» Men det blir bra...

bloggandet är ju verkligen inte kanon på sommaren. eller inte när jag är upp i Tierp heller. blir lixom aldrig att jag sitter vid datorn för antingen så känner man sig i vägen om man tar ner datorn till altanen och sätter man sig vid datorn uppe på rummet så undrar folk vart man är. Sen på kvällen så tänker jag inte på det för då går jag och läggaer mig direkt och somnar på stört typ.

Börjar i alla fall bli riktigt nervös för att börja på universitetet. Vet lixom inte hur allt går till om jag kommer att klara det. visst det är skit skoj med nya utmaningar, särskillt utmaningar som handlar om att utvecklas. Men endå så blir jag skit skraj. aja, jag löser väl det till slut men ändå.

Jag har kommit på att folk som känner mig, känner mig ändå typ inte. Äsch jag vet inte om jag bara svamlar eller vad det är. Har hamnat i någon konstig deppkris eller något :P Blir nog bättre snart får vi hoppas, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Men det blir bra...

Shit det är redan sista juli idag. imorgon är det Augusti. Tiden bara springer ju förbi, känns som om det var nyss jag satt i klassrummet och grät med mina klasskompisar för att vi snart skulle ta studenten. och nu har det gått typ 2 månader sen vi tog studenten. på onsdag har jag och älskling varit tillsammans i 1 och 8 månader och varit förlovade i 8 månader. Tack för denna underbara tid bejb<3 Du är mitt allt, jag gör vad som helst för dig<3 Inget kan någonsin komma emellan oss.

Nej nu så ska jag inte sitter här mer. men ni får ha det så bra!
Puss!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo