» Men det blir bra...

bloggandet är ju verkligen inte kanon på sommaren. eller inte när jag är upp i Tierp heller. blir lixom aldrig att jag sitter vid datorn för antingen så känner man sig i vägen om man tar ner datorn till altanen och sätter man sig vid datorn uppe på rummet så undrar folk vart man är. Sen på kvällen så tänker jag inte på det för då går jag och läggaer mig direkt och somnar på stört typ.

Börjar i alla fall bli riktigt nervös för att börja på universitetet. Vet lixom inte hur allt går till om jag kommer att klara det. visst det är skit skoj med nya utmaningar, särskillt utmaningar som handlar om att utvecklas. Men endå så blir jag skit skraj. aja, jag löser väl det till slut men ändå.

Jag har kommit på att folk som känner mig, känner mig ändå typ inte. Äsch jag vet inte om jag bara svamlar eller vad det är. Har hamnat i någon konstig deppkris eller något :P Blir nog bättre snart får vi hoppas, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Men det blir bra...

Shit det är redan sista juli idag. imorgon är det Augusti. Tiden bara springer ju förbi, känns som om det var nyss jag satt i klassrummet och grät med mina klasskompisar för att vi snart skulle ta studenten. och nu har det gått typ 2 månader sen vi tog studenten. på onsdag har jag och älskling varit tillsammans i 1 och 8 månader och varit förlovade i 8 månader. Tack för denna underbara tid bejb<3 Du är mitt allt, jag gör vad som helst för dig<3 Inget kan någonsin komma emellan oss.

Nej nu så ska jag inte sitter här mer. men ni får ha det så bra!
Puss!


» Mensvärk utav bara helvete!

funkar ju inte ett jävla skit det här med att fixa designen på bloggen. jag blir så jävla trött!!! Så ännu en gång.. jag skiter i det här med blogg design idag. Bejb har iaf skaffat blogg. så jag lekte lite smått med hennes design. hon är ju nöjd iaf så tur var väl de. Kolla in hennes blogg här.

Sitter iaf just nu på altanen med Linda och Angelica. vi sitter iaf med varsin laptop o drygar. men va fan ska man göra lixom. haha vi tre är ju så otroligt bra på att komma på någonting att göra också. Idag har det ju inte hänt så värst mkt eller, spelat lite kort typ xD
Världens jävla mensvärk har jag iaf så jag håller på att döööö! Fy fan säger jag bara. det bli nog att besöka gyn när jag kommer hem och fixa mig lite minipillar så att jag orkar att överleva resten av mitt liv. Haha..!

Nej har inget vettigt att skriva, sitter och väntar på att bejb ska ha skrivit klart sitt första inlägg.
Puss!

» orkar inte mer.

Siiter just nu o käkar lite middag. har grejet typ hela dagen med blogg design. men har inte blivit nöjd någonstans så jag läggar fan ner det nu. För bli en annan dag.
Nu e jag mätt.
Hejdå!

» Det är så det är...

Då har man startat en ny blogg. Håller fortfarande på med designen så kommer nog vara lite rörigt här ett tag för jag har inte hållt på med bloggdesign på typ två-tre år nu så jag är ringrostig. med det mjukar nog upp sig. Sen vet jag inte riktigt hur jag vill ha det. om jag vill ha en blogg som visar min "styling" sida. Lixom visar att jag är makeup artist, hårstylist och maskör, gillar skor och kläder o så där. eller om det ska visa min "mörka" sida, att jag lyssnar på rock, gillar svarta kläder, lack, läder, nitar och sånt där. 
Sen har jag en mängd andra sidor med men orkar inte rabbla, ni fattar nog vad jag menar.

Som sagt bloggandet inom den närmaste framtid kommer vara lite knarrigt. Det får ni stå ut med ett tag.

» Välkommen till min nya blogg!