» Nyårsmiddag!!

Har precis käkat nyårsmiddag som syrran har gjort. Sjukt gott var de!!!

Menyn:

Förrätt: potatisbakelser med bacon
Varmrätt: honungsglaserade kycklingspett med rotfruktsgratäng
Efterrätt: vit choklad mousse med jordgubbar. Till det dracks det ett glas vitt mousserat vin.

Nu blir de de väl lugnt fram tills tolv antar jag. Puss!!


» Trött och ont i ryggen..!!

Har även idag haft fullt upp. Har varit på promenad med hunden, strykt sjukt mycket örngott, handdukar och skjortor. Sen har jag hjälpt till med maten, sökt jobb, kört hem farfar och en massa annat som tagit en massa tid och i morgon är det årets sista dag.

Oj vad tiden går fort. Snart är de ett år sedan bejb och jag flyttade in i lägenheten i kb..! Detta året har varit ett år som gått i berg-och-dalbanans tecken.. Allting har ibland varit upp och ibland varit ner. Men om 24 timmar är de ett nytt år med nya möjligheter..

Nej nu ska jag sova. Är faktiskt riktigt trött! Puss


» Julafton nr 2

Pappa kom hem idag så att vi kunde ha julafton :D vi åt kinamat som mormor bjöd på och sen öppnade vi julklapparna. Alla blev nöjda och glada :) jag fick presentkort på chili och lindex. Sen fick jag ett smyckesträd, en ring, ett armband och ett halsband. Dessutom fick jag lotter och pengar. Fick även ett skit snyggt mobilskal. Tror inte jag har missat någonting nu :)

Bejb fick med en massa saker.. Hon fick en skruvdragare, massa skruvmejslar, borrar, NHL 12, arbetsjacka, mjukisbyxor och en svampmössa :D

Så alla är nöjda och glada :)
Nej nu ska jag kolla film sen sova :) puss!!


» Full fart!!

Jösses vad mycket som har hänt på så kort tid. Har varit full fart sen vi kom fram till Småland. Vi har varit på mellandagsrean, spelat spel och så har jag städat och fixat.. Imorgon ska vi väl troligtvis ha lilla julafton, beror på om pappa kommer hem eller inte.

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna för sen ska jag och bejbi krypa ner i sängen. Men vi hörs! Puss


» Mot Småland!

Då har solen gått upp i det är ljust ute, det var de inte när vi åkte i morse :p nu är vi i alla fall på resande fot :) anländer väl till Småland vid lunchtid ungefär.

Hörs, puss!!


» Dålig på att hålla vad jag säger

Sa som sagt att jag skulle lägga in bild på mina julklappar men orkar inte :p...
Fick i alla fall en klocka till väggen, tre nagellack, en ring, 2 böcker, pengar, ett kristallfat, en tomte och en korg med vin, kex och ost :) tror det var allt :)

Imorgon bär det av hem till mamma och pappa i Småland. Ska bli skönt att komma hem och hälsa på lite. Blir nog att fira nyår där nere som det ser ut nu. Dessutom ska vi ju ha en mini-jul och få julklappar ännu en gång :D

Nej nu måste jag försöka sova, ska upp tidigt och resa 60 mil i morgon :) puss!!


» Tack älskling <3

Denna underbart fina ring fick jag av älsklingen i julklapp<3 den är så underbar och jag är så sjukt glad för den. Jag älskar henne mest i hela världen och det finns ingen annan som gör mig så lycklig<3

Orkar inte lägga in bilder på julklapparna, gör de i morgon. Nu på kvällen har jag druckigt julgrogg med Linda, Rasmus och bejb. Nu blir de nog krypa ner i sängen med älsklingen min och försöka inse att julen som man längtat så länge till, helt plötsligt är slut. Aja... Puss!!


» Julafton!!

Nu har vi ätit julmat så man håller på att spricka. Om ett tag kommer väl tomten med så vi kan öppna julklapparna :)

Dagen till ära har jag gjort en tonteluvs sminkning ;)

God jul! Återkommer väl med en julklapps uppdate :p puss!!


» Känns konstigt

Imorgon är det julafton och det är först nu jag förstår att jag inte ska fira jul min familj. De känns tråkigt men okej. Får troligen träffa dem i mellandagarna :)

Nu sitter jag i soffan med Bejb, Ronja och matte. Det är uppesittarkväll juh ;) sen i natt ska man vara fylle chaffis åt Linda. Nej nu ska jag återgå till Bingolotto :D puss!!


» Julbord/födelsedagskalas

Sitter hemma hos bejbs farmor på födelsedagskalas.. Har ätit julmat så magen står rakt ut i luften.

Nu blir de WF med Linda :)


» "snabbis" till stan

Då är man hemkommen från en runda till stan, dock mycket längre än tänkt.. Jag, bejb och Linda skulle en snabbis till jula... 6 ½ timme senare är vi på väg hem igen utan att ha varit på jula xD Hahaha men pengar spenderade vi i alla fall.. Jag sprang runt hela jävla valbo och letade efter en tröja jag skulle ha till julafton.. hittar jag det??? NEJ DÅ!!! Vansinnig var jag, då jag provat typ 2000 tröjor... Aja "tröj-historian" slutar i alla fall med att jag hittar den perfekta tröjan till julafton på ICA MAXI :O HAHAHA...!!! Så jag kommer bli mobbad hela mitt liv för min ica tröja.. :P men va fan jag hittade ju en fin tröja som jag ville ha så varför bry sig vart jag köpt den ;) haha..!!!

Har även slagit in dem sista julklapparna, så nu är allting fixat och det är bara att vänta på att det ska bli julafton! :D

Imorgon ska vi till Bejbs farmor som fyller år, så vi ska dit lite tidigare och hjälpa till med maten och att duka.. Hoppas på att jag känner mig piggare i morgon då jag i morse vaknar med värsta frkylningen.. SURT! Vill ju inte vara sjuk nu.. Nu vill jag ju bara julmysa och fixa allting till julafton.. aja.. Alvedon och nässpray gör ju så att det blir bättre i alla fall..

Nu ska jag lägg mig i soffan och bara njuta av kvällslugntet. sen blir det nog att hoppa i badet ett sväng tror jag, om jag orkar.. :P PUSS!!

» Barndomsjul

även ifall jag är arbetslös/arbetssökande så känns de som att jag aldrig har tid och sätta mig och blogga. Det är tråkigt för man rensar lixom huvudet på ett bra sätt... jaja dagarna ser ju näst intill likadana ut så antagligen så skrivar man väl inte heller bara för att man inte har någonting vettigt att säga... som nu till exempel.. har ju inget vettigt att skriva, det vettigaste jag kan säga är väl att bejb är färdig utbildad svetsare nu, jag har målat min naglar juligt glittrigt röda och att det snart är jul som jag längtar sjuk mycket till..

Dock kommer julen att bli annorlunda i år, jag kommer för första gången i mitt liv inte att fira med min familj. Jag kommer att fira med bejbs familj.. På sätt och vis är ju de min familj med, men ni fattar vad jag menar.. Det känns jätte konstigt att inte vara arg på mamma för att hon spelar för mycket julmusik, att inte få äta mammas julbord, att inte få göra sillsallad med pappa o få skäll för att man skär för stora bitar. Det känns konstigt att inte vakna jätte tidigt och bli irriterad på att man vaknade innan syrran, sen springa in till syrran o säga att de är jul och att vi måste öppna våra morgon paket för att sedan stressa vidare för att få maten klar så man hinner äta innan kalle anka.. Det känns sjuk att jag i år inte kommer att vara som ett litet barn vid kalla anka för att jag vill att de ska vara slut så att vi alla kan öppna våra julklappar.. Som sagt, denna julen kommer inte vara min barndomsjul. Och det blir ingen riktig jul om den inte är som den alltid har varit.. men det är väl dags att börja inse att man börjar bli stor och livet kommer inte alltid vara som när man var liten.. men det är jobbigt att inse de. Tror absolut att denna julen kommer bli bra.. men lite jobbigt känns de ju..

Så nu vet ni att jag på julafton kommer att lära mig nya traditioner och fira jul med nya människor.. 
Jag tror faktiskt att jag överlever men lite jobbigt känns de faktiskt få jag inte träffat min familj på 7 veckor.. MEn förhoppningsvis kommer vi iväg och firar nyår nere hos dem.. Det skulle vara underbart!

Nej nu ska jag nog ta och fixa lite med maten så att man inte svälter ihjäl innan jul, för då får man ju inga julklappar.. Bara 8 dagar kvar till jul nu!!! 
PUSS!!  

» j*vla blogg rent ut sagt!

Jag är inte så dålig på att blogga som det verkar.. men min app strejkar något.. Jag försöker publicer inlägg så fungerar det inte så försöker jag igen och ännu en gång ås fungerar det inte.. och då ger jag upp för jag blir så jävla irriterad.

Jag har i alla fall hunnit med en hel del.. Möte på arbetsförmedlingene (som var såå jävla dåligt och dem kan slänga sig i väggen), sen har jag varit på julbord till åland tillsammans med Mandy, Linda och Bettan. Det var sjukt kul faktiskt! Drack lite drinkar och åt en massa julmat :) Annars sitter jag hemma i min lägenhet som arbetssökande (Hatar att säga arbetslös för det är så negativ prägel på..)..

Nej nu måste jag fixa lite hemma.. berättar mer någon annan gång :)
Puss