» Dagen

Idag fyller min kusin år, Grattis Ceci! Hoppas att du har haft en riktigt bra dag.
 
Min dag började med frukost, nyhetsmorgon och fix. Sen var det bara att dra sig mot jobbet. Som jag älskar mitt jobb, det är helt galet! När jag va liten trodde jag att man bara fick stå ut med att jobba för att tjäna pengar men jag trivs så himla bra att jag längtar efter mitt jobb när jag är ledig. Idag stod det dans på schemat. Vi dansade och koreograferad olika låtar. Så himla kul! Vi ändrade även mina tider för kommande pass i vecka för att jag ska få vara med på öppen scen och sådär. Så nu är jag ledig enda tills onsdag 12:00. 
 
Blev inget flyttande av mina möbler idag utan vi ska ta det imorgon istället. Så ska möta mamma och bigsis vid halv tio tiden imorgon. Sen blir det plocka, städa och tvätta. Ska även ringa lite samtal om olika avtal och sådär. Blir en riktigt "hemma-fixar-dag" I eftermiddags kom min fina Malin hit efter jobbet. Umgicks och käkade ihop. Sen på kvällen har jag hunnit med att prata med lillsis och Mirjam. Tackar gud för telefonen som gör att jag kan ha kontakt med dem som betyder för mig även ifall det är många mil mellan oss. Snart kommer lillsis hem!!!!! Jippi!!! 
 
Bokade även in en bröllopskunsultation till. Blir på torsdag som jag ska åka med till saknade Sandra och bara mysa. Har inte hunnit träffas på EVIGHETER! Så nu är det äntligen dags. Ska även prata om hur vi ska lägga upp stylingen på hennes bröllop som jag ska ordna. Ska ju även ha en konsultation om hur hon vill ha sitt smink och hår och hur vi tärnor ska se ut. Shit va nervös jag är för att vara tärna. Men samtidigt så känns det så himla kul!
 
Då vet ni hur det ligger till än så länge ;) hahaha nu ska jag snart krypa ner i sängen så att jag orkar att kliva upp i morgon bitti. kommer dock bli svårt att somna då jag somnade på soffan efter lunch. Hahaha... Pensionären Gabriella ;) hahahaha 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo