» Hoffmaestro och alldeles för mycket alkohol

Mår som en påse skit idag. Blev förfest med Malin, garvaren och kolla på hoffmaestro där vi träffade Lisa, Emelie och Jonas. Haha fullt ös och massa dricka och dans. Sen åkte fixade Malin skjuts men glömde mig och Jonas så vi fick traska hem istället. Haha!! Låg och pratade fram till 8 i morse sen sov vi en timme. Sen började jag må sjukt kasst. Men de släppte. Jonas åkte för någon timme sedan så nu har Malin och jag ätit. Jag har lite smått panik för jag har inga cigg. ( bara camels Äppelcigg som smakar skit!) kan inte köra heller så måste gå värsta långt. Men jag orkar ju för fan inte. Orkar inte ens sitta ute i solen, då förstår ni hur illa det är. Blir att ligga i soffan och slöa. 










» Födelsedagskalas nummer två

Igår efter jobbet stack jag direkt till mamma och käkade. Sen åkte vi till bigsis med familj där det blev tårta och presenter till mig som fyllt år :) fick en miniontårta och minionskor!!!!! Sååå bra!! Jag älskar minioner ifall det är någon som missat det ;) fick även en flaska vodka som de hade över :p hahaha!  sen rensade jag ogräs i det fina vädret och så blev det kvällsmat och hemfärd. Stannade till hos pappa då jag ställt bilen där. Pratade en stund och sedan körde jag hem till mig. Lugn kväll och idag sovmorgon. Har ätit storfrukost och sitter nu ute på balkongen och njuter. Ikväll kommer min fina Malin :) 









» Födelsedagen

Ja då är man ett är äldre då. Känner mig precis som vanligt ;) haha tack för alla fina inlägg och sms. Känner mig så uppskattade av alla fina hälsning :)

Började dagen med att jobba sen har jag sovit på soffan och plockat lite hemma. Annars har de inte hänt så mycket. Min fina Malin kommer till mig om ett tag när hon slutat jobba. Imon blir det jobb igen och sen vidare för födelsedagskalas för mig hos bigsis. 



Till och med telefonen grattade mig xD

Ett år äldre! 

Firade med lite kycklingwrap


Puss

» Ljus

Va så himla mörkt i hallen så letade fram en lampa och satte i hyllan. Blev riktigt bra, svårt att se på bilderna :) fick en inflyttningspresent av Agnes och Maggan med. En så himla fin ljuslykta.







» Äntliiiiligen!!!

Lyckan är total!!!!!!! 




» Detaljer











» En högre växel

Sjukskriven 50% nu till och med 23 april. Ska bli skönt att börja jobba lite mer. :) är hemma nu igen och ska skruva ihop min skohylla som jag var och köpte som dem fått in i lager igen :) sen ska jag kanske förbi jobbet en snabbis och lämna lite tyger som dem ska få. Får se om jag hinner idag för vid 15 får jag fikagäster :D Maggan och Agnes ska komma och kolla på lägenheten. Nej nu får jag lägga i en högre växel om jag ska hinna allt jag planerat ;) 

» Väntan

Sitter på vårdcentralen och väntar på min tur. Så får vi se vad hon säger om sjukskrivningen :) 




» Hunnit med mycket

Oj tiden springer förbi som vanligt. Har tänkt att blogga flera dagar nu men de har hela tiden kommit något imellan. Jag har hunnit med att vara hemma hos pappa, träffa lillsyrran, handlat hem saker till både pappa, sis och mig, har bröllopskonsultation med älskade Sandra, varit hemma hos mamma och tittat hur hon har de nu när allt är på plats, haft födelsedagskalas för pappa och mig, klippt farfar, jobbat, lekt med smink på min fina Malin, pratat x-antal timmar i telefon, bakat egna våfflor, tapetserat om gamla lådor, fixat massa viktiga avtal och sånt, städat bilden utvändigt och invändigt plus att jag har städat lägenheten och sådär. Haha. Nu ligger jag i sängen och tänkte kolla lite på film på paddan innan jag ska sova. (Just de, fixat ny telefon och en iPad ) imorgon ska jag till läkaren för att prata om min sjukskrivning. Hoppas på att jag kan börja jobba 50% nu istället för att jobba 25% som jag gjort dem senaste veckorn. Sen på eftermiddagen kommer mamma, Maggan och Agnes för att titta hur jag bor :) hihi Här kommer lite bilder :D 


Kockarna lagar mat

"Ta kort på mig" haha Hugo (Sandras som) 

Hemma gjord plankstek


Lycka!





Smörgåstårta


Pärlan


Malin och jag bakade snickerskakor


Lekte med smink. Håret tog 2 timmar att göra! Fyfan :p aldrig mer ;) 


Tapetserade om gamla lådor i tapet som blivit kvar sen renoveringen 


Så nöjd


Före

Efter


HAHAHAHA


Så kul man kan ha xD 

Så ligger de till. Vi hörs! :) 


» Dagen

Idag fyller min kusin år, Grattis Ceci! Hoppas att du har haft en riktigt bra dag.
 
Min dag började med frukost, nyhetsmorgon och fix. Sen var det bara att dra sig mot jobbet. Som jag älskar mitt jobb, det är helt galet! När jag va liten trodde jag att man bara fick stå ut med att jobba för att tjäna pengar men jag trivs så himla bra att jag längtar efter mitt jobb när jag är ledig. Idag stod det dans på schemat. Vi dansade och koreograferad olika låtar. Så himla kul! Vi ändrade även mina tider för kommande pass i vecka för att jag ska få vara med på öppen scen och sådär. Så nu är jag ledig enda tills onsdag 12:00. 
 
Blev inget flyttande av mina möbler idag utan vi ska ta det imorgon istället. Så ska möta mamma och bigsis vid halv tio tiden imorgon. Sen blir det plocka, städa och tvätta. Ska även ringa lite samtal om olika avtal och sådär. Blir en riktigt "hemma-fixar-dag" I eftermiddags kom min fina Malin hit efter jobbet. Umgicks och käkade ihop. Sen på kvällen har jag hunnit med att prata med lillsis och Mirjam. Tackar gud för telefonen som gör att jag kan ha kontakt med dem som betyder för mig även ifall det är många mil mellan oss. Snart kommer lillsis hem!!!!! Jippi!!! 
 
Bokade även in en bröllopskunsultation till. Blir på torsdag som jag ska åka med till saknade Sandra och bara mysa. Har inte hunnit träffas på EVIGHETER! Så nu är det äntligen dags. Ska även prata om hur vi ska lägga upp stylingen på hennes bröllop som jag ska ordna. Ska ju även ha en konsultation om hur hon vill ha sitt smink och hår och hur vi tärnor ska se ut. Shit va nervös jag är för att vara tärna. Men samtidigt så känns det så himla kul!
 
Då vet ni hur det ligger till än så länge ;) hahaha nu ska jag snart krypa ner i sängen så att jag orkar att kliva upp i morgon bitti. kommer dock bli svårt att somna då jag somnade på soffan efter lunch. Hahaha... Pensionären Gabriella ;) hahahaha 

» Kvällschill

Jaha då va denna vecka med snart slut då. Imorgon ska jag äntligen få åka till jobbet! :D sen ska kanske mamma och bigsis hjälpa mig att ta hit mina sista möbler. Hoppas, hoppas, hoppas :) har bäddat ner mig i sängen och ligger och lyssnar på regnet som smattrar mot rutorna. Va ändå inget bra på tv så förflyttade mig hit. Kommer väl inte somna än på ett tag men. Hihi. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Suttit i solen en stund, varit iväg och slängt lite kartonger, kollat på mina avtal när de gäller tv, bredband och el. 

Nej nu ska jag bara chilla innan de är dags att sova. Pusskalas :*

» promenad

Godmorgon, eller godmiddag! Tog sovmorgon och sov till 9, låg och bara slappade i sängen i typ 40 min innan jag gick upp. klädde på mig träningsbyxorna och knöt på mig gympadojjerna och tog mig ut på en upptäcksfärd. Blev en skön promenad med takidas nya album på spotify (är förövrigt den enda musik jag har spelat sen i onsdags då dem släppte det)  och med solen som sken på mig. Nu är jag hemma igen och har ätit lite. Tänkte att jag ska väl slänga på en tvättmaskin. Sen så får vi se vad dagen bjuder på. :) imorgon är det ju dags för jobb igen, äntligen! :D
 
 

» Dags att sova

Nu har jag och mina fina krupit ner i sängen och ska sova. Hon ska jobba i morgon men jag är ledig :D hihi.. Får se vad dagen bjuder på. Kanske blir en sväng till simhallen. Annars är de väl att greja här hemma. Snart klar, snart klar! :D hihi. 

Sov så gott, Nattinatti :*




» Återträffen- minnen om mobbing

Har precis kollat klart på filmen "återträffen" och blev väldigt påverkad utav den. Antagligen är det av mina egna erfarenheter när det gäller mobbing. Jag var mobbad under hela min grundskoletid, inte den värsta sorten där man blir slagen, men den sorten där det kyper in i hjärnan och påverkade mitt tankesätt. Även om det idag är många år sedan det slutade så har jag fortfarande sår i min själ som blöder ibland. Filmen speglar något som jag alltid har funderat och siktat på, klassåterträffen som man har efter många år när man har slutat nian. Mitt sikte har alltid varit att komma tillbaka stark, snygg och få vara nummer ett. Men varje gång jag tänker på det och inser att jag inte lyckats ta mig dit än så hamnar jag i ett svart hål. Varför är deras åsikter så jävla viktiga? Jag trivs med mig själv och jag vet att vi bara var barn då. Men varför ska barn vara så förbannat elaka. Hur kan man säga till någon att den inte är värd att leva bara för att den ser ut på ett visst sätt. Barn har absolut inte samma konsekvenstänkande som vuxna människor har men man borde ju fatta att personen blir ledsen.
 
Filmen speglar även när hon efter många år försöker att ta kontakt och prata med hennes förra klasskompisar och personerna fortfarnade kommer med bortförklaringar. Varför är det INGEN som ber om ursäkt? Man beklagar att det har hänt och att dem fått personen att känna så men samtidigt skyller dem på att dem bara var barn och att det inte var så allvarligt. Men personen som blir mobbad då? ord räcker.... Jag är idag snart 23 år gammal och kan fortfarande höra vissa fraser från "mobbarna" när jag tittar mig i spegeln eller när jag ska prata inför nya människor. Såren har läkt men ärren finns kvar och vissa få gånger så släpper dem en droppe blod. Jag blev så satans förbannad av att kolla på filmen när dem vuxna människorna skyller ifrån sig och säger "ja men du va ju konstig och gjorde ju inte heller någonting". Nej men om man inte anser sig själv ha något jävla värde, hur ska man då kunna våga säga något? För om jag säger något, kommer dem att lyssna? kommer dem att förstå vad det är jag menar? 
 
Människor är för upptagna med sig själv och att vara populära. Jag förstår att det är jobbigt att vara själv och inte har någon som backar ens uppfattningar men om du verkligen tror på det så spelar det väl ingen roll vad alla andra tycker? Det som är viktigast är att lyssna på sitt eget hjärta och gå sin egen väg. Människor kommer och går i ens liv men allt händer av en mening. Även min mobbing hände av en mening. Idag försöker jag att inte bryta ner mig själv med minnerna utan jag använder erfarenheten på ett sätt som stärker mig och som får mig att kämpa vidare. Jag fick det här livet för att jag klarar av det. Men när jag kollade på filmen blev jag nyfiken på vad som skulle hända om jag sökte upp mina "mobbare" och pratade med dem. Skulle dem förstå hur dem fick mig att känna? Skulle dem skylla ifrån sig? skulle dem be om ursäkt? Och mest intressant är väl om dem själva ser sig som mobbare... För jag antar att dem inte skulle vilja se sina barn/syskonbarn eller liknande mobbade. Då skulle dem nog vara snabba på att leta upp mobbaren och "lära dem ett och annat". Men insåg dem inte att det var just det som gjorde mot mig? 
 
Är riktigt glad att jag tog mig tiden att titta på filmen. Den var riktigt bra. Jag är väldigt intresserad av filmer som får mig att känna känslor och skapa bilder i mitt huvud. För någon som aldrig har varit med om något liknande kanske filmen är långtråkig.... jag har inte en aning. Jag ger den högsta betyg, bra jobbat!!
 
 

» En gammal skitunge!

Åh vad härligt det är när våren äntligen kommer!! kan inte annat än att vara superlycklig när solen lyser på mig. I torsdags  va sista jobbdagen denna veckan. Det gick jättebra och det är verkligen drömjobbet. Att få arbeta med musik, teater, konst och dans med människor med funktionsnedsättning. :) Igår va jag ledig och grejade massor hemma. Nu har jag inte många lådor kvar!!!!! Faaaaan va göööött!!! Haha.. På kvällen kom min fina Malin och vi kollade film, åt gott, drack vin, pratade och bara hade det mysigt. Idag tog vi sovmorgon. Sen stack malin till jobbet så jag har grejet lite med att byta ut kort i mina gamla fotoramar, måla det sista i hallen och att organisera i städskåpet. Nu funderar jag på om jag ska ta och kolla på en film medans färgen torkar. Nästa vecka blir det jobb måndag, onsdag och fredag. Så fyller min fina pappa år på fredag, lillsis kommer på onsdag så det ska firas lite födelsedagar eftersom även jag fyller år snart. Shit 23 år! jag känner mig sååå gammal samtidigt som jag känner mig som värsta skitungen ;) hahaha 
 
Puss!!

» Bröllopskonsultation

Idag har jag varit och jobbar och sen när jag kom hem blev de att packa upp fler flyttlådor, städa, organisera, sätta upp tavlor osv osv.. Fortfarande inte klar *suck* aja, har kommit en bra bit nu i alla fall :D sen kom min fina Malin förbi och snackade en stund.

Efter att Malin åkt var de dags för mig att knäppa på mig penselbältet och jobba lite som makeup artist. Har haft en bröllopskonsultation idag. Smink på en brud och en tärna. Så fiiiiina dem blev :D så satt vi och snackade och tog en kopp kaffe med. Tack tjejer för ikväll<3 

När jag stod ute och väntade på att dem skulle komma tillbaka (Carro glömde sin mobil) så såg jag värsta stjärnfallet. Sååå långt va de. Coolt! Så stjärnfallet avslutade en grymt bra dag! Nu ska jag krypa till sängs, sov så gott! 

» Bilderna


Hallen fick ny gardin :) 


Kvällspromenad i huvudstaden


Vaknade av solen hos mormor


Mormor ska få svall ;) 


Maten på överraskningsfesten


Släkt och vänner


Paketöppning 


Min prins har blivit så stor! 


Söööööötnoooos!!! <3


Christoffer tycker tydligen om att städa, duktig kille! 


Här sitter jag och solar mig.. Njuta en stund till innan det är dags att ge sig iväg. 

» På fötterna igen

Oj, har helt glömt bort att skriva här. Har hunnit med att komma hem från uppsala, umgås med bästa malin, packat om väskan för att åka til Stockholm på en massa äventyr, packa väskan och åka till packa till dem småländska skogarna för att hjälpa till med flytt och sedan börja jobba. Det har hänt en del med andra ord. vi tar det från början ;)
 
Väl hemme från uppsala blev det mys i min lägehet med min bästa Malin. Vi kollade på film och fixade lite här hemma. Sen var jag till doktorn där jag fick bra nyheter, dvs att jag ska få börja jobba igen. Dock bara 25% till en början men det är alltid något. Sen blev det att packa väskan igen för att åka till Stockholm tillsammans med mamma för att fira min morbror som fyllt 60 år. Direkt när vi kliver innanför dörren får jag ta på mig skinnjackan och gå ut igen. Då var det Agge som kom till Solna för att umgås. Så hela eftermiddagen/kvällen pratade vi, käkade och sådär. Hade vilda diskussioner med mamma och mormor. Tack för att du finns hjärtat<3. Sen följde jag henne till tunnelbanan på kvällen.
 
Dagen efter (fredag) så åkt jag, mamma och mormor till Anni (som är min morfars fru) där vi käkade lunch, fikade och höll på med paranormala saker som jag älskar. Jag blev spådd och det kändes himla bra! Sen tillbaka till mormor för att bigsis + familj kommit upp till stockholm och vi käkade middag ihop. 
 
Lördagen var det stora dagen. Det var då det var planerat en överrraskningsfest till min morbror. Det va hans dotter, alltså min kusin, som höll i alla trådarna. Sa jag gjorde i ordning mamma, mormor och mig själv innan vi mötte upp bigsis + familj för att åka och hjälpa till med förberedelserna. OJ vad överraskad han blev. Väääldigt lyckad fest med hans släkt, vänner och barndomskompisar. Väl hemma hann vi se röstningnen på melodifestivalen innan det var dags att sova igen. 
 
söndagen var en dag jag också längtade väldigt mycket till... Jag skulle ÄNTLIGEN få träffa min prins (min brorson/gudbarn). Mamma och jag åkte till tyresö och spenderade förmiddagen där. Sen blev min lilla prins trött och behövde sova så vi åkt tillbaka till mormor. Jag skulle ha träffat Agge igen men jag somnade en stund och sedan fick hon förhinder. :( Aja det kommer fler gånger. Som det ser ut så blir vi inte av med varandra i första taget ;) haha! 
 
Tidigt måndagmorgon väckte mamma mig, vi packade ihop, åt frukost och lämnade stockholm vid 6:45 ungefär. Bilresa hem för att sedan hjälpa mamma att flytta. Ja så är det. Jag har inte berättat om det tidigare i bloggen för att jag har haft det lite tufft själv. Men mina föräldrar ska i alla fall skiljas, eller ja dem är typ skilda nu. Det tog väldigt hårt på hela familjen men vi klara allt tillsammans! På kvällen for jag hem till min lägenhet och bara slappade. Så himla skönt! 
 
Och så är vi äntligen ikapp i tiden. Idag har jag gjort mitt första "arbetspass" efter sjukskrivningen. Eller ja, jag är ju fortfarande sjukskriven 75% :P Det har varit så himla kul! jag är på en daglig verksamhet som jag verkligen älskar! Så har varit där 9-12 idag och ska vara där 9-12 onsdag och tosdag med. :) Se får vi se vart jag hamnar nästa vecka, om jag blir kvar där eller.. Solen strålar för fullt och det är typ 15-16 grader varmt, klarblå himmel. Jag njuuuuuuter av att äntligen få "träffa" solen! Käkade lunch på balkongen och har nu slängt in en tvättmaskin. Ska snart åka igen då jag ska börja gå hos psykolog igen och försöka lägga om mitt sätt vad gäller mina katastroftankar. Det kommer bli så bra. Jag är verkligen på fötterna snart igen, jag är hungrig på livet! :D Nu ska jag njuta lite till i solen så slänger jag upp lite bilder här med sen från de dagar som gått. :)
 
Pusskalas

» Snart tillbaka i Småland

Sitter på tåget påväg hem. Är framme om en timme ungefär. Är galet trött så har sovit ganska mycket vilket är skönt för då går tiden snabbare. Haha. Känns jättetråkigt att lämna Mirjam och Uppsala/Tierp. Men jag kommer tillbaka om ett tag :) vill tacka underbara Mirjam som har tagit emot mig med öppna armar och låtit mig bo hos henne dessa två veckor. Nu väntar några dagar med fixande i lägenheten, läkarbesök, rehabmöte och så till helgen styr mamma och jag kosan mot Stockholm. Då vet ni att jag snart är tillbaka i Småland. Puss på er! 




» En dag fylld av äventyr!

Vilken dag det har varit. Fyllt av äventyr med Mirjam och Nicke. Blev att springa runt på stan och fixa ny mobil till Mirjam. Det blev även ett par nya skor för mig 


 

Vidare mot stenhagen för att gå på ÖB, siba och maxi. Fy fan har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde på siba. Mirjam smålänningen = SNÅLänningen var i farten xD den stackars försäljaren var nog glad när hon bestämde sig för en dator och gick. "Är det gratis så kan jag väl ha det" (angående siba-kortet) "du kan sluta sälja nu för jag ska inte ha nå" (när säljaren hade kört alla sina säljknep och Mirjam tröttnat och vill hem) HAHA!! 

Väl hemma delade vi på en kebabpizza, gjorde egna semlor och myste till mello. Efter mello tävlade jag och Mirjam mot varandra i musikquiz. Haha nicka valde låtar på spotify och vi skulle gissa. Min taktik va att sjunga så falskt som möjligt för att distrahera Mirjam så jag hann tänka vilken låt det va. Hahaha

Sen satt Mirjam och lyssna på sin lista på spotify och sjöng med. Det slutade med att jag låg och lipade för att det var så jävla fint! Älskar när hon sjunger. Det är precis som om det går rakt in i hjärtat på mig. Åh fina Mirjam! Hon ska LÄTT sjunga på mitt bröllop. 

Annars har vi suttit och skrattat och bara haft de underbart. De känns verkligen skit att jag snart ska åka hem igen. Men men nya tag så får vi se vart livet leder. Är lite sugen på att sälja lägenheten, plocka ner mina saker och min bästa Malin och flytta till Uppsala. Det tråkiga är bara att de är så svårt att få bostad. Dessutom trivs både jag och Malin så otroligt bra på våra jobb i Ljungby. Aja som sagt nya tag och se vart de bär. :) 

Nej nu ska jag bädda ut min säng och krypa ner för att sova. Nattinatti! :* 



» Mot stan!

Sitter på bussen med Nicke och Mirjam och är påväg in till stan. Mirjam ska kolla på ny telefon och eventuellt en dator. Annars har vi väl inga planer förutom de obligatoriska mellomyset. :D då vet ni vad vi gör ;)