» Tack!

Tack Linda och Alexander för hjälpen idag!!! Super snällt!! Väntar en lååååång bilresa nu bara. Orkar inte skriva om mina känslor just nu... Jag antar ni förstår ändå...


» This is me!


» Hur kan man vilja förlora en person...?

Hur kan man vilja förlora en person som gör allt för en? Hur kan man vilja förlora en person som alltid vill finnas där för en? Hur kan man vilja förlora en person som offrar allt för en? Hur kan man vilja förlora en person som bara behöver riktlinjer? Hur kan man vilja förlora en person som är beredd att ändra sig? Hur kan man vilja förlora en person som inte är rädd för att ändra sig? Hur kan man vilja förlora en person som är så öppen och fördomsfri? Hur kan man vilja förlora en person som tar en för den man är och stöttar en för det?


» Jag vill inte mer!!!!!

Jag vill inte att den här dagen ska komma!!!! Jag har inte sovit någonting typ och när jag sovit har jag drömt så mycket.. Hur kan man må såhär? Hur kan det gör så ont?

Jag har läst brevet som jag aldrig fick och jag förstår inte vad som gick snett. Brevet är skrivet för bara någon månad sedan. För de står att det är den kärleksförklaring jag aldrig fick när vi firade 3 år. Och tre år firade vi i december... Så det är inte så länge sedan du skrev det där. Och du skrev det helt på egen hand, det betyder ju att du verkligen menade de och att du inte alls kunnat tänkt på det här länge.. Jag är som ett jävla frågetecken bara :'(

Just nu tänker jag på vad Anders sa till mig igår. Jag blev så chockad. Jag trodde aldrig att han skulle säga någonting. Jag kommer sakna dem minst lika mycket som dem kommer sakna mig!!!

Jag vill bara dra täcket över huvudet och hoppas på att allt bara är en dålig dröm. En dröm som försöker få mig att inse att jag måste ta tag i allting!! :'(


» Linda och mandy!

Tack för allt idag!! Tack för att ni ville hjälpa mig med både packning och tårar!! Det betyder väldigt mycket för mig! Tack för att vi även gjorde någonting utanför det här kaoset.. Länge sedan jag kände mig så lugn som när vi åt och när vi var på smakfullt! Tack ännu en gång!


» Gråter floder!!

Vad gjorde jag för fel? Varför avslutade du inte det här innan? Har jag aldrig betytt någoting för dig? Du sa alltid att en sån sak är så fel att göra, och så gör du det själv.. Vrf? Kan jag inte bara få ett svar? Var de jag som va dålig? Var de du som ville göra något förbjudet? Var jag i u-Sala när det hände? Var du nykter? Faaaaan alltså!!! Jag trodde jag hade gråtit färdigt över dig!!!

Vi hittade ett brev från dig som du har skrivit för någon månad sen.. Men jag har aldrig ens fått det. :'( det gör ont att läsa allt du skrivit för det är så fina saker till mig! Vart tog det vägen?? Jag önskar bara att jag fick några svar!! :'(


» Förlåt och Tack!

Nu har jag ändrat denna inlägg många gåner.. jag försöker bara att be om ursäkt med folk hakar upp sig på detaljer.. Men hoppas du är nöjd nu.. och VARFÖR SKA DU HA KOLLA PÅ MITT LIV NÄR JAG INTE BETYDER NÅGONTING FÖR DIG OCH JAG INTE FÅR VETA NÅGOT OM DIG!????



Allt det här har förstört så många människors mående, och jag och Angelica gjorde fel. Det var bara jag som skulle mått dåligt i det här.. INTE NI! Men jag är EVIGT tacksam för att ni fanns där för mig!

Förlåt Angelica, Linda, Rasmus, Linda, Anders, Birgitta, Anna-Lisa, Anna-Lena, Roger, Ronja, Mirjam, Sis, mamma, pappa och alla andra som blivit in dragna i det här!!

Linda E: Tack för allt! vet inte mer vad jag ska säga. du vet hur jag känner!  
Rasmus: FÖRLÅT! jag har betett mig som skit mot min bästa vän! Du är alltid den som fått sitta emellan mig och angelica och jag har inte fattat det förrens nu. Förlåt! Du ska veta att du kommer alltid att vara min bästa kompis. Men jag förstår att jag har svikit ditt hjärta!
Linda L: Förlåt för allt, men jag är ärlig när jag säger att du är inte den person som jag först trodde att du va! du är en som bryr sig, verkligen bryr sig!!! Jag är EVIGT tacksam för att ni tog emot mig med öppna armar i ert hem.
Anders och Birgitta: Förlåt för allt det här! Men jag kommer aldrig glömma er! Tack för att angelica har kunnat bo hos er just nu och tack för allt ni har gjort för mig i dessa tre år!
Anna-Lisa:Förlåt! förlåt för att jag sårade din lilla sötnos, jag menar det verkligen!!
Anna-Lena, Roger och Ronja: Tack! ni fanns där som om ni vore min egen familj! alla kramar och tårar. NI ÄR GULD VÄRDA! Jag ber bara om ursäkt för allt ni utsatts för!
Mirjam:Tack för att du finns där för mig även fall jag svikit dig allt för många gånger!!
Min familj: Tack för att ni finns där 24/7 för alla mina tårar och frågor!
Angelica: Förlåt för att jag inte respekterade dig från början och förlåt för att jag greps av panik. men precis som jag vet att du har svårt att prata om känslor så vet du att jag får panik. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, vare sig du vill eller inte. Jag har lärt mig så mycket av dig och du har ALLTID funnits där för mig! Jag hoppas du vet att det är ingen som hatar dig. Vi älskar dig! Ta vara på vad livet har att ge dig! Du kan rädda så många, så som du räddade och stärkte mig. Jag kan inte tacka dig tillräckligt för det!


JAG ÄLSKAR ER ALLA SÅ OTROLIGT MYCKET!! NI KOMMER ALLTID FINNAS I MITT HJÄRTA!!
Nu får det vara slut med all smutskastning och alla fula knep! Vi har orsakat tillräckligt med smärta!

Klart jag kommer blogga mer om denna händelsen men inte smutskastning. Men vill ni inte veta så läs inte.

Här kommer en låt som nog alla kan relatera till.
Allt jag kan säga är verkligen FÖRLÅT men jag vet att det inte räcker till!




If the lies don't touch you, the truth will
But if I can't love you, then who will

When your friends are jumping ship
When your crown begins to slip
And loyalty's not a virtue
Who are you gonna turn to
When you've seem to've lost your grip
And the road begins to rip

I held your hand, is this the thanks I get
I took you in, is this the thanks I get

Half a chance, the thanks I get
A twist of plans, is this the thanks I get

If the lies don't touch you, the truth will
If I can't love you, then who will
And your coming off your chill
When your ego takes a dip


I held your hand, is this the thanks I get
I took you in, is this the thanks I get
Half a chance, the thanks I get
A twist of plans, is this the thanks I get

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts

I loved you
I loved you
I made you
I hate you
I hate you
I miss you
Miss you
Oh-oh-ohh mm-oh

The thanks I get
Is this the thanks I get


» ...

Hur fan ska man kunna sova i natt då? Allting är galet just nu!! Tack vara mig och mitt ex och vår så kallade kärlekssaga!!!!


» Därför bryr jag mig fortfarande!

"Älska mej mest när jag förtjänar det som minst för det är då jag behöver det som mest."


» Eller?

Jag är väl värd någon som älskar mig tillbaka? Eller? Frågan är bara om det finns någon? Jag trodde alltid att det var du, men du byggde upp mina känslor och min tillit för att sparka undan benen på mig... Jag trodde aldrig att den dagen skulle komma, dagen då DU, som fått mig att tror att jag är värd något, skulle sparka undan mina ben och håna mig rakt upp i ansiktet. Du har alltid vetat att det är min värsta farhåga här i livet. Att någon ska säga och göra saker mot mig och att jag ska börja lita på det för att man sedan ska skratta mig rakt upp i och säga "haha trodde du på det där?" det var precis vad du gjorde, hur fan kunde jag vara så blåögd IGEN!

Du stod för lärdom för mig men nu står du tyvärr för att jag aldrig ska våga lite på någon...

Fan va jag hatar den här veckan!!! Jag har förstört vänskap på grund av dig, jag har fått andra människor att må dåligt och jag har tagit människors tid.. JAG ÖNSKAR JAG KUNDE SPOLA TILLBAKA TIDEN OCH GÖRA ALLT OGJORT!!!!


» KAOS!!

Att livet kan vända så mycket, att man kan förlora så mycket som betyder, att man kan såra dem man älskar och bryr sig om. Kan inte skylla på någonting, allt gör så ont!! Jag kan bara be om ursäkt för mig själv, för det jag har gjort. Kan inte be om ursäkt för någon annan..

Hur kan man såra någon som har betytt så mycket? Hur kan man göra något sånt utan att få ett brustet hjärta och ett dåligt samvete? Men de är kanske det du har? Bara att du inte är stark nog att visa det?


» ...

Jag tycker synd om dig för att du går på samma nit som mig. Du kommer att vara sjukt lycklig och glad men njut av de! Jag menar de, för är de någon som vet hur det fungerar så är det jag..


» På marknaden igen...

Eftersom att man nu är på marknaden igen kom klackarna fram.. Men är ju inte helt ute ut leken eftersom en BMW full av killar sänker farten förbi mig där jag sitter i solskenet och glor som om dem hade fått glo sjukan. Jag tar de positivt för även fall dem kanske tänkte "va fan är det för äckel" haha :)


» Tiden

Tid.. Vad är det egentligen?

Dem säger att den gör så mycket och är så värdefull. Man lägger tid på att älska någon, man lägger tid på att be, tiden läker alla sår och med tiden ska allt bli bra.

Det är mycket tiden har på sina axlar. Det är många som vänder sig till tiden. Är tiden dagens samhälles Gud? Tror vi på tiden istället för Gud?

Stackars tiden, den har mycket att sköta, det är kanske därför tiden ofta glöms bort?

Men glöm inte bort tiden! Den har mycket att ge och plötsligt är den ena tiden slut och en ny tid börjar fortare än du hinner blinka.


» Mardrömmar

Usch vilken natt.. Massa mardrömmar som hånar mig rakt upp i ansiktet.. Jobbigt att vakna med den känslan :/

Allt är alltid så konstigt så fort jag vaknar, det är som om jag blir chockad varje gång jag vaknar.

Nej massa saker att göra idag!! Packa och umgås med allt folk innan jag flyttar hem igen..


» Vänner!

Finns det något finare än vänner?


» Nej ni!

Nu ger jag snart upp denna dagen.. Den har varit väldigt konstig. Börjar sjuk dåligt sen efter lunch känns allt skit bra, kvällen blir förvirrande, lugnande och glädjande.. Skymningen blev värre, tvivlande tankar om omvärlden tar över, Samtidigt som beslutsamheten ökar!
Låter det rörigt? Du förstår ni hur denna dagen har varit för mig!


» ??!

Jag undrar om orden till mig är samma som om mig?


» Tack Linda!!

Tack underbara du för att du finns! Även om du är brutalt ärlig så känns det bra de du säger, det tar bara en liten stund innan min hjärna fattar de..!! Tack ännu en gång!!


» Tid

Idag är det en vecka tills hon och jag skulle firat 3,5 år och jag hade så mycket planer..

I morgon är det en vecka sedan jag kom hem och ville pussa på den jag älskade mest i hela världen, men det är i morgon även en vecka sen hon gjorde slut.


» MITT HJÄRTA SKRIKER!!!

"Svårt att bli övergiven
Svårt att älska mest.
Men lika svårt att vara den som slutar älska
den som borde gå men inte går

Men sviker
och i samma stund som sveket dödar vet man
att man älskade.
Att det var då.
Att det är över"

Jag älskar dig.
Det är lätt att säga att det kommer bli bra när man inte är den som lider. Det är lätt att säga att man borde glömma och gå vidare när man själv inte är den som fortfarande älskar.
JAg kommer aldrig förstå det helvetet du lever i just nu, men jag lovar det kommer att bli bra tillslut.
Inte idag, inte imorgon och inte heller nästa månad.
Men det kommer bli bra, jag lovar.






Tack sis, jag älskar dig! <3


»


» Jag vet!

Jag vet att allt är över, att det är slut, att hon inte har några känslor kvar och sådär.. Alla behöver inte säga de! Kan ingen bara förstå mig? Att jag är chockad över att man kan gå från att torka någons tårar till att inte bry sig? JAG VET ATT DET ÄR ÖVER!!! JAG VET ATT HON INTE BRYR SIG! JAG VET ATT JAG MÅSTE GÅ VIDARE!! JAG VET ATT JAG ALDRIG KAN FÅ HENNE TILLBAKA!!!

Men mitt hjärta bara skriker!! Jag önskar bara att de inte var såhär vi skulle gå skilda vägar, jag önskar bara att vi kunde gå skilda vägar som vänner..

DET GÖR SJUKT ONT ATT DEN SOM
STÖTTAT EN I FYRA ÅR INTE LÄNGRE FINNS SOM STÖD OCH MAN INTE BETYDER NÅGONTING FÖR DEN PERSONEN!!! DET GÖR SJUK ONT!!

Ingen kan ta mig ifrån alla underbara stunder! INGEN!! Och jag säger varken det här för att jag är besatt eller sjuk! Jag säger det här för att ni alla har fått mig att känna mig levande, ni har fått mig att skratta, ni har fått mig att se alla livets underbara ting. Men det är såhär, hon har bestämt sig och jag kan inte göra någonting åt de.


» Hittade en text på nätet

Hittade denna på nätet och jag ska försöka hitta styrka och inte ge upp..


Vad viktigt det är att hålla hoppet vid liv.
Och att inte alltid tro på det vi får höra från folk runt omkring oss.
Vi måste alltid, alltid lyssna inåt.

Folk menar väl men kan släcka det mest strålande hopp med välmenande råd och kommentarer.
Och vi behöver hoppet för att överleva.

Speciellt i tuffa tider.

Vägra lyssna på folk som säger åt dig att det är omöjligt, kört, försent, hopplöst.
Säg istället till dig själv att du visst kan. Och fortsätt på din väg. Fortsätt alltid framåt.
Viska till dig själv i de stunder när du vill ge upp att det inte alls är försent.
Du kan.
Du orkar visst.

Om du inte har någon vän som stöttar dig, så var din egen bästa vän.
Ta hand om dig själv. Imorgon blir det bättre.

Sluta aldrig hoppas.


» ?

Hur kan ett litet hjärta göra så ont?


» !!!!!!!


» Små, små ord..

Lägger min tro i dem små orden du skrev "allt kommer blir bra"...


» Give me? (a)


» Det som gör ont just nu

De som känns i hjärtat just nu är att du gör allt med henne som du sa att vi skulle göra. Varför kunde inte vi göra allt de? Varför skulle vi bara göra alla tråkiga, jobbiga och "vuxna" saker? Varför ville/vågade du inte göra sånt med mig?

Antagligen bara ännu en fråga jag inte kommer få svar på :/


» Till dig Angelica.

Vill du ha din tag till jobbet, din räkning och om det är något mer och du inte vill träffa mig så kan jag gå från lägenheten eller så kan jag vänta ute på balkongen. Skicka bara ett sms eller kommentera här så jag vet. Lovar att jag inte ska svara på smset i så fall.


» Pepp!!!

Åh älskar vädret!!!! Ge mig en grill, en cider och alla mina vänner <3


» ??

Jag kan inte ens vara arg på kyrkklockorna som ringer.. Vad händer med mig? Alla mina känslor bara stängs av.. Men de kanske är en överlevnads grej som vi människor har. Att fly bort från alla känslor för att slippa känna efter :(


» Imorgon är det måndag!

Bara idag kvar sen är de måndag!!! Hoppas, hoppas, hoppas..!!


Det gör fortfarande sjukt ont att inte veta om du är okej eller om du ens lever?


» HOOOOOON VAAAANN!!!

Fan va gött!!!!!! :D :D


» Så nervöööööös!!

Kollar på ESC, och jag håller på och dör av spänning. Sverige leder ju!!! :D


» Uteservering?

Idag är en sån fin dag och kväll att man skulle suttit på en uteservering med ett glas vin. Men pank som man är nöjer man sig ändå och livet ler i alla fall :)


» Kan de bara bli måååååndaaaag!!

Just nu längtar jag så mycket till det blir måndag! Blev i alla fall inget jobb i natt, jag är inte riktigt psykisk stark just nu och då ska man inte ha 5 andra liv på sitt ansvar, hur mycket man än behöver pengarna. Det får lösas på annat vis. Känns surt bara då det är stor helg. Men som sagt, jag offrar inte deras liv pga att jag behöver pengar. Ny tag bara!

Pusskalas! :D


» Jag förstår nu vad du menar!

Nu är jag lugn igen, men konstigt att känslorna går upp och ner! Mina tankar "knullar mitt huvud" som du hade sagt. Och jag förstår nu varför du mår som du göra, inte nog med att dina egan tankar skulle knulla ditt huvud, även jag knullade ditt huvud... Det förstår jag nu! Jag har läst våra sms igen och jag förstår nu vad du menade när du skrev men jag gjorde det inte då. jag önskar att jag kunde göra dem sms och samtalen ogjorda och accepterat det du kände. Du hade rätt! Jag kan inte göra någonting ogjort nu, Tyvärr!, men jag kan bara försöka att laga det jag orsakat och försöka att inte låta min panik ta över.

Jag ber verkligen om ursäkt och jag hoppas att du förstår att jag menar det. Vi ska prata när allt har lugnat dig. Det är för nytt nu. Du behöver tid. Jag accepterar det för jag inser att du hade rätt när du sa "hade du brytt dig det minsta om mig så hade du accepterat at jag behövde tid".

Förlåt! jag är den som skulle vara den som stöttade dig,istället var jag den som fick dig att må dåligt och fly. FÖRLÅT! <3 

» :'(



Now I know I messed up bad
You were the best I ever had
I let you down in the worst way
It hurts me every single day
I'm dying to let you know

Now I'm here to say I'm sorry
And ask for a second chance
Cause when it all comes down to the end
I could sure use a friend


So many things I would take back
You were the best I ever had
I don't blame you for hating me
I didn't mean to make you leave


You and I were living like a love song
I feel so bad, I feel so bad that you're gone
Now I know you're the only one that I want
I want you back, I want you

Now I'm here to say I'm sorry
And ask for a second chance
Cause when it all comes down to the end
I could sure use a friend
Now I'm here to say I'm sorry
And ask for a second chance
All I want to do is make it up to you
Cause when it all comes down to the end
You were the best I ever had

We fell in love for a reason
Now you're leaving
And I just want you back
So many things we believed in
Now you're leaving and words won't bring you back
I'll never let go of the heart I broke

You and I were living like a love song
Now I know you're the only one that I want
I want you back, I want you

Now I'm here to say I'm sorry
And ask for a second chance
All I want to do is make it up to you
Cause when it all comes down to the end
I could sure use a friend
Now I'm here to say I'm sorry
And ask for a second chance
All I want to do is make it up to you
Cause when it all comes down to the end
You were the best I ever had

I can't believe that I threw away all our dreams
I can't believe now that you're gone how much you mean to me
I feel so bad, I feel so bad
You were the best I ever had
I can't believe that I threw away all our dreams
I can't believe now that you're gone how much you mean to me
I feel so bad, I feel so bad
You were,
You were the best I ever had


» !!

Min tuss, jag saknar dig!



image description
image description

» Idag är ingen bra dag!

Allt är åt helvete idag. Jag skakat som ett asplöv och jag vet inte hur jag mår.. Idag är jag inte okej. Men jag kan inte göra någonting åt det. Jag kan bar vänta. Jag kan inte få några svar och jag kan inte känna någon glädje idag. Jag önskar bara att jag betydde såpass mycket för så att du åtminstone tänker på mig någongång. Men det spelar ju ingen roll det kommer jag aldrig få reda på.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vet att det är jag som gjort fel. Men det verkar varken ändra eller betyda någonting.. Jag önskar bara att jag visst ungefär hur mycket tid du behöver! JAg önskar att jag visst hur dina tankebanor går. Jag önskar att jag visste om du tänker någonting om mig och om jag fortfarande betyder någonting? om du fortfarande älskar mig som en vän och den person som du faktiskt vet att jag är.?

Snälla, jag vill bara veta om du är okej? om du kan sova? om du äter? om du känner dig lycklig? om du är trygg? Om du kan le? om du känner dig fri? om du känner dig lättad? om du har någon som kan krama dig när du behöver en kram? om någon kan torka dina tårar om du är ledsen? om någon kan få dig att skratta när du behöver skratta?

Glöm aldrig att vad som än händer så kommer jag alltid att tänka på våra minnen med ett leende. Du är den som har gjort mig till den person jag är idag, den bra person som jag är idag. Jag önskar bara av hela mitt hjärta att jag hade accepterat dig från början men chocken och paniken tog över.. FÖRLÅT! Jag önskar att vi hade kommit på det här tidigare så att allt det här inte hade behövt att bli så jobbigt. Jag vill bara att du ska veta att vad du än bestämmer så kommer jag att acceptera, det kommer bara att ta tid. Men jag önskar fortfarande att jag en dag får ringa och fråga hur det är? vad du gör nu för tiden? om du har någon som gör dig lycklig?



Och vet du, jag är också rädd..!

» !!!

Det tar kol på mig att inte veta om du är okej! :'( :'( :'(


» ?

Jag vet inte om jag klarar att jobba idag :'( jag måste för att jag måste ju ha pengar då jag är pank. Men jag vet fan inte om jag klarar de.. Min kropp vara skakar.. Äsch vi får se hur de blir. Jag har inte bestämt mig än.


» Fan

Var Ica tvungna att välja just den låten till sin reklam?? Suck! Aja :)


» Okej!

Jag är okej, jag Önskar att jag visst om du är det. Men det tar väl tid... Jag önskar bara att jag visste att du är okej, att du kan sova, att du kan äta och att du känner dig trygg där du är.

Det gick väl bra på Intervjun, men jag vet fortfarande inte hur jag ska förhålla mig till allt. Jag vill bara kunna ringa dig och få bra råd av min vän som alltid gett mig bra råd. Jag önskar som sagt bara att jag visste om du är okej.


» Det går bra nu!

Anställningsintervju om en timme, Wish me luck! :)


» Shit, va hände?

Åh konstigt nog så känns allt så annorlunda, på ett bra sätt. Det kommer att bli bra. Jag tror verkligen de! Dagen har fått mig att inse min fel och brister och jag kan stolt säga att jag hade fel!!! Fattar ni? JAG hade FEL!!! :D och det finns bara en person att tacka för de! Tacka för att jag har blivit en bättre människa!! :) jag känner ingen ilska eller någonting.. Det här är då sjukt, på ett bra sätt..

Nej nu ska jag snart sova, har inte tagit några tabletter och tänker inte heller göra de.. Tack Linda för ikväll! Sov så gott!


» Uppvaknande...!

Ni som inte vill veta hur jag mår eller hur jag tönker just nu kan sluta läsa..

Fan för det här.. jag fattar hur jävla illa jag har betett mig och att jag har gjort fel. Jag förstår om du inte kan förlåta mig för det här, men jag önskar i alla fall att jag får vara din vän. jag orkar inte förlora både min flickvän och min bästa vän. Jag önskar bara att jag kunde dra tillbaka tiden och fatta vad fan det är jag har gjort.. Så att det här aldrig hade behövt hända. jag önskar att jag hade förstått tidigare men det krävdes ett besök på psykakuten, två taxi resor och en jävla massa tårar att inse se.

Förlåt, det är allt jag kan säga. Jag vill även be alla andra om ursäkt. Förlåt för att jag har förstört vår vänskap, jag hoppas att ni kommer att komma ihåg alla minnen för dem kommer i alla fall jag att bära med mig. Jag önskar att jag kunde få en massa saker ogjorda, men det går ju inte så det enda jag kan göra är att be o ursäkt och säga att jag förstår vad som har hänt nu. och jag hoppas även någonstans att ni kommer att förlåta mig.
Vet inte vad som kommer att hända i framtiden men jag hoppas så innerligt att vår kärlek/vänskap är så stark att vi inte behöver säga farväl. Jag klarar inte av farväl, jag klarar knappt av hejdå.

Jag ska i alla fall ta tabletterna jag fick och försöka sova i natt. Försöka att inte tänka. Försöka att inte lista ut vad alla tänker om mig, hur mycket alla hatar mig och framförallt inte fundera på vart alla är och om jag har misst alla föralltid. Jag önskar att jag kunde få säga vi igen men det kommer jag inte... jag är för mig själv nu, som du sa.. Men jag hoppas som sagt att det kan bli vi som är vänner. Jag saknar er alla redan så sjukt mycket!

Men, Du är värd allt denna värld har att ge, du är den som har världens underbaraste skratt, världens finaste ögon, världen vackraste röst och framför allt världens finaste och mest älskvärda personlighet. Jag önskar att du kunde förlåta mig, som jag har förlåtit dig, men jag förstår om det inte går. Du sa alltid att allt skulle ordna sig och att allt kommer att bli bra. men jag vet inte om det är det här du menar. Bara jag vet om du är okej och mår bra så klarar jag mig alltid. Någonstans försöker jag att att komma ihåg alla vackra saker du sagt till mig för nu känner jag mig som världens idiot.

Men tack alla ni! ni har alla en speciell plats i mitt hjärta, särskilt du!, och jag hoppas på allvar att vi en dag kan mötas och skratta och vara lyckliga.. För det har jag gjort många gånger med er.. Ni har fått mig att växa som person. Dem här 3 åren har varit dem bästa i mitt liv. jag önskar bara att dem hade varat lite längre. Ni kommer alla att lyckas och få det bra i era liv. Jag kommer sakna er alla så otroligt mycket, TVIVLA ALDRIG PÅ DET!


» Ååhh

Dem bryr sig inte jag hatar psykolog jävlar!!!! Du är den enda som hade förstått mig :(

Åååhhh!!! Jag hatar psykologer!!!! Jag trodde dem var bra....


» Fuck!!!!!

Kul att en jävla Pundare ska tala om hur jävla värdelös man är... Verkligen sparka på den som är nere... Faaan!! Han var jätte läskig! Jag blev verkligen
Rädd :'( :'( :'(


» Uteservering

Hänger på brorsans uteservering. Mossi drygar just nu xD haha


» ...

Jag saknar dig, jag behöver dig!


» ...

Jag älskar dig, jag hatar det här :'(


»

Kommer sakna din arm strykandes på min rygg när jag ska sova


» Faaaaaaaaaan!!!!

:'(

Jag gör vad som helst för att radera denna dagen ur mitt liv. Mitt hem är inte längre mitt hem och vi finns inte längre, för det är nu du och jag...


» <3?


» !!!!

Hemma och tillbaka till stressen... Har ätit, varit hos psykologen och sedan varit och handlat.. Fullt ös vill säga.. Nu blir det väl att ta det lite lugnt och faktiskt få njuta av att man är hemma..

Puss


» Åka tåg, åka tåg, åka tåg :)

Myyyyysigt att åka tåg med grym musik i öronen.. Är framme i Stockholm 10:50 där det blir tågbyte.. Men bara typ 2 timmar kvar tills jag är hemma :D då ska jag krama sönder min sötnos!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2081808/images/2012/pic_203622980.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2081808/images/2012/pic_203622980.jpg" class="image">


» Uppe men inte vaken :p

Idag var de ju då dags för hemfärd.. Har i alla fall knölat ner allt i väskan så den ser ut som en bubbla :p haha.. Handväskan ser också ut som ett jävla O :p nu ska jag strax gå ner och äta frukost och göra matsäck :D haha...!!

Puss


» Tröööött!!

Nu är det dags för sängen. Tåget går 7:30 i morgon bitti. Sen är jag hemma 12:26 :) ska bli skönt att komma hem! Men min väska är inte lika "skön" den är proppfull :/ jag fattar inte!!! När jag åkte ner var den jätte tom, handväskan med.. Nu är båda väskorna PROPPFULLA!!!!! Aja tur att jag mest ska sitta på ett tåg imon ;) nej nu ska jag försöka somna.. Sov så gott!!


» 27 grader :D

Sjuuuukt varmt ute!! Har i alla Fall varit i stan och shoppat lite.. Blev 4 tröjor till mig, 5 örhängen till mig och tre t-shirtar till bejb.. I morgon är det dags att åka norrut igen... Blandade känslor.. Tråkigt att åka ifrån familjen och allt slapp men samtidigt så saknar jag min älskling och mitt liv :) så denna mimisemester har verkligen varit behövlig :)

Nej nu ska jag chilla innan jag ska återgå till verkligheten och packa och åka hem imon.. Puss!


» Redo!!

Blev ju inget stan igår så idag peppar vi för att åka till stan!! Dock vaknar jag ju så jävla tidigt så får sitta och vänta på att affärerna ska öppna :p Blää.. Idag är i alla fall en bra dag känns de som :)

Puss!!


» Ont i magen :(

Har sjukt ont i magen så ligger i sängen.. Ingen att prata med om vad jag känner heller :/ så jag ligger med musik i öronen och funderar..


Puss!!


» Ny dag, nya äventyr??

Tjaaa!!! De är ju skit väder idag med så jag är skit arg!! Så jag tänkte att mamma, jag och sis skulle åka till stan men mamma vägrar juh!!! Bläääääää

Nej nu ska jag ute och frysa!


» Grillat!!!

Ikväll grillade vi och åt färskpotatis!! Fy fan va gott det var!!! Men nu har jag paltkoma. Ska chilla en stund nu efter maten med att läsa lite tidningar och så :) puss


» Sova middag

Nu har pappa, jag och sis ätit glass som jag köpte igår... Sååååå jävla gooood!!! Så nu ska jag vila lite middag tänkte jag.. Sjukt trött, men de är inte så konstigt om man varit vaken sen 05:27 :) haha :p

Jag hittade förresten ett halsband i mitt smyckesskrin här som jag hade glömt bort..

Puss!!


» Baaaaaaaaajs!!!!

Fick nyss meddelande från Csn... Avslagen på studiemedelsansökan :( FAAAAN!!! Då får man väl fundera på om jag verkligen kan börja plugga till hösten.. får ta och ringa studie o yrkesvägledaren och prata med henne.. Men först och främst får vi väl se om jag kommer inte på programmet :P

BLÄÄÄÄÄ!!!!




» Godmorgon!

Klockan är typ halv 8, det är lördag och jag är typ klarvaken :) jag har till och med hunnit måla naglarna i det ens nagellacket som jag fick med i en tidning jag köpte. Vet inte vad dagen bjuder på.. Men ska väl umgås med min söööööta lillasyster :)

Puss!


» Tröööööött!!

Nu har jag krypit ner i sängen för natten. Saknar min älskling jätte mycket!!! Såååååå tomt utan henne :( men de e skönt att vara hemma och umgås med min familj faktiskt :) min syster kom hem idag med!!!! Jippie!!! :)

Får se vad morgondagen bjuder på, inget särskilt bestämt än :) puss!!


» Stan!

Idag på förmiddagen var mamma och jag till stan och shoppade lite ;) haha :) inte så mycket inhandlat. Vi handlade mest mat :) men vi ska åka till stan någon annan dag och ta med Sis med.. Och då ska det shoppas!! Haha nej men de är Nice att bara gå och kolla lite i affärerna. När vi var på city gross köpte jag i alla fall Loka, den ena i smaken jordgubb/guava.. MUUUMS säger jag bara!!!! Så jävla god. Jag som hoppades på att de skulle vara sol idag som dem sa på nyheterna men nejdå! Det har varit sjukt molnigt! :(


» ...

Att man kan betyda så lite i någons ögon :'(


» Faaaaaaaan

Framme... Ligger i sängen hos mamma och pappa... Men jag kommer fan inte kunna sova i natt.. Jag gråter mer än vad jag någonsin har gjort :'(

Snälla ge mig styrka och kraft någon!!!


» Inte låångt kvar!!!

Nästa station ska jag av!!!!


» TV4 play

Trodde ja skulle missa hockeyn idag men så kom jag på den smarta idéen TV4 play appen!!! Jippi!!! Så nu lutar jag mig tillbaka i mitt säte med min choklad och kollar på hockey :)


» Åka tåg

Uuiussssccchhh mer än tre timmar kvar :/ jag vill bara hem till mina föräldrar och lägga mig i sängen och gråta floder i kudden :(


» ...

illamående av att åka baklänges :/ Usch och fy!! :P

» OMG!!!

Stannat till i stockholm och nu kliver det på värsta bruden och pratar sjuuuuukt mycket och är allmänt dryyyyyyg!! Tror ni att hon ska sitta i sätet framför mig? :O Och hon ska åka i 6 timmar så hon ska nog antagligen till malmö... Så henne ska jag dras med hela tiden :O ÅÅÅÅHHH!!! Hahah 

» Bara några minuter kvar!

Då har man bytt tåg och sitter på det tåg som jag ska sitta på tills klockan 22:03 ikväll :/ Usch vad lång tid! men men sånt man får räkna med ibland.. Just nu håller någon gubbe på att rensa toaletten som inte är så långt ifrån mig och FYYYY FAAAAAAN vad det luktar :S Usch och fy!!!

Sitter och funderar på om jag ska pierca mig igen faktiskt, såg en tjej med sjukt snygga piercingar så jag blev med sugen :p hahha... Denna gången blir det nog antingen näsvingen eller bröstvårtan. Båda två är sjuuukt snyggt! Nu är det i alla fall bara några min kvar tills tåget går.. sen ska jag kramas med min mamma och min pappa och glömma alla sorger här i livet..

Pusskalas!!


» Nu börjar resan

Då var de dags.. Dags att lämna Tierp för ett tag... Fan va det här är jobbigt! Jaja i Will be back!


» ...

Vill inte ha det såhär, vill bara att allt ska vara som vanligt!!! :(


» Åååh!!

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte :'(


» !!!


» Barnkalas

Har ikväll varit på barnkalas.. De va mysigt men jag har sån jävla ångest för att åka i morgon så den här kvällen kommer inte bli kul. Aja det som inte dödar en gör en starkare säger dem ju :/


» Faaaan!!

Kan de komma mer lägligt eller?


» Du är mitt allt!


» Jag har inte glömt dig!

Klart, jag ska hem till syrran med!!!! <3


» Bokat!

Då har man bokat biljetter. På torsdag åker jag till mamma och pappa<3


» så kul har det varit...

Hmm.. vad är det jag vill skriva? jo negativa tankar men jag sa ju åt mig själv att inte göra det.. men nu känner jag för att göra det.. jag lever bara just nu känns de som.. inte mer och inte mindre... Bara flyter runt.. men vad ska jag ta mig till då? Jag vill bara prata!! Men det är nog tyvärr inget alternativ. (eller?)

Nej nu blev jag helt stum.. vet inte vad jag ska skriva.. men du vet vart jag finns.



Har i alla fall tvättat lite idag och skjutsat ronja och hämtat roger.. Så kul har min dag varit..
Förresten har jag fått ett jobbpass!!! Haha nästa helg ska jag jobba natten mellan lördag och söndag.
Puss!!

» Pain!

Sjukt ont i magen idag.. Känns sjukt konstigt.. Så idag blir de nog inte mycket gjort eftersom jag knappt kan röra mig :/ AAAAAAAJJJJJJJ!!!!!!

Då vet ni vad jag gör :p
Puss!


» <3

Jag behöver dig!!


» Stänga av allt!

Jag förstår inte att de e så lätt för dig att bara stänga av allt? Att inte bry sig..


» Skit!

Godnatt!


» Milkshake!!

Unnade mig en banan milkshake från Bennys grill... SJUKT GOD!!! Kommer bli sommarens favorit :)


» Sol hos Linda :)

Sitter på lindas trappa och solar :) sjukt skönt i värmen. Får väl se vad denna dagen bjuder på.. Känns som om man ska spendera den i solen i alla fall :) puss


» Godmorgon!

Då har man vaknat och är redo för att sparka igång den här dagen.. Men bejb sover fortfarande så kan ju inte gör någonting för då vaknar hon och blir arg för att jag väckt henne :p så de blir att ligga här i sängen, still som en pinne, och vänta på att hon vaknar snart.. Så får vi väl se vad den här dagen har att bjuda på.. Puss


» Huvudvärk!!

Jag har sån sjuk huvudvärk så jag snart inte vet vart jag ska ta vägen.. Aja blir väl sova snart..

Fick även reda på att min storasyster har gift sig idag.. Grattis till henne.. Kul bara att man inte fick ett sms eller något utan att man fick läsa de på Facebook :p.

Aja nu orkar jag inte titta på mobilen längre pga huvudvärken.. Puss!


» ...

3 timmar


» Hockey!

Snart är de dags för hockey! Då blir de att kolla på när Sverige vinner ;) :D


» Väntan..

Jag hatar att vänta.. Blir så himla orolig då :/ <3


» here we go again

Ja ni det är inte mycket posetivt på bloggen just nu.. men det är bara för att jag själv är i en svacka i mitt liv. Men jag kan ändå inte säga att jag är ledsen.. jag är bara så jävla, konstig? Vet inte om deet är rätt ord men det är svårt att förklara.. Tur att jag har fina människor runt mig<3

Jag funderar på vad jag ska hitta på.. om man ska kolla på film? baka? Lyssna på massa musik? Hmm.. vet inte riktigt vad som händer.. Det får tiden utvisa..

Känns som om min värld är i svart och vitt just nu.. Fan va jag gnäller..!! Skit samma..
Note to me: Inte blogga om dina skit tankar!

Nej ha det bra hörrni! Pusskalas!

» Delad..

Hmm.. vet inte riktigt om jag är glad eller ledsen idag.. känns som om jag är någonstans mittemellan.. så många tankar som flyger runt i huvudet och jag är så kluven.. Det gör att jag har ont i magen.. Hur fan ska man göra.. Allting har ju sina fördelar och nackdelar.. Jag vet inte vad fan det är som är bäst.. eller jo för mig vet jag vad som är bäst.. men för dig vet jag inte? Eller genom dig är det andra bättre.. FUCK jag hatar min hjärna.. Varför kunde inte jag få vara utan alla tankar och allt mitt samvete? nej det känns som om jag trycker undan tankarna ett tag till.. Jag orkar inte med dem.. Men jag även om jag försöker trycka undan så finns dem ju alltid där ändå :/





Jag saknar dig <3

» It's your fucking nightmare!


» Fy faan!


» Smiiink!!!

Älskar smink!! Men blir så mycket vackrare då ;)


» ...

Kan inte sova...


» ...

För jag är starkare än dig, psykfall! Orden ekar i mitt huvud!


» ...

Bryter ihop!!! :'(


» ...

Hoppas att du förstår vad du gör och vad som håller på att hända...


» ...

Hjärtat gråter floder men det syns ingenting på utsidan!


» ...


» Marknad!

Idag har de varit marknad och här är dagens inköp :)


» ...

now all i what is somthing more..


Varför är det såhär? Jag förstår ingenting.. Hur kan man trycka ner någon så mycket? Aja.. We allways got yesterday. Vet inte vad jag ska skriva.. känns bara som om jag måste. men vad skriver man om när man inte vet vad man ska skriva? eller vill fläka ut hela sig själv? Jag brukar kunna prata mycket om mig själv.. men allt vill man inte säga.. Think of me ever now and then... Aja musiken är min räddare i nöden när livet känns skit. Man kan alltid luta sig tillbaka på den då den är så bra på att sätta ord på ens känslor. Kan inte förstå hur livet är egentligen, All i know right now is that you´re what i need!, som en jävla berg och dal bana.. och när man tror att allt är som det ska vara och att allt äntligen börjar lösa sig, så dykar nästa grej upp.. FUCK! Är det så livet ska vara? Ständigt upp och ner? Blir det aldrig bra någongång?


» Sötnos!

Jag ligger i sängen och kollar på hockey medans bejb lär sig att dansa jumpstyle.. Hon är sjukt duktig :)

du har de där i blodet bejb! :D så jävla skönt att se dig le också så du anar inte! Smygkollar på dig medans jag håller koll på hockeyn. DU ÄR DUKTIG!!!
Jag älskar dig sweetepie!! <3

I morgon ska jag nog fan börja dansa igen jag med ;) framför spegeln eller något ;) så sjuuuukt kul :D


» Det är okej...

Ibland blir inte livet som planerat, men det är okej! Ibland går inte allting som du har tänkt dig, men det är okej! Ibland händer saker som du inte hade  räknat med, men det är okej! Ibland gör inte folk som dem lovar, men det är okej! Kom ihåg att vad som än händer så är du okej. Du är stark och du är värd så mycket!
Kom ihåg att ingen har rätt att trycka ner dig och det spelar ingen roll vem du är, för du är bra som du är! Du är lika bra även om du inte orkar göra någonting just idag, det är lika bra även om du vill vara själv ett tag. Glöm bara aldrig bort hur bra du är och att du är värd så mycket!

Ta åt dig mina ord och försök att förstå hur bra du är!


» Regn, regn och regn..

Riktigt jävla pissväder är det här i alla fall. Regnet öser ner och det är grått och tråkigt. Så jag Myser till det med min kärleks spellista på spotify. Bara väntar på att min älskling ska komma hem till mig. Vet dock inte när hon slutar idag :/ Hoppas att det inte är allt för sent bara. Ikväll blir det väl att kolla på hockey eftersom sverige spelar.

Jag är i alla fall nyss hemkommen från Tinna. Fan va vi två kan skratta ihop alltså. Hon är klockren och jag får ett leende på läpparna så fort jag tänker på att jag ska åka till henne :) Nej nu ska jag stänga av musiken och gå över till Ronja och hjälpa henne med sitt nationella svenskatal som hon ska ha på fredag.

Pusskalas!

» Grattis sis<3

Idag fyller min älskade lillasyster år. Grattis gumman! Jag älskar dig och saknar dig MASSOR!!! <3 Hoppas att du har haft en bra dag och att mamma och pappa har varit snälla vid dig.. ;) Jag har tänkt på dig hela dagen och tänker bara på hur sjukt fort tiden går.. Du är 19 och jag 21.. Shit.. Känns som om vi fortfarande är 10 och 12 eller något :P


Annars har jag faktiskt börjat plugga lite lätt idag.. Gammal kurs som jag hade liggande.. Sen har jag, bejb och linda varit på middag hos Anna-lisa. Sjukt mätt! I morgon ska jag dammsuga, plugga och så ska jag till psykologen. På nått sätt så är det sjukt skönt att åka till min Psykolog, Tinna heter hon, Hon är sjukt bra! Annars så vet jag inte riktigt vad som är planerat.. Ska ju regna i morgon så det blir väl att vara inomhus i alla fall.

Satt och kollade igenom gamla bloggar nu.. Shit, man tar sig verkligen tillbaka till tiden då man skrev inlägget. Man kommer verkligen till och med ihåg hur man kände just då när man skrev det. Herregud, hade glömt mycket av det men sjukt kul att läsa det idag. Rycker lite i smilegroparna faktiskt ;) Haha :)

Nej nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla tv eller något eftersom jag vaknade samtidigt som bejbs klocka (04:45) i morse.. Pusskalas!

» Dags att damma av??

Då har nästan hela dagen gått och bejb är sen hem från jobbet.. får se när hon kommer hem.. Jag saknar henne i alla fall sjukt mycket och så är jag hungrig :) haha..!

Aja idag har jag grejat med en massa, har handlat, plockat, ringt massa samtal och så har jag även kollat på en kurs på universitetet som jag inte gjorde när jag pluggade (pga av en mängd anledningar) Så funderar på att ta upp den igen och börja plugga.. jag menar jag jobbar ju inte så mycket (läs inget alls typ!) Så då har jag ju någonting att göra och lägga min tankar på.. Tror att det skulle vara bra..

Får se om jag dammar av böckerna imorgon och börjar plugga lite..
Nej nu ska jag fixa lite med maten innan bejb kommer hem.. PUSS!!

» Upp och ner som en bergochdalbana

Ja mina dagar och framför allt mitt humör går verkligen upp och ner.. Oftast beror det mycket på vädret, bra väder = bra humör.. men idag är det inte riktigt så.. Det är ganska bra väder ut men mitt humör är sådär idag alltså.. Som tur är så vet jag ju hur jag ska hantera det. Idag ska jag fixa med en mängd olika grejer.. 
Hade velat sitta ute i solen men det blåser så det är inge skönt :( Aja shit happends.. då har jag ju tid för annat ;) Nu först ska jag ta hand om lite disk och sådär, sen är det bara att fortsätta på listan ;)

nu orkar jag inte skriva mer.. 
Puss! 

» Ååååååhhhh!!!

Åååååhhhhh daaaaaaamp!


» 3 år 5 månader

Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva!
Kom ihåg det för jag överlever inte utan dig!



» Fuck me i´m famous!

Satan va förbannad jag blir ibland!! Är det såhär det ska vara så vet inte jag om jag vill vara med!
Hoppas i alla fall att livet har en plan för mig.. Att allting händer för en anledning, så har jag i alla fall alltid tänkt tidigare i mitt liv.. Men funkar det i denna situvationen? Hmm.. Framtiden får utvisa!

Lek inte med mig, jag är ingen man leker med i onödan!
Fuck me i´m famous!!

» Du är den jag älskar!