» Sen sist

Sitter på jobbet. Idag jobbar jag 8:30-22 och imorgon 9:30-9:30 på måndag (natten). Har verkligen inte mått bra denna veckan, har varit sjukt trött och slö. Men det har väl varit lite mycket sista tiden. :p nu känner jag mig faktiskt pigg som tur är :) haha. Vad har hänt sen senast då? Jag har färgat håret igen eftersom färgen va så satans urtvättad. Sen har jag fått hem mitt paket med grejer som jag beställde, min plattång bland annat!!! :D i love i love i love<3 sen igår va jag och kollad på min nya bil som kommit, nu ska den bara lackbehandlas och lite så innan jag får hem min bebis :D aja då vet ni lite vad som hänt. Nu ska jag fortsätta jobba :)


» Hunnit med en del

Effektiv förmiddag med skola, tvätt, disk, promenad med hunden, lagat mat + matlådor, träffat min fina och ringt lite samtal :) nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga de. Sen ska jag hämta mamma vid 16 när hon slutar. Har inte så mycket mer att säga just nu ;)


» Sevärd!

Åh filmen va så jävla bra!!! Den ska jag köpa till samlingen när den kommer ut i december :) har i alla fall duschat och beställt en ny plattång och lite grejer. Fy farao va dyrt de blev, men jag köpte i alla fall ghd's nya plattång för 2200kr :p läääängtar tills jag får hem den och kan prova den :D imorgon blir de skola igen, får se hur länge vi går. Vi ska nämligen fixa lite o schemat. :)


» Skola och bio :)

Har varit i skolan och haft föreläsningar. Efter skolan hann jag springa in på Apoteket, behövde hämta nya minipiller och sedan köpa något för att skydda min tatuering till helgen när jag ska jobba. Nu ska jag vila en stund för ikväll ska klassen på bio. Vi ska kolla på hur många kramar finns det i världen.


» Aug. 26, 2013

Förlåt för dålig uppdatering men det har verkligen varit FULLT UPP dem senaste dagarna. Va i grythyttan/Örebro hela helgen me systrarna och mamma. Gjorde i ordning syrran lägenhet och flyttade in henne. Min älskade lillsis har en alldeles egen lägenhet nu <3 målade, städade, handlade grejer och bar in möbler/kartonger. Sen tillbaka till vandrarhemmet där vi sov och sedan tillbaka till lägenheten.

Igår kväll när jag kom hem så kom min fina. Vi kollade på torka aldrig tårar och så sov hon här. Idag på morgonen gjorde vi omelett. Sen blev det dusch och göra i ordning sig. Sen åkte vi och Marie in till stan. Käkade och sedan var det dags att fylla kroppen med mer bläck. Sååååå nöjda går vi sedan till espresso house och fikar. Sen åkte jag och min fina tillbaka hem till mig där vi kollade klart på torka aldrig tårar och nu har hon precis åkt hem. Shit va jag älskar dig gumman! <3 vill inte leva utan dig! <3

Nu kollar jag på nyheterna och sen ska jag sova. Skola imorgon. Natti!


» Könssjukdomar och mys

Idag har vi burit lådor och möbler så nu är släpet fullt och i morgon åker vi :) ska bli så kul att se hur lägenheten blir när den är klar. :D på kvällen blev det mys med sis, Angelica och min fina. Vi satt och googlade bilder på olika könssjukdomar. Det slutar med att sis mår illa, Angelica ska bli nunna och Malin och jag asgarvar. Hahaha vi är såååå sjuka i huvudet xD

Fick mina böcker till skolan idag med så i helgen ska jag försöka plugga lite med mellan all flyttning :p det går bra! Nej nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det sängen eftersom att väckarklockan ringer imon med :)


» Sääääääämst!!!

Nu är jag hemma. Ska käka nu sen ska vi börja plocka i ordning inför när flyttlasset går imorgon. Åh vad jag längtar till på måndag när jag och min fina ska åka och tatuera oss!!! :D nej vet inte vad jag ska skriva. Men nu vet ni att jag fortfarande lever i alla fall :p


» Helt slut!

Har som sagt varit på Ikea, vi var på Ikea vid 17:30 tiden. Då blev de att äta och sedan till fynd. Tillslut kommer vi till riktiga varuhuset och fy fan va vi stressade!!! Höll till och med att bli inlåsta på Ikea när vi hämtade dem sista grejerna i varoutlämningen.(stavning?) hahah dem stängde ju 20:00, vi va klara 20:20 xD hahahah fatta sura dem måste varit på oss. Aja jag syndade i alla fall en lampa, lite ljus och en spegel. Nu blir de nyheterna sen sängen. Halvdag i skolan i morgon sen har jag MASSOR att fixa med här hemma innan vi åker till grythyttan på fredag.


» Halvdag i skolan

Kom i väg till skolan idag och fick träffa mina tjejer! Lycklig tjej :) tråkigt att vi inte läser samma inriktning nu bara :( sånt som händer. Fick sluta vid lunch o dag då ena läraren inte var där. Ska om en stund åka till Ikea där lillsis ska handla sina möbler inför flytten på fredag. :)


» Nytt försök

Känns bättre ikväll. Men är fortfarande lite stressad. Samtidigt så är de så mycket på gång för tillfället, ska bli skönt att komma in i lite rutiner snart. Vi gör helt enkelt ett nytt försöka att gå till skolan i morgon. Saknar ju mina tjejer<3 Angelica var här innan så hon klippte mig. så skönt att bli av med det slitna!! nu ska jag bara färga håret någon dag så blir de kanon igen :) nej nu ska jag kolla nyheterna och sen försöka sova. Puss


» Sprungit rakt in i väggen?

Fick åka hem från jobbet igår för att jag mådde jätte dåligt. Höll på att svimma och mådde illa. Kom inte iväg till skolan idag heller. Känns ju skitbra att missa första dagen på sista terminen. Nooooot!!! Funderar på om jag har sprungit rakt in i väggen eftersom de har varit så mycket sista tiden. Jag var väl ingen superhjälte som jag trodde. Men förhoppningsvis så är de borta till imorgon så att jag kan gå till skolan.


» Idol 2013

Kom på att jag missar ju idol som börjar ikväll :( aja tur att det finns TV4 play ;) haha :D


» Semestern är över!

Har hunnit dona lite här hemma och gått promenad med hunden. Nu väntar jag på att sis ska komma hem så att jag kan ta bilen till jobbet. Har även suttit och funderat på hur jag ska lägga upp mina veckor med rutiner och så nu när skolan börjar igen. Behöver ju få det riktiga schemat från skolan. Jag måste ta tag i att börja gymma igen med. Har inte gymmat sen slutet på mars. Dåligt Gabriella!! Så nu är de slut på semestern!! Haha men denna veckan är helt fullbokad så jag får börja nästa vecka, men då ska jag tatuera mig och jobba hela helgen så vi får se hur de går med de ;) haha. Vågen är i alla fall inte glad efter semestern från gymmet, inte ryggen eller för den delen :p eftersom jag har överrörliga leder så måste jag stärka upp med muskler.

Nej nu ska jag packa väskan inför jobbet. Vi hörs! Pussar


» Bakfull!

Fy fan va jag har mått pyton idag! Usch och fy, börjar bli för gammal för sånt här xD vi gick och slutade festa vid 4:30 :p idag har vi bara slappat, kollat på film och mått dåligt på morgonen. Sen åkte min fina hem. Då åkte vi till stan och köpte en dammsugare till syrran samt åkte till bigsis och hälsade på. Hos bigsis tog jag deras padda och började kolla på film. På kvällen när vi kom hem igen hoppade jag i ett bad. Sedan kom min fina igen och nu har jag precis kört hem henne.

Har även hunnit med att prata med mitt hjärta. <3 åh saknar henne så det gör ont. Men ska försöka hinna boka in en resa till henne så fort jag har fått schemat för skolan. Så hoppas vi på att hon är lite ledig från jobbet med så jag får mysa massor med henne :) jag är så himla lyckligt lottad som har henne i mitt liv. Vad skulle jag göra utan dig sweetie? <3 du har verkligen lagt någon förtrollning över mitt hjärta. Så fort jag tänker på dig så pirrar det i magen. Åh vad jag älskar denna känslan och att jag får dela den med dig :)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Måste va pigg eftersom jag ska jobba imorgon. Sen börjar ju skolan på tisdag igen ;)


» Midnattsbad

Haha Malin fick för sig att bada. Så av med alla kläder och hoppa i bara xD


» Älskade brudar<3

Jag älskar mina vänner som alltid finns här för mig! <3 har haft kräftskiva och sedan massa drinkar med Hanna och Malin. Mina bästa <3 har även pratat med min sötnos på telefon och saknar henne massor!! Nu ligger jag och Malin i soffan och bara snackar och gillar läget. Hahah det lite väl mycket god dricka. Men det är trevligt :D orkar inte skriva mer. Hörs i morgon!


» Chill och sprit

Ja då var man färdig jobbad för denna veckan. Nu är jag ledig lördag och söndag. Imorgon kväll kommer mina fina brudar hit. Blir lite Chill och sprit ;) haha.. Nu ska jag snart lägga mig och sova så jag är pigg imorgon. Puss!


» Hösten är påväg!

Har gjort mig i ordning och sådär. Nu blir de att chilla lite innan jag ska köra till jobbet. Jobbar 14:30-22 idag. Sen i morgon blir de marknad och kräftskiva :) sjukt tråkigt väder är det idag. Känns verkligen att det snart är höst. Fattar verkligen inte vart sommaren tog vägen :p den bara försvann :p hahah. På tisdag börjar skolan igen. Sista terminen! :D


» Belöning för att jag var duktig

Idag har jag varit hos tandläkaren. Så stolt över mig själv :p sen var jag iväg och köpte en present till jobbet som tack för denna sommaren :) var även in på hemma kväll som belöning för att jag var så duktig och gick till tandläkaren. Blev lite filmer. Annars har jag och sis kollat på torka aldrig tårar utan handskar och lipat som galningar. Haha.. Annars har jag inte orkat göra så mycket. Imorgon vankas jobb igen och sedan är jag ledig i helgen. :)


» Fattar inte varför jag är rädd egentligen

Sitter på jobbet och kollar på när Cesar steker pannkakor :p börjar blir riktigt nervös inför tandläkaren i morgon. Usch, fattar inte varför jag ska vara så jävla rädd. Jag vet ju att de kommer att gå bra. Haha..


» Igår och idag

Sandra och Carro kom och fikade igår. Satt och pratade och bara hade de trevligt. Idag ska jag jobba 14:30-22. Är så sjukt nervös idag med, ska till tandläkaren i morgon och jag HATAR verkligen att gå dit :p fy bubblan. Nu ska jag plocka i ordning lite, fixa mig, äta och sen köra till jobbet. Inte många pass kvar nu. På fredag är sista passet på original sommarschemat. Sen fick jag ju lite tider till så har pass till mitten på september typ. Men de är vara 1 pass i veckan ungefär eftersom jag börjar skolan igen på tisdag :)


Igår: Har varit ute och gått med hunden. Var åska i luften men vi hann hem innan himmelen öppnade sig. Nu sitter jag i köket och provsmakar kakor som sis bakat :)


» Tur att det finns telefon!

Tjoho :) så himla skönt att bara vara ledig idag. Har grejat lite med tvätt och disk på morgonen. Sen har jag haft lite ta-igen-samtal med Linda och Mirjam. Så jobbigt att bo så långt bort från sina vänner men det är tur att de finns telefon, sms, Skype, Facebook och allt det där :p ikväll kommer Sandra och Carro hit. Vi ska träffas lite och ha "avskedsfika" för lillsis som flyttar till Örebro nästa vecka. Annars har jag inte planerat någonting alls idag. Ska bara vara tror jag. :)


» Boy a

Åh vilken bra dag det har varit :) efter jobbet hämtade jag min bästa så drog vi in till stan.först när vi kom till stan så gick vi och hämtade våra biljetter till när vi ska på bruno mars i november. LYCKA! Vi gick till espresso house och fikade. Satt och pratade och hade det jätte mysigt. Sedan gick vi till kicks och Åhléns, Malin skulle handla lite småplock. Vid 12:20 när tatueringstudion hade öppnat så gick vi och bokade tid. Så om typ två veckor ligger vi där och fyller kroppen med bläck :D riktigt glada och förväntansfulla vandrar vi vidare till restaurangen hong kong och käkar Kina mat. MUUUMS! Träffade även Marie en sväng. Sen nu på kvällen har vi haft filmmys. Lillsis var me med. Kollade på en film som heter boy a. Så himla fin film. Satt även och kollade på gamla bilder och asgarvade.

Nu blir de sängen. Snuskigt jävla trött. Haha hörs imon! Puss


» Godmorgon

Vaknade för en timme sedan. Oj va trött jag va. Har blivit en del springande i natt. Men nu är de en ny dag :) sitter och kollar på Nyhetsmorgon. Snart börjar morgonpersonalen trilla in. Sen ska jag hem och hämta mina bästa och sen blir det mot Växjö!


» Natt på jobbet

Då sitter jag här ännu en gång i soffan på jobbet. Har gått bra idag nu är de ju bara 11 timmar kvar på passet xD haha.. Men imorgon ringer klockan 5 eller 5:30.. Har inte bestämt mig än. Mycket att göra på morgonen innan morgon personalen kommer och det är dags att väcka dem boende. Direkt efter jobbet ska jag hämta min bästa, sen ska vi åka till stan och boka tatueringstid ;D sen på kvällen ska vi troligen ha filmmys. Får se hur de går, kommer vara död efter att ha jobbat detta passet :p Hahaha


» Hur fan tänker folk?

När jag slutade jobba kom min bästa hit. Vi har bara myst, lyssnat på musik och pratat om alla världens ting som vi alltid gör. Vet inte vad jag skulle göra utan dig min vän<3 sedan provade hon den ena av mina balklänningar. Såååå fin hon blev :)

Sedan satt vi och pratade om hur jävla patetiska människor kan vara. Hur fan tänker vissa när de beter sig, eller snarare inte beter sig. Jag förundras verkligen över hur vissa människor fungerar. Usch, blir bara irriterad av tanken. Nej nu ska jag sova, har världens huvudvärk så måste sova bort den så jag är redo för mitt 24 timmars pass i morgon. Sen blir det stan när jag går av passet på måndag morgon :D jiiiippiieee!!


» Äntligen :)

Sitter på jobbet. Lugnt för tillfället. Känns att man har jobbat en hel del sista tiden. Sjukt trött i kroppen. Men de är bra :) jobbar ju idag och imorgon. Sjukt monsterpass i morgon = 24 timmar. Sen på måndag ska jag in till stan och troligen boka tatueringstid :D Jippie! Äntligen har jag pengar till en ny tatuering :) nej åter till jobbet


» Aug. 09, 2013

Jävligt irriterad, punkt!


» På jobbet

Sitter på jobbet och har precis ätit. Jobbar ju till 21 ikväll så de är inte så länge kvar. Blev dock ändringar i schemat i helgen då en arbetskamrat är sjuk. Så istället för 8:30-22 på söndag så blir det 9:30-9:30 (natten). Men det blir bra. Har även fått lite mer tider i augusti och september. :) nej nu ska jag återgå till jobbet.


» Min bästa vän <3

(Detta inlägget skulle ha publicerats 01:30 igår. men som vanligt så går de inte. aja de kommer här i alla fall)

Malin har varit här och vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Jag älskar dig min bästa vän för att du tar mig för den knäppa person som jag är. Tack för att du finns<3

Nu ska jag sova, jobba hela helgen. Fredag: 14:45-21, lördag 8:30-21 och söndag 8:30-22. Sov gott sötnosar :*


» Tar tid

Jag har grejat och grejat men än är jag inte klar. Har kommit en bit på vägen men de tar verkligen tid att göra om :) men jag tycker de är såååå kul att hålla på så det är lugnt. Nu får de dock vänta över helgen eftersom jag jobbar fre-söndag. Det jag håller på med är att göra om vår biljardhall/förråd till ett typ tv-rum där jag kan umgås med mina vänner :) aja får fortsätta greja på måndag så jag får de klart ;)

Var ju en sväng i stan idag med. Köpte torka aldrig tårar utan handskar. I LOVE! Jag såg varje avsnitt på tv när de gick men jag älskar den serien så jävla mycket så jag köpte den på dvd med :D hihi


» På gång?

Hmm.. Vad händer här då? ;) säger jag inte än. Men tar en paus för att åka till stan en sväng i alla fall. Hihi


» Dumma blogg!

Åh försökte uppdatera bloggen igår flera gånger men icke sa Nicke. Det gick ju ta me fan inte. Så nu kommer gårdagens inlägg + morgonens inlägg. Haha.

Dagens inlägg: Jag har i alla fall nyss vaknat. Helt sjukt de är verkligen rekord på hur länge jag har sovit. Nu har jag nästan ångest för att hela dagen har gått. Ska gå upp och käka frukost/lunch nu. Sen ska jag nog plocka in lite ren tvätt in i garderoben. Har inga planer för dagen så får helt enkelt se vad jag ska göra. Är dåligt väder ute så vara ute blir de nog inte i alla fall ;p





Gårdagens inlägg:
Oj, jag verkligen haft fullt upp idag. Sov till 9 sen blev de frukost och så hängde jag lite tvätt. Sedan gjorde jag mig i ordning och så stack jag, lillsis, bigsis, svåger och systerson till Ikea. Var det hela jäkla dagen. Hahah.. När vi kom hem gjorde vi grillspett och så busade jag och systersonen. Min bästa kom även. Så vi har kollat på serien girls. Haha rolig serie xD så nu har hon precis åkt hem och jag har krupit ner i sängen. Trött efter en fullspäckad dag. :) är ju ledig i morgon med så får se vad som händer. Har eventuellt ett projekt som jag ska dra igång, men de berättar jag mer om ifall jag bestämmer mig för att genomföra det.

Sov så gott sötnosar :*


» Hemmafru

När jag kom hem från jobbet imorse så var jag relativt pigg. Så jag plockade ur och i diskmaskinen, strök lite kläder, handdukar och örngott och så slängde jag på en tvättmaskin. Spenderat mycket av mina tid i tvättstugan idag då de va mycket tvätt. Sen gick jag och lade mig och somnade en stund. Även om jag sov ett par timmar på jobbet så va jag verkligen helt slut. Sen fprtsatte jag i tvättstugan, bakade en kaka, lagade mat och fixade matlådor, städade övervåningen och bytte sängkläder. Efter det tyckte jag att jag förtjänade ett långt varmt bad. Så nu ligger jag här i nya sängkläder och bara är så lycklig över att jag är ledig i morgon. :) eventuellt ska jag och lillsis med bigsis och familj till Ikea. Men de är alltid trevligt att gå på Ikea ;) nu ska jag kolla på tv och bara njuta av att jag har hunnit med så mycket idag, en riktigt liten hemmafru är vad jag har varit ;) haha


» Sliten tjej!

Oj vad jag längtar till klockan är 9:30 imorgon och jag får sluta jobba. Sen är jag ledig enda fram till fredag eftersom jag jobbar hela helgen. Får se om jag är vaken i natt eller om jag sover en stund. Ligger i alla fall i soffan nu och kollar på tv. Sjuuuuukt sliten! I morgon när jag går av här så har jag bara 5 pass kvar på sommarschemat. Shit vart tog sommaren vägen? Den bara sprang förbi. Hihi.


» Mördarpass

Tro fan att jag hade svårt att somna igår kväll med. Trött som ett jävla as är jag men ska strax köra till jobbet. Jävla mördarpass. Kan ju säga att jag slutar om drygt 26 timmar :/


» Mysig sommarkväll

Kom precis hem efter en jätte mysig kväll på stan. Först va vi på bion, så sjukt bra!!! Haha :D efter det gick vi till grill house och käkade. Solen sken och det var verkligen jätte trevligt. Tack för idag sweeties! <3 nu ska jag bara slappa en stund för jag är så sjukt mätt. Sen ska jag packa inför morgondagens nattjobb. Jobbar så jävla dumt i morgon för att jag fick ett pass extra för att jag låg tillgänglig och en blev sjukskriven. Så jag jobbar 7:30-14:45 och sen 17:00-9:30. Aja det är ju bara en gång så de ska väl gå bra. Då är det ännu tråkigare att jag jobbar hela helgen när de är K-O dagarna och rix fm festival i Växjö. Men men.. Nästa vecka är sista veckan på sommarschemat, oj vad denna sommaren har gått fort. Sen börjar jag min sista termin i skolan med. :)


» Stan och bio

Har gjort mig i ordning och letat skor som en galning. De mesta av mina skor ligger fortfarande nerpackade så var ute i garaget och letade. Hittade i alla fall ett par som jag ska ha. Nu ska jag, sis och mamma åka till stan för att möta bigsis med familj. Vi ska ägna denna dag till att gå på bio. :D


» Irriterad!

Åh jag ligger i sängen och kan inte sova. Är så konstigt irriterad. Vet inte vad som gör att jag är de. :/ sjukt störande! Så nu ska jag kliva ur sängen, gå och röka och försöka sova igen. Hatar när man inte kan sova..!!! Åååhhh!!


» Bortglömd

Helt glömt bort att blogga idag. Har i alla fall suttit lite i solen och så har jag följt Prideparaden på Aftonbladet.se. Åh den underbara stämning!!! Jag fick gåshud flera gånger och fällde även någon tår. Typiskt att jag jobbade i år.. Men men.. Har precis duschat och tänkte att jag ska prova mitt nya nagellack som jag köpte häromdagen. Sen blir de sommarkrysset med familjen.


» Glömde

Glömde ju säga att mina kläder kom idag. Allting var kanonbra så nu har jag massor med nya kläder att använda :) (y)


» Du får älska vem du vill!

Sov en stund på vägen hem med. Sen lästa jag lite i mina tidningar ( konstigt att jag kunde göra de som så lätt blir illamående) innan vi kom en stannade vi till och köpte med oss Kinamat. Så de blev familjemys. Efter det stack syrran så jag fick för mig att göra en Pridesminkning. Önskar verkligen att jag var där!! Hade varit så jävla kul, men nästa år DÅ JÄVLAR! xD det där med Pride ligger mig mycket varmt om hjärtat. Alla har rätt att älska vem dem vill! <3


» Vänt hemåt

Då är vi på väg hemåt igen. Har gjort ett litet stop i Örebro. Men ska snart åka igen. I grythyttan åt vi asgod glass och kollade på syrrans skola. De kommer att bli kanon. Nej nu ska jag lyssna på musik och bara njuta av att åka bil.


» På väg

Då har vi börjat vår resa. Solen skiner och det känns riktig bra :) jag ska försöka vila en stund eftersom jag är trött eftersom jag jobbar. Hör av mig senare under vårt äventyr ;)


» Lugn natt

Godmorgon! Har varit en lugn natt här på jobbet. Slumrade även till en stund så det har gått relativt fort. Nu väntar jag på morgon personalen, sen bär de av norrut.


» Nattjobb

Ligger i soffan på jobbet och kollar på nyheterna. I natt ska jag ju som sagt jobba. Får se om jag sover eller om jag är vaken. Imorgon efter jobbet åker jag i alla fall till Örebro, eller nja jag åker till grythyttan. Ska kolla på sis lägenhet. De ska bli kul :) de lär väl ta hela dagen så blir väl inte så mycket mer gjort. På söndag ska jag på bio med systrarna, svågern och systersonen :) kommer bli en bra helg. Men helst hade jag velat vara på Pride med min sötnos. Men de får bli nästa år :)


» Effektiv

Har hunnit med massor nu på dagen. Har kört syrran, tvättat, varit på tippen, dammsugit, duschat, gått med hunden, packat till i natt, plockat ur och i diskmaskinen, fönat håret och nu tar jag en cigg i solen. Funderar på om jag skulle försöka vila en stund innan nattens jobb, men känner mig alldeles för pigg så de blir nog inget med de. Haha


» Aug. 01, 2013

Jaha då var de augusti. Shit, sommaren har bara sprungit förbi. Det snart bara två veckor kvar tills jag börjar skolan igen. :)

Har legat och dragit mig i sängen. Ska strax gå upp och äta lite frukost. Sen ska jag duscha och packa ihop grejerna jag ska ha med mig till nattens jourjobb. Sen får vi se vad jag hittar på mer :)