» I-landsproblem?

Åh vad jag är irriterad nu! Har duschat och lagt mig i sängen för jag är galet trött. Så bestämmer sig tvjäveln för att inte fungera :o vafan! De värsta är ju att jag inte orkar bry mig ikväll heller. Vet inte om jag bara ska stänga av skiten och sova eller om jag ska sätta på en film. I-landsproblem? Haha ja! 

Va ju hos bigsis innan. Vi fikade med bakelser som mamma och jag köpte med oss. Sen lekte vi med katterna, pratade, kollade på film och planerade lite saker. Pratade även om vår ullaredsresa. Sen på kvällen bjöd sis på mat. Fläskpannkakor ;) mums! 

Lovade ju bilder på de jag köpte. Här kommer dem








Imorgon är de skola som står på schemat hela dagen. Ska ha redovisning av adhd arbetet jag skrev och sen ska vi även vårdpedagogik och handledning på eftermiddagen. Ha en bra kväll :* 

» Passade på att följa med

Har varit en snabbis i stan. Mamma skulle med cassie till djursjukhuset så då passade jag på att åka med. Handlade lite smått. En kofta, en mascara, bodyscrub och en parfym. Har även beställt tid till massage för att jag har så ont i ryggen igen. Så på onsdag ska Tessan knåda till mig så att jag kan få blod i benen igen ;) haha. 

Nu är vi påväg hem till bigsis. Lägger ut bild på shoppingen sen ;) 

» Bästa filmen ever!

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt. Men de är inget jag tänker berätta här. Har i alla fall klippt farfar idag, gått en runda med deras hund och kollat på film med min fina! Vi såg fast and furious 6, FY HELVETE VA BRA!! Bästa film jag någonsin sett. 


Imorgon ska jag städa lite, försöka plugga, slappa och njuta av sista dagen innan skolan är igång igen :p nu ska jag kolla tv :) puss! 


» Jobbet

Sitter på jobbet. Är så jävla trött!!! Dem boende har vila så de är lite paus nu. Sen ska de fixas tvätt :) imorgon är jag ledig, som jag längtar!! Vet inte vad jag ska säga mer. Lever i alla fall ;) haha 

» Du är stark! <3

Hemkommen från jobbet. Har även hunnit träffa min fina som snabbast. Alla styrka till dig hjärtat! Det finns ingen som jag älskar dig<3 jag finns alltid här, glöm aldrig de! 

Nu blir de sova så snabbt som möjligt. Klockan ringer 7 eftersom jag måste åka 8. Blev inget bad idag på jobbet heller så jag har köpt en baddräkt i "onödan". Kanske va de någon sätt att säg "ta dig till simhallen tjockis" HAHAHHAHAHA!! Nej sova va de, trött som ett as! Natti natti mina små sötnosar :*




» Prövotid no more ;)

Idag fyller mitt körkort 2 år! Grattis till de ;) haha 





» Chlorella avgiftning

Godmorgon bloggläsare! Hoppas att ni hade en bra kväll och natt. Själv höll jag på att dö typ. Haha. Har börjat äta chlorella som är algtabletter. Dem ska rensa ut tungmetaller från kroppen och tillföra viktigt vitaminer och så. Problemet är väl bara att jag har så jävla mycket gifter i min kropp att de blir helt hemsk med avgiftningen. Sen har jag ju opererat bort min gallblåsa vilket gör att mab blir lite mer känslig. Så jag ska pausa lite från dem tabletterna och ta de när jag är ledig. Måste ju vara pigg på jobbet och i skolan. 




Igår skrev jag i alla fall klart mitt adhd arbete, skönt! Å nu har jag precis duschat och ska packa ihop alla grejer för dagens jobb. Blir ju badtur idag. :) sitter just nu ute och tar en cigg i det jättefina vädret. Kallt är de men solen lyser ju i alla fall :D 

» Spendera pengar ;)

Har varit i stan en snabbis idag. Skulle först bara till city gross men sen ringde bigsis och ville ja matsällskap. Så bli att kika lite snabbt efter skor för de behövde jag. Hittade tre par stövlar som jag är jättenöjd med :) köpte även nya fast and furious. Har inte sett den. :o så nu tänkte jag att jag ska plugga som en dåre så jag kan sätta mig och kolla på den ikväll. Står ju jobba på schemat imorgon och lördag. Så kommer ju lönen imorgon med :D Jippi!!! Haha. Nej nu måste jag plugga ;) puss













» Min bästa vän <3

Det är helt sjukt hur mycket jag älskar dig! Tack för att du alltid finns där när jag behöver någon som får mig att se saker som dem är. Du hjälper alltid mig när mina hjärnspöken tar över. Finns alltid här för dig, precis som du alltid finns för mig! 









» Många procent :p

Så otroligt fint väder ute idag! Idag hade man velat vara ute och fixa men ska snart åka och jobba. Va nyss på en promenad med hunden i alla fall. Har på morgonen även pluggat en del. :) 

Pappa och jag räknade ut att jag pluggar 100% och så jobbar jag nästan 65% plus att jag fixar med en massa annat. Haha fan gött de kommer bli när man "bara" jobbar. Hittade även ett intressant jobb som ska börja i januari. Ska kolla vidare på de. Hur de är med jobbet, hur de är med boende där osv. För de krävs att jag flyttar härifrån då. Jaja men de hinner jag inte med nu. Ska packa ner matlådan och dra mot jobbet om en stund som sagt. Hoppas ni har en jätte bra start på den nya veckan :) 

» Mer tid till plugg.

Fy fan va jag sov på dagen xD haha.. Va verkligen as trött! :p när jag vaknade blev de att plocka i ordning lite, byta sängkläder och ta ett bad. Sen kom min fina hit så kollade vi på "studentfesten". Bra film måste jag säga med många skratt och minnen :) nu har jag bäddat ner mig i sängen och bara slappar. Är fortfarande helt sliten. Imorgon är de ny vecka och nya tag. 

Måndag: jobba 14-22
Tisdag: skola 8:30-16
Onsdag: skola 8:30-16
Torsdag: skola 8:30-12
Fredag: jobba 12-22
Lördag: jobba 8:30-22

Fullt i kalendern :p förhoppningsvis blir de lugnare nästa vecka för jag känner att jag inte riktigt hinner plugga så mycket som jag önskar. 



Puss! :*

» Blir nog inga problem



Såhär känner jag mig nu. Kommit hem, ätit och nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Det ska nog inte bli så svårt. Talk to you later! :*

» Fullt ös!?

Hallå hallå i lingonskogen. Har inte haft tid att uppdatera här. Har pluggat och jobbat. Faktum är att jag jobbar nu med, vaken natt för första gången i hela mitt liv. Sitter just nu och försöker plugga så mycket som möjligt så att jag blir klar någon jävla gång :p haha!! Idag var de marknad så du gick jag med mamma, bigsis +familj, lillsis (hon överraskade oss igår sötnosen), Angelica, Hanna och Malin. Ett helt gäng var vi. :p köpte lite nötter och sånt och en tröja. Hahaha så jävla jag 



Efter marknade blev de hem och sova lite. Vet inte riktigt när jag slutar i morgon eftersom detta är ett nytt pass pga olika omständigheter. Blir väl runt 9-10 eller något. Är ganska mycket med jobb och skolan just nu. Är lite smått stressad. Så idag sa båda mina systrar att dem skulle behöva låsa in mig typ för jag ser så sliten ut. Hahah!! 


Men nu ska jag återgå till plugget och energidrycken. Hoppas ni sover gott! ;) 

» Vilken jävla dag!

Vilken jävla dag det har varit! Haha. Först nu jag kan andas typ :p vaknade vid 7:30 och tänkte att jag skulle dra till gymmet men då hör av bemanningen av sig om passbyten osv. 

Pratade med dem och så käkade jag frukost. Fick ett annat pass på fredag så har bad-tur. Så då tänkte jag att jag kunde åka in till stan imorgon efter skolan för att fixa baddräkt till jobbet. Så plingar de i mobilen och jag blir bokad för att jobba i morgon eftermiddag. Aha i bilen, köra till stan, fixa baddräkt, köpa mat och åka till skolan. 

Slängde i mig maten och sedan var de dags för lektion i socialdokumentation. 

Hem och träffa pappa som kommit hem från jobbet för att han är sjuk. Slänga på mig träningskläderna och dra till gymmet eftersom jag ska jobba torsdag och fredag. In i duschen så va farfar här när jag va klar så då blev de att prata med honom för att jag inte träffat honom på evigheter. Sen kom Malin förbi, blev lite mat och prat och sedan åkte hon. Släng upp pluggrejerna och börja med de. Och här är jag nu. Fy fan vilken dag xD 
Ska läsa några kapitel till sen blir de nattinatti. skola 8:30-12 imorgon och jobb 14:45-21. Sen blir de jobb 7:30-16 på fredag. Lördag är det marknad så då blir de väl gå med syrran och systerson skulle jag tro, vet inte. På lördagskvällen och hela söndagen blir det PLUGG!! Måndag blir de jobb och så är den nya veckan igång xD haha ja jag behöver ju inte fundera över att få tråkigt. Mitt hem ser ut som SKIT för att jag inte hinner städa så mycket som jag önskar. Aja, i januari har jag väl ingenting att göra istället :p Hahaha jag gillar att ha mycket att göra, det är då jag fungerar som bäst :) nej nu har jag inte tid att sitta här och babbla. Tillbaka till specialpedagogikboken :) 


» Det är det här jag brinner för!

Hejhopp! Har haft en så jävla bra eftermiddag på våra studiebesök. Först fick vi info om marte meo teknik som man använder vi bemötande och kommunikation. Så bra! Sen va vi i funkibator butiken i Växjö. Träffade en kille där som satt i permobil. Han va 25 år och kom från Belgien och skulle vara i Sverige ett år. Han reste helt själv!! Så stor inspirationskälla :) dem visade oss runt i butiken och resten av verksamheten. Jag blev verkligen påmind om varför jag började att läsa till det här. Det är det här jag brinner för! <3 

När ja kom hem blev de käk och sedan åkte vi till faster + man. Min fasters man fyller år idag så vi lämnade lite blommor och åt tårta. Visade även min faster min nya bil :) på kvällen har jag pluggat och kollat på "sista natten med Elvis". Nu har jag lagt mig i sängen och kollar på nyheterna. Har så ont i huvudet ikväll och inget hjälper. Så hoppas på att jag kan somna så att de försvinner, dock är de tveksamt eftersom de typ är fullmåne ute och då brukar jag aldrig kunna sova :p 

Imorgon är de plugg som gäller hela dagen. Har lektion mellan 13-16 sen har jag egenstudier resten av dagen. Ska ställa klockan och försöka komma upp tidigt imorgon så att jag hinner med så mycket som möjligt. Eftersom jag ska jobba fredag och måndag som också är egenstudiedagar. Aja får se om jag orkar kliva upp när klockan ringer eller om jag tar sovmorgon ;) 



» Surt att behöva tacka nej...

Jobbet har ringt mig två gånger nu på förmiddagen. Frågade om jag kunde jobba ikväll men jag fick tacka nej för jag har så himla mycket i skolan just nu. Sen ringde dom och frågade om jag kunde jobba i morgon kväll. Men även då fick jag tacka nej pga skolan. Så himla surt att behöva tacka nej. Men jag hinner verkligen inte! Har lovat mig själv att sätta skolan i första hand och de måste jag försöka hålla på. Jag går ju bara i skolan i 3 månader till. SEN kan jag jävlar jobba, men då behövs de väl inte xD haha aja ska strax äta lite för om en timme ska jag lämna pluggandet för stunden för att åka till skolan och så ska vi på studiebesök. :) 

» Fryser efter träning

Kollar på teen mom 2. Har duschat efter att ha varit på gymmet och tränat. Gick faktiskt bra men jag fryser så mycket efter att jag har tränar, fattar inte varför med de är ganska många som har de problemet. Behöver återgå till pluggandet men är så slö :p får se hur se blir. Annars får jag ta de i morgon. :)







» Lär mig så mycket




Åh vad jag älskar att skriva det här arbetet! Det finns så himla mycket viktiga saker som man lär sig genom att jobba såhär. Jag börjar snart bli klar med själva kladden på arbetet (just nu 8 A4 med punktlistor) sen ska jag bara sätta mig och skriva själva arbetet. Så har jag ett annat arbete att skriva om it strategier. Men just nu har jag tagit en liten paus men de blir inte så länge till. Haha 

» Plugg är det som gäller




Fast nu är de ju nästan goddag ;) haha. Nu på morgonen har jag hunnit plocka ren tvätt, satt på en ny tvättmaskin, ätit frukost och klätt på mig. Idag vankas de plugg utav bara helvete ;p så de är de jag har tänkt sysselsätta mig med idag. Får se vad som mer dyker upp :) 

Puss på er :* 

» Nattinatti

Nu är de dags att sova. Har massor att plugga imorgon eftersom jag inte alls hat skött det bra denna helgen. Men man måste ju vara "ledig" ibland med ;) har väl egentligen inte så mycket mer att säga. Godnattpussar <3 


» Mama

Har precis kollar på filmen mama med Malin. Måste säga att jag är lite besviken faktiskt. Men visst va man rädd ett par gånger :p haha nu blir de nog en till film :) får se vilken vi väljer ;) 




» Vaaaaakna!!!

Jag förstår inte vad de är med mig alltså. Jag är så sjukligt trött hela tiden. Spelar ingen roll hur mycket jag sover. Aja jag får nog ta och ta tag i det här nu. Ska kika in till Therese och kolla om hon har några vitaminer som är bra. Kan ju faktiskt va de, annars är de säkert min säsongs depression som börjar ta fart nu med i samband med de dåliga vädret. Har även funderar på om de är min sömnkvalite som är dålig eftersom jag inte kan andas ordentligt sedan bilolyckan. Som sagt, dags att ta tag i det nu kanske ;) haha.. 




Idag vräker regnet ner i alla fall. Jag måste försöka vakna till så jag kan börja plugga. Ena arbetet ska lämnas in i morgon och sen har jag ju mitt stor adhd arbete. Igår va jag hos Sandra för att hon fyller år idag. Grattis gumman!! Sen på kvällen igår hade vi kräftskiva. Så jävla gott :) 


Nej nu blir de plugga en stund innan lunch. Har laddat upp med citronvatten och lite choklad :) hörs :* 




» Den har kommit!!!

Jag är så lycklig just nu att det knappt går att beskriva med ord! Jag har precis hämtat hem min nya bil <3 






» Änglarna sjöng

Åååhhh irriterande!!! Jag håller på att tvättar och har diskmaskinen i gång. De bestämmer sig eon för att stänga av strömmen (de kom en gubbe och sa de). Jag har inte tid att vara strömlös. Haha. Men men har väl inte så mycket val egentligen ;)

Mamma och jag var i stan igår i alla fall, blev en sväng på Grand och city gross. Mamma handlade kläder, smink och parfym och jag handlade en handväska. Va inte alls meningen att jag skulle shoppa utan de va mamma som skulle kolla men så fick jag syn på den väskan och det var som om änglarna sjöng. Haha den är i äkta läder så de ska ju hålla med :) 


Framsidan 


Baksidan


Insidan, så jäkla cool foder 


Visst är den helt fantastisk <3 

Nej nu ska jag sätta mig och plugga. Puss :*

» Helt slut!!

Tog lite sovmorgon idag och sen klev jag upp och åkte till gymmet direkt. När jag kom hem hämtade jag hunden och tog henne på en promenad. Fy fan va trött min kropp är efter allt xD blev i alla fall frukost och sen fixa hemma. Tvätt och disk som skulle fixas. Ska försöka hinna dammsuga med innan mamma slutar jobba för då ska vi in till stan och handla lite. Sen måste jag ju hinna att plugga med. Har ett par arbeten att skriva. Bland annat så måste jag skriva klart det stora arbetet om adhd. Men nu först ska jag föna håret och platta de. Puss på er :*




» Minns det så väl

Hemma och lagt ner huvudet i kudden. Ska kolla lite på dokumentären om Anna Lind. Jag kommer ihåg den dagen så väl. Vår lärare kommer in i klassrummet på morgonen och gråter. Vi förstod ingenting, vi visste inte vem Anna va. Ändå kommer jag ihåg de så väl. Jag ser verkligen klassrummet och min lärare framför mig. 

Hörs imorgon. Puss och godnatt mina små hjärtan <3





» Skola och jobb

Sitter på jobbet. Eller ja jag är ju inte på jobbet men jag jobbar. Åkte hit direkt efter skolan. Känner att jag är sjukligt seg i huvudet men i morgon jag vi egenstudier på morgonen så ska inte vara i skolan förens vid 13. Skönt! Sista lektionen imon för denna veckan för vi har egenstudier även torsdag och fredag denna veckan. Men då vet ni vad jag gör ;) haha

» Min säng

Nu är jag hemma. Ska försöka somna snart. Imorgon blir de som sagt skola och sedan ska jag försöka smita lite tidigare så att jag kan åka till sjukhuset och jobba. Skulle ha träffat min fina i morgon men icke sa Nicke ;) bli en annan dag helt enkelt. Skönt att jobba och tjäna lite pengar. Jag är verkligen så glad över mitt jobb. Jag har alltid en bra känsla i magen när jag ska jobba. Klart de dyker upp jobbiga saker men så är det att jobba med människor. 

Godnattpussar :* 



» Improvisation



Kvällen "mat"... Ibland får man improvisera :p blir att jobba i morgon kväll med. Så direkt efter skolan drar jag. 

» Nya bloggappen

Har uppdaterat till nya bloggappen. Vet inte om jag ska älskar eller hata den. Hahah nej då jag gillar den men de är så jobbigt att lära om. De enda minus jag har är att favoritlistan är borta :/ alla mina bloggar jag läser. Aja får hitta nya bloggar att läsa då xD 

» Senaste dagarna

Nu har de varit tyst här ett tag. Har hunnit vila upp mig lite och även umgåtts med min fina. Ena kvällen hade vi filmkväll. Vi var även ut till Hanna. jag slingade hennes hår och så självklar gosade vi massor med lovis med (hannas dotter).





Jag har även hämtat en lånebil då min inte är klar än!!! Men jag ska få den på fredag. :D är den där jävla lackbehandlingen som tar tid. Ikväll ska jag jobba. Så nu sitter jag och pluggar lite. Ska skriva ett stort arbete om adhd. Mycket intressant måste jag säga :) här kommer lite bilder från dem senaste dagarna också :) 



» Kanske bara behöver lite tid

Blev inte mycket sömn på natten på jobbet. Men så är de när man jobbar med människor. När jag kom hem blev de frukost och sen sängen. Sov typ 4 timmar sen iväg till syrran. Hade de jätte trevligt där. Käkade och flummade som vanligt. Idag fick jag åka hem från skolan för att jag blev jätte yr och började svettas. Har typ sovit hela dagen och har feber. Jävla skit! Jag har inte tid att va sjuk. Men de är kanske just de min kropp behöver, lite tid.


» Spöregn

Sitter på jobbet och tittar ut på regnet som öser ner. Man blir ju galet trött av de här deppvädret, jag har ju bara 19 timmar kvar på mitt pass xD haha. Hoppas på att de blir en lugn natt och att jag kan sova. Imorgon kväll ska mamma och jag till bigsis och äta middag för att mamma fyller år idag. Grattis till min fina mamma!!! <3

Då vet ni vad jag sysslar med ;)