» Va fan har jag gett mig in på?

Ont i magen, tuggar på naglarna, ångest och fruktansvärd oro... ska det verkligen vara såhär? Har försökt förstå mig på alla mina kurser på universitetet och jag är rädd.. riktigt rädd... kommer jag verkligen att klara det här? jag tvekar verkligen på mig själv just nu.. Om jag ändå bara hade tagit typ 1-2 kurser i taget.. nej dum som jag är tar jag 4.. dvs heltid.. eller ska man säga ambitiös? det säger syrran iaf men jag vet inte om jag håller med henne.. usch.. jag känner mig bara så jävla förvirrad just nu.. jag vill verkligen plugga och det känns skit kul ändå.. men jag vet inte hur det fungerar, men så är det väl alltid.. vet man inte hur någonting fungerar så blir man väl lite nervös. men även att jag är nervös så blir jag även peppad av att få en ny utmaning, en ny chans att utvecklas som person. sån är jag.. jag älskar att utvecklas även om det är väldigt jobbigt..

Nej nu ska jag inte sitta och beskriva all min oro.. ville bara att nu skulle få veta på ett ungefär hur det känns för mig just nu.. och nu vet ní.. hahah!
Puss!

» Helguppehåll

Haha.. tillbaka efter mitt lilla helguppehåll.. Har varit hemma hos mamma o pappa och har inte haft datorn med mig. i fredags var joel här en stund och sen åkte jag och bejb hem till mamma o pappa. Där åt vi kräftor och bara chillade.. I lördags färgade jag håret :) ÄNTLIGEN! har haft en utväxt på typ 12 cm eller ngt hur länge som helst :O men nu så färgade mamma det mörkt igen så det känns bra :D Nu måste jag bara boka tid hos frisören och klippa mig. Ska byta frisör oxå, vill prova någonting nytt :)

i söndags kom lillsyrran hem och det var myyyyysigt :D sen på kvällen åkte bejb och jag hem igen. jag har börjat på universitetet idag med :D Jätte kul men också väldigt nervöst. ska ju som sagt plugga på distans och det är lite krångligt att lära sig hur man ska göra med allt. Dessvärre har jag inte fått hem min böcker än, utan dem borde komma imon eller på onsdag. Så just nu kan jag bara sitta på lärplattformen och försöka lära mig allt.

Idag har jag o bejb oxå fixat lite i lägenheten, skruvade upp en hylla i köket så att vi fick undan lite glas och sånt som jag fick när jag tog studenten. Annars har vi inte gjort mkt mer. tänkte att jag ska ta och fylla i papper om bostadsbidrag och sådär med.. Men nu ska jag kolla vad vi ska äta till kvällsmat för det har jag glömt bort :P sen ska jag äta mellanmål och sen ska jag diska.

Puss!

» Det är mycket jag vill :P

Då var man redo för en ny dag då.. vaknade ganska sent idag, tog sovmorgon helt enkelt :P Sen har vi ätit frukost och fixat lite med allt här hemma. måste åka till ikea någon dag framöver med.. måste hitta en lösning på mitt lilla skoproblem :P jag har ca 70-80 par skor här hemma som måste upp någonstans. Så har tänkt kolla på ikea om dem har typ sånna skohyllor som skoaffärer har så att man skulle kunna skruva upp ett par sånna i hallen (så att det blir som en bokhylla typ) jaja får åka dit o kolla vad dem kostar osv.. eller kolla om dem har någon annan lösning. :)

Snart kommer Joel hit och ska leka med oss :) Det var ett tag sen men det ska vi ändra på idag. Får se vad vi hittar på förnågonting. Annars så är det lika lugnt som vanligt. Jag är faktiskt riktigt sugen på att åka till ikea redan idag men det tillåter inte min plånbok tyvärr :/ Kanske kan åka dit och bara kolla i alla fall ;) hahah :D

Igår kväll satt bejb och jag o kollade på hundvalpar. fy fan va nära det var att vi skulle åka o kolla på en.. vi vill så gärna ha men det funkar inte just nu tyvärr.. Eller jo just nu funkar det men vi vet inte om det funkar om ett år eller så... och en hund har man ju i alla fall i ungefär 7 år... så det får väl bli en utlandsresa istället ;) hahaha...

Nej nu ska jag inte sitta här mer.. har lite saker att fixa med.
Puss

» jag vill inte vara kvar i sverige!!

Usch sitter och kollar på utlandsresor. jag vill inte vara kvar i sverige.. jag vill åka utomlands, sola, bada, dricka drinkar, festa och ha det gött! Vrf måste jag sitta hemma i regninga och "höstiga" sverige :'(
Nej nu ska jag fan kolla om jag hittar någon nice resa och så fall så klickar jag fan hem den ;) hahah låter som om det vore någon jävla tröja xD jaja vi hörs!

» FAIL!!!

Jag förstår inte vad det är för fel på mig xD Haha ingenting blir som jag har tänkt :@ idag så tänkte jag att jag skulle ta och raka min ben men så kom jag på att förra sommaren så köpte jag en epilator av Linda för hon tyckte inte om att använda den. Så jag tänkte att använder jag den så slipper jag få stubb typ i morgon (ja håret på benen brukar ha en tendens till att växa i 200 km/h ungefär).. För jag har inte något vax hemma så att jag kan vaxa benen, jaja fram med epilatorn och slår på den. lite ont gör det ju faktiskt på vissa ställen.. eller inte ont så men ja, skit samma svårt att förklara. Sen såg jag att mina ben reagerade typ as mycket efter en stund och jag blir alldeles rödprickig :O HJÄÄÄÄLP! Usch det är skit fult!!! jaja... Så jag hoppade in i duschen och tänkte att det kanske bli bättre om jag tvättar av benen lixom... Kommer ut ur duschen, inte fan är dem bättre :/ nu har jag även smörjt dem med lotion men dem och fortfarande inte bra :'( USCH!!! till råga på allt så får jag syn på att allt hår inte är bort :O VA FAN!!!! så nu blir det väl att raka benen om en liten stund. jag blir sååå tröööööött!

Jaja vad gör man annars idag då? inte ett skit! ska ta och ringa mirjam, smsa joel och så ska jag ut och gå. det är vad jag vet att jag måste göra idag.. men kommer jag till skott? Har inte gjort det än iaf.. men det kommer :P ska kanske ta och leta reda på min mobil med.. den ligger här någonstans. men har inget ljud på så hör inte om det är någon som vill mig något xD jaja shit happends.

nej nu ska jag jag gå o klä på mig och hoppas på att mina prickar försvinner under dagen :/
Puss!

» it´s was time to make a change!

Idag har jag faktiskt varit ganska duktigt :) jag har både dammsugigt och torkat golv i hela lägenheten :) Och så har jag plockat i ordning med en massa saker och så har jag även dammat på lite hyllor :) jag känner mig faktiskt mycket stolt :) Hahaha, inte nog med det, dessutom har jag diskat med :D hahhaha...!

Nu har jag precis druckigt upp migg te och tänkte att jag ska ta o gå till köket och skala några moröttar att äta till mellanmål :) Jag och bejb har faktiskt skött oss riktigt bra de här senaste dagarna.. vi har ätit alla tre mål om dagen plus ett mellanmål :) Plus att vi har varit ute och gått. maten har till och med varit nyttig :) Detta är verkligen början på något nytt. både jag och bejb behövde verkligen en förändring. Vi får bara hoppas på att det håller i sig så att det inte bli ytterligare ett misslyckat bantningsförsök i mitt 19åriga liv. men jag tror inte det, jag hoppas verkligen inte det. Det är skönt nu när vi är två.. då kan man lixom peppa varandra. så jag sitter bara o planerar alla fina kläder jag ska kunna köpa tills nästa sommar. och hur bra jag faktist kommer att må... för denna sommaren har jag faktiskt inte mått alls bra över mig själv.

Nej nu ska jag gå och skala lite morötter. ha det gött!
Puss!!

» 24 augusti

Vädret är bra jävla konstigt alltså.. en stunden är det regn och andra skiner solen från klarblå himmel. hmm.. börjar väl antagligen bli höst, fast man inte vill inse det.. jag menar på hösten brukar ju vädret pendla ganska mycket.

Igår var det klass 1 varning och regnet öste ner och det blåste typ storm, då får älskling för sig att vi ska börja vårt "nyttiga" liv och gå ut och gå. Så vi knöt på oss skorna och gick ut i regnet.. FY FAN va blöt man blev av att bara gå typ tre steg. Alltså satan va det regnade. men det var skönt att komma hem sen igen och hoppa in i en dusch.

Sen vid 23:00 började en film på ettan, jag brukar aldrig kolla på ettan man den filmen var faktist ganska bra. så jag fastnade framför den i två timmar. och ettan har ju inga pauser i sina filmer så jag satt verkligen klistrad framför tvn i två timmar. Det handlade om en kvinno som hade varit hora och som skulle leta efter sitt barn och massa sånt. men den var faktiskt helt ok :)

Nu sitter jag och bejb och har ganska tråkigt. Det mesta är i alla fall klart i lägenheten nu. lite små pill kvar men det får man ta lite då och då när man orkar. Vi funderar i alla fall på om vi ska sätta på en film och kolla på. Jag måste även kila ner till affären och köpa lite frimärken och posta ett brev. skulle inte vara fel och kolla på någon sida på nätet med kläder och skor, hade varit kul med lite nya kläder o så faktistk till hösten :) men min ekonomi tillåter inte just nu. har fått elräkningen och hemförsäkringen som jag måste betala och jag vet inte när min första inbetalning av csn kommer heller.

Nu är det bara 6 dagar kvar sedan börjar ju allvaret :O då är det dags att börja plugga igen :P och jag har fortfarande inte fattat riktigt hur man gör. ska kanske ta och ringa skolan och prata med dem så jag får lite rät sida på allting. men vi får se. det kanske löser sig ändå.

Nu ska jag iaf plocka med lite små saker och sen ska jag nog sätta mig i soffan med en kopp te och bara ta det lugnt. ikväll blir det ju promenad med ;) får hoppas att inte regnet stå som spön i backen. hahah. jaja vi hörs! Puss

» Tillbaka till verkligheten..

Då var man hemme i småland igen.. Vi lämnade igår tierp och var hemma hos oss igår kväll.. Innan vi åkte hem stannade vi till på citygross i kalmar och handlade... Herregud trodde aldrig jag skulle säga detta men shit va alla pratar konstigt här xD hahah har blivit så van vid hur alla pratar uppe i tierp att jag blev helt chockad över hur alla pratade här.

Idag har jag o bejb varit och uträttat lite ärenden. jag var bland annat på banken och kollade så att mitt konto var kopplat till csn så att jag kan få mina pengar nu när jag ska börja plugga igen.. det var inte heller så kul att komma hem igår o öppna all post. FY FAN va räkningar o helvete!! Hatar att växa upp och behöva ha hand om allt. Ska kanske ta o skaffa mig ett litet extra knäck..? Men vet inte om jag orkar det eftersom jag ska plugga på heltid fram tills vecka 2 2011. jaja vi får se hur det blir.

sen har jag o bejb även fixat lite här hemma. har skruvat upp en spegel, satt upp lite tavlor och ljusstakar osv. små pysslat lite helt enkelt. Nu står bejb och diskar efter middagen. jag ska logga in på csn och lämna min studieförsäkran. Så får jag hoppas på att jag får lite datum där det står när jag får pengar. behöver ju betala lägenheten, hemförsäkringen, internetet, köpa böcker till skolan och en andra massa små saker.

Ikväll börjar ju fångarna på fortet med.. får se om jag o älsk ska krypa ihop i ett hörn i soffan och kolla på det eller om det blir att sitta och fixa med datorn och en massa papper som ska in i pärmar o sånt där.

Nej nu ska jag återvända till verkligheten och fixa allting.
Puss!

» Ändrade planerna lite :)

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, har inte kommit in i alla rutiner än. Är fortfarande kvar i tierp men vi hade tänkt att åka hem imorgon men så blir inte fallet. Vi ändrade planerna lite :P så vi blir kvar någon dag extra. sen är det bara att åka hem o komma in i allting. ska ju börja på universitetet om två veckor :O Shit, tänk om jag inte klarar det.. va fan gör jag då lixom? Vi får hoppas på att jag klarar det.. :)

Annars har det väl inte hänt så jävla mycket. vi va på knyt fest i lördags. Det var trevligt :) Jag och linda åkte på ett epa flak dit xD haha tack alexander för skjussen ;) Haha.. Som ni ser så har jag inte heller orkat att ändra på bloggdesignen. men när jag kommer hem sen så kommer det bli ändring på allt. förhoppningsvis kommer jag att blogga mycket mycket mer. För jag ska ju plugga på distans på universitetet så då kommer jag ju att sköta allt pluggande över internet, och på så sätt så kommer jag att sitta ungefär 8-9 timmar framför datorn varje dag typ :P

jag är skit orolig att jag inte heller ska fatta allting med alla dator grejer till universitetet. har i alla fall fixat ett studentkonto på skolan :) Men sen var det en massa konstiga lösenord som jag inte vet vad jag ska använda till :P som radiuslösenord?? va fan e det lixom? xD om det är någon som vet så kan nu juh höra av er :P Hihih...

Jag saknar min syster så sjukt mycket <3 jag älskar dig gummsan<3 det är jobbigt att börja växa upp och inte kunna vara nära dig varje dag. det gör skit ont! Jag hoppas att du vet det<3 För du är min andra hälft. Utan dig klarar jag ingenting! <3 Du får inte glömma bort mig! <3

Nej nu ska jag gå och leta reda på Angelica. Så hörs vi av senare :)
Puss