» Uppvaknande...!

Ni som inte vill veta hur jag mår eller hur jag tönker just nu kan sluta läsa..

Fan för det här.. jag fattar hur jävla illa jag har betett mig och att jag har gjort fel. Jag förstår om du inte kan förlåta mig för det här, men jag önskar i alla fall att jag får vara din vän. jag orkar inte förlora både min flickvän och min bästa vän. Jag önskar bara att jag kunde dra tillbaka tiden och fatta vad fan det är jag har gjort.. Så att det här aldrig hade behövt hända. jag önskar att jag hade förstått tidigare men det krävdes ett besök på psykakuten, två taxi resor och en jävla massa tårar att inse se.

Förlåt, det är allt jag kan säga. Jag vill även be alla andra om ursäkt. Förlåt för att jag har förstört vår vänskap, jag hoppas att ni kommer att komma ihåg alla minnen för dem kommer i alla fall jag att bära med mig. Jag önskar att jag kunde få en massa saker ogjorda, men det går ju inte så det enda jag kan göra är att be o ursäkt och säga att jag förstår vad som har hänt nu. och jag hoppas även någonstans att ni kommer att förlåta mig.
Vet inte vad som kommer att hända i framtiden men jag hoppas så innerligt att vår kärlek/vänskap är så stark att vi inte behöver säga farväl. Jag klarar inte av farväl, jag klarar knappt av hejdå.

Jag ska i alla fall ta tabletterna jag fick och försöka sova i natt. Försöka att inte tänka. Försöka att inte lista ut vad alla tänker om mig, hur mycket alla hatar mig och framförallt inte fundera på vart alla är och om jag har misst alla föralltid. Jag önskar att jag kunde få säga vi igen men det kommer jag inte... jag är för mig själv nu, som du sa.. Men jag hoppas som sagt att det kan bli vi som är vänner. Jag saknar er alla redan så sjukt mycket!

Men, Du är värd allt denna värld har att ge, du är den som har världens underbaraste skratt, världens finaste ögon, världen vackraste röst och framför allt världens finaste och mest älskvärda personlighet. Jag önskar att du kunde förlåta mig, som jag har förlåtit dig, men jag förstår om det inte går. Du sa alltid att allt skulle ordna sig och att allt kommer att bli bra. men jag vet inte om det är det här du menar. Bara jag vet om du är okej och mår bra så klarar jag mig alltid. Någonstans försöker jag att att komma ihåg alla vackra saker du sagt till mig för nu känner jag mig som världens idiot.

Men tack alla ni! ni har alla en speciell plats i mitt hjärta, särskilt du!, och jag hoppas på allvar att vi en dag kan mötas och skratta och vara lyckliga.. För det har jag gjort många gånger med er.. Ni har fått mig att växa som person. Dem här 3 åren har varit dem bästa i mitt liv. jag önskar bara att dem hade varat lite längre. Ni kommer alla att lyckas och få det bra i era liv. Jag kommer sakna er alla så otroligt mycket, TVIVLA ALDRIG PÅ DET!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo