» Tidig sänggång

Jag är helt slut! Sjukt trött och har sjukt ont i magen.. Så jag o bejb ligger redan i sängen och kollar på tv. Vi har haft en jätte mysig middag i dag. Jätte skönt när alla är samlade, sitter och pratar och äter god mat.

I morgon ska vi plocka ihop utemöblerna och städa undan på altanen inför vintern. Annars vet ja inte riktigt vad son händer. Jo jag ska ju klippa och färga håret :D

Jaja nu ska jag försöka slappna av och sova. Puss!


» Happy halloween

Jag lämnade ute arbetet en stund för dr va så dåligt med att göra.. så jag och syrran fixade pumporna :) haha dem blev sååååå söta :D

Nu ska hon och jag laga mat. Puss!


» Arbete pågår!

Fortsätter att röja idag. Bejb på motorsåg, mamma som talar om vad som ska bort och jag som springer med ris till brasan, håller koll på brasan och står för maten.. Har träningsvärk i röven sen gårdagens utomhusarbete :p nej jobba lite var det :p

Puss


» Sommartid har hunnit bli vintertid

Då har man varit hos mamma o pappa i ett par dagar. Sommartid har hunnit bli vintertid och jag har hunnit med massor på bara två dagar :) I fredags åt hela familjen + farmor och farfar kinamat och satt och pratade. Det var jätte mysigt, hade inte träffat farfar och farmor på typ ett halvår eller så. I lördags äter hela familjen frukost tillsammans och sedan bär det inte mot stan. Shit vad jag saknar familjefrukostarna! Dem är så himla mysiga och dem har alltid betytt jätte mycket för mig. Jag, bejb, mamma och syrran åkte som sagt sedan in till stan för att handla lite. Jag fick en ny vinterjacka av min pappa (Tack du är bäst!), Sen fick jag 3 nagellack (2 st isadora wondernail och ett isadoras nya glitter grafitti) och en mascara av mamma och så fick bejb en skjorta och en väst av mamma. Sen for vi vidare mot citygross och handlade massa mat. Det var en mysig dag i stan. På kvällen åkte jag och bejb till Malin för att fira hennes 20års dag. Det var trevligt att träffa en massa gamla vänner, prata lite skit och faktiskt skratta riktigt mycket :) Idag har jag, bejb och mamma röjt lite sly och eldat det. Fy fan va slut jag är i kroppen nu.. Kommer att sova som en liten gris i natt tror jag allt. Innan satt jag i soffan och målade naglarna medan jag typ kände hur hjärnan somnade xD Fy fan.. Det är riktigt skönt att varit ute och fått frisk luft och rört på sig. Blir trorligen samma visa i morgon. Fast då ska vi nog börja lite tidigare för idag kom vi inte igång förens vid lunch ungefär. Sen på tisdag ska Gela komma hit och klippa och färga mitt hår.. JIPPI!!!! Äntligen ska jag bli fri från denna utväxt, slitna toppar och blekta hårfärg. Nu vet ni ju ungefär vad jag sysslar med i alla fall. Ska bli bättre på att lägga in inlägg och bilder från mobilen. men jag glömde den inne i dag, därför ni inte fick någon bild på elden.. Men det kanske kommer i morgon ;) Puss *Nu har jag försökt att ladda upp bilder på nagellack och jackan.. men det vill sig inte :( Är det något fel eller är det bara jag som är oteknisk? :/

» Åka tåg

Jag o bejb sitter på tåget, för idag reser vi som sagt mot min familj i dem småländska skogarna.. Vår morgon började 5:15 när klockan ringde och fy fan för att gå upp då när vi typ varit vakna till kl 2. Men vi kom upp ur sängen o ner i Rasmus bil. Tack ralle för att du är så bra och körde oss!!

Vi har för en liten stund sedan satt oss på vårt andra tåg. Så vi är framme om ca 1 och 10 minuter. Det ska blir jätte skönt att få komma hem igen. Så när vi kommer hem till mamma o dem blir de nog äta o sova en stund för ikväll väntar de kinamatsmys med familjen och farmor och farfar :) sen är de ju idol också.

Nej nu ska jag krama på min bejb för att jag älskar henne så mycket :) Puss!


» Tillbaka på bussen

Då åker man buss igen, denna gång lämnar jag stan och jobbet för att åka hem o stressa med allt jag ska hinna med innan vi åker i morgon.

Mötet gick bra, bara information om lite nya saker och sådär. Ska väl börja jobba igen snart.. Kommer ju hem från småland 3 november så tänkte väl börja jobba i mitten på november igen troligtvis. Har även sökt en hel del nya jobb o hoppas på att det går vägen :)

Jag är så himla kissig nödig så jag dör men är hemma pm typ 20-30 min så de e bara att knipa ;) haha

Puss!


» Massor att göra!

Igår skrev jag som sagt värsta långa blogginlägget och så försvann de :( Jaja.. Nya tag bara ;)

Igår var jag och bejb på middag tillsammans med tre av mina arbetskamrater. Gullungar säger jag bara! De va jätte mysigt, blev en hel del tacos, sexprat och skvaller!! :) ni är bara för bra tjejer!! Så jag och bejb var hemma ganska sent igår.

Idag har bejb åkt till skolan för sista gången på ett tag och jag sitter på bussen på väg in på möte på jobbet. I eftermiddag ska bejbs farmor bjuda på mat och sen ikväll måste de packas. För i morgon åker vi :D :D vi ska ner till min familj i Småland :) ska bli så skönt att få komma hem :) så det är en fullspäckad dag idag.

Hörs, puss!!


» Faaaan!

Skrev värsta långa blogg inlägget "mysmiddag" och så när jag publicerar de så försvinner allt :'( Jaja orkar inte skriva om nu då jag håller på att dö av trötthet. Berättar i morgon. Puss!


» Mysmiddag


» Världens sämsta film

Då var de läggdags för mig och min älskade. Ikväll har jag klippt anna-Lena och Roger, hjälpt både bejb och Ronja att plugga (kul! Jag vill med plugga igen..!) och så har jag, bejb och rasmus sett världens sämsta film!!! Fy fan va dålig den va, var kanske 5 minuter som var bra i hela filmen. Driver tror jag att den hette men jag rekomenderar den verkligen INTE!! fy fan :p

Imorgon ville Linda att jag skulle följa med till stan och handla men jag var tvungen att tacka nej för jag har inga pengar :( och är fruktansvärt shopping sugen så det är ingen bra kombo :/

Nej nu ska jag krama på min älskade innan hon somnar. Puss!


» Trööööött

Hatar hösten för man är så jävla seg när man ska gå upp. Jag vill bara ligga kvar i sängen hela dagen och kolla på tv, spela på telefonen och sova. Det är ju världens bästa sysselsättning på hösten :)

Men idag är de bara att gå upp, göra sig iordning och åka till akademiska sjukhuset. Har lovar Rasmus att följa med han dit för han ska skjussa sin mormor dit för hans morfar ligger inne. Så de e bara upp ur den underbara, varma och gosiga sängen :(

Vi hörs! Puss


» "Fyllechaffis"

Haft fullt upp idag. Somnade ganska sent igår och sen upp vid 9 i morse, göra dig iordning och sparka upp älsklingen ur sängen. Sen har vi varit hemma hos bejbs föräldrar där vi har hjälp till med deras "grisfest". Sen sminkade och fixade jag håret på Linda. Det blev hollywoodsvall och svart sotning :) riktigt bra blev de. Sen skjussade jag henne till en kompis för att bejb hade ju druckigt. Nu ligger jag hemma i soffan och slappar. Är skit trött!!! Men ska vara fyllechaffis och hämta Linda i natt så de blir kanske en "snabb sömn" på soffan.

Funderar på att gå och bada men är så sjukt trött så jag vet inte :p
Puss!


» Idolmys

Nu har jag badat med lite tända ljus :) sen hade jag lite spa med behandling av ansikte, händer och läppar. Nu blir det idolmys tillsammans med bejb och Linda.

Puss!


» Say yes to The dress

Magsmärtorna har blivit lite bättre så att jag kan andas i alla fall. Ligger just nu i soffan o kolla på " Say yes to The dress" ääälskar bröllopsklänningar! :) men programmet är snart slut o då ska jag nog måla naglarna, sen ska jag laga mat, diska, plocka undan och så ska jag söka mer jobb.

Puss!


» Smääääärta!!

Fan va ont i magen jag har haft de senaste dagarna. De vill inte försvinna heller :/ och jag är jätte rädd för att gå till doktorn så de vill jag ju inte heller. Jaja vi får se om jag fortfarande har ont i magen o mår illa efter helgen sen, då är de kanske dags att prata med farbror doktorn..

Nej nu ska ja fixa lite smått här hemma.. Puss!!


» Inget särskilt

Har inte bloggat på ett tag nu, men har jag inte haft något kul att säga :p o igår
Eller när de var så kunde jag inte blogga för då krånglade appen.. Jaja Shit happends! Idag är de i alla fall jätte mulet och mörkt ute :( jätte tråkigt!

Nej nu ska jag gå upp o boka tågbiljetter :) puss!


» Marknad

Idag har jag, bejb och Rasmus varit på marknad i Tierp :) de enda vi köpte var strumpor :) haha..! Jag skulle kunna köpa hur mycket som helst men jag har inga pengar utan de va bejb som hade så då blir de inte så mycket spenderat :p haha..!

Nu håller vi på att laga mat, idag blir de kyckling med ris :) nej nu ska jag skära lite grönsaker. Puss!


» Fy fan va värdelöst!

Angelica o Rasmus har FIFA kväll här så dem har varsin tv och varsit Xbox.. Kan de bli en sämre kväll för mig eller? Knappast!!

Funderar på att gå in i sovrummet o kolla på någon film eller något.
Puss!


» Myskänslor :)

Då har man hunnit hem och varit hemma ett bra tag. Bejb sitter o spelar FIFA och jag ligger i soffan och spelar på telefonen. Det börjar redan bli mörkt ute o klockan är bara 18:10.. Shit alltså.. Men de e mysigt. Tänkte att jag ska ta o tända lite ljus o mysa till det ordentligt i vardagsrummet :)

Idag lagade jag as god mat :) de blev kotlett med klyftpotatis, chilimarinerade morötter och hemmagjord vitlökssås. Allt enligt viktväktarna :) de va så sjukt gott o inte alls mycket points. Hemligheten är fettsnåla produkter och kvarg ;) haha :)

Nej nu ska jag skapa mysstämning och krypa ner under filten. Puss


» Väntar

Sitter i Rasmus bil på en parkering i regniga och kalla gävle. Rasmus är på anställningsintervju och jag var snäll som följde med :) hade tänkt gå o söka lite egna jobb men eftersom det regnar o blåser sjukt kallt och jag har bantat ur mig min jacka så den inte passa så skippar jag det. Känner mig inte allt för pepp på att springa runt i regnet. Men Rasmus borde nog vara klar snart så ska vi åka hem o så ska jag väl göra lite mat då jag är riktigt hungrig :p
Men men nu ska jag inte skriva mer då jag inte har så mycket batteri på telefonen för att jag har spelat för mycket spel :p hörs sen! Puss


» Em-kval

Sitter tillsammans med bejb och Rasmus och kolla på fotbollen. Har ätit några av bullarna jag bakade idag o dricker cola. Så sitter vi är med tända ljus i mörkret o hoppas på att Sverige vinner det här nu :)

Nej nu ska jag kolla vidare! Puss


» Middagen

Så då var man klar med middagen med :) paj med sallad blir det idag :) nu ska vi äta! Puss


» Baka baka liten kaka :)

Ja då har man städat och plockat lite, börjat förbereda middagen och så har jag bakat.. Plockade precis ut sista plåten med vaniljbullar.. Visst ser dem goda ut? ;)

Nu ska jag fortsätta med middagen :) puss!


» Jaaaaa!!!

Det går äntligen att blogga ifrån appen igen :D vad lycklig jag blir!

Igår var jag i alla fall och kollade på en hockeymatch för första gången i hela mitt liv. Det blev Brynäs-Skellefteå tillsammans med bejb, Rasmus och Kalle. Helt okej faktiskt :) idag ska jag väl inte göra så mycket. Tänkte ha en hemma pyssel dag. Städa lite och baka och sådär tänkte jag väl mig :)

Puss!


» Test test test!!

Test! Går de blogga??


» Massa strunt och en del bra info ;)

Ja blogg.se appen som jag prisade så högt har ju slutat att fungera.. TYPISKT! Har varit så jävla irriterad i flera dagar när jag har försökt att blogga på väg till och från jobbet.. Men så pratade jag med Linda idag och hennes app fungerade inte heller så då blev jag ju lite lugnare i alla fall... Jaha vad har hänt dem senaste dagarna hos mig då? Jag har jobbat.. och i går på jobbet var det KAOS!! Fy fan, för det först hade receptionisten försovit sig och det är bara hon som har nyckel. Sen var vi en makeup artist för lite, så de var jag och Mewwe som jobbade. Som tur va hade vi en praktikant som stod och gjorde hårstyling i alla fall.. Mewwe och jag slet som djur! vi åt ingen lunch utan jobbade verkligen STEN HÅRT i 8 timmar drygt.. Fy fan vilken dag.. jag ville bara sätta mig ner på golvet och gråta. Så när jag kom hem igår så typ badade jag och dog i soffan.. Idag har jag hunnit träffa svärmor och svärfar, Linda och Mandy och även umgåtts med Rasmus. Bejb sitter nu och spelar FIFA (ovanligt va?) och jag sitter vid skrivbordet medans regnet ser ner utanför fönstret. Det är ganska mysigt ändå att sitta och blogga i mörkret med bara fönsterlamporna tända medans det regnar och blåser ute. Lite höstkänslor blir det alltså. men jag och hösten har en svår relation till varandra. Vi både Hatar och Älskar varandra. Imorgon ska jag städa lite här hemma tror jag, men ska ta en lååång sov morgon först. Sen kanske jag ligger kvar i sängen och stund o myser o kollar på tv. Det är det bästa jag vet! Att ligga kvar länge i sängen på morgonen och bara morna mig, att kunna somna om och sedan vakna och sträcka på sig igen.. Haha..! Vet inte om jag har berättat med jag ska i alla fall vara tjänstledig från jobbet nu i oktober. Jag har en del att tänka på och en del saker att bestämma. Men jag hoppas att allt löser sig till de bästa. Nej nu ska jag gå och fråga bejb om hon ska lägga sig med mig eller om jag ska lägga mig själv. Börjar bli trött så tänkte borsta tänderna och krypa i sängs o kolla om det är några bra på tv. men ska se om jag får igång min blogg.se app så att jag kan blogga i farten på alla mina äventyr ;) hahha.. Annars får jag väl lära mig att sätta mig vid datorn. Puss!

» Bättre sent än aldrig

Oj, skulle bloggar igår när jag kom hem från stan, sen tänkte jag blogga på kvällen o sen tänkte jag blogga i morse men de har ju inte hänt.

Gårdagens shopping blev i alla fall två par skor. Ska lägga in bilder sen :) nu sitter jag hemma hos familjen Z och kollar på när Rasmus spelar FIFA.

Det är verkligen höst väder ute i dag.. Blåser som bara den och är helt igenmulet.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Hör av mig senare :) puss!


» Problem!

Har inte kunnat blogga på hela dagen för telenor har haft problem med sitt 3G nät. Och jag har ju telenor på datorns internet med.. Men nu sitter jag i bilen på väg mot Uppsala med Linda och mandy för att kolla på skor :) får se hur det slutar :p

Puss


» Varför går det inte??? :o

Nu har jag försökt blogga i en timme typ, men ingenting fungerar ju. Nu ger jag upp! Nu lägger jag mig och sover istället!

Vi har i alla fall haft körkortsfika och Fy fan va fika jag har ätit!! Som tur va så bakade jag ju "bantar" kakor med :p jag fick en blomma och en ljusstake :) alltid lika kul att få lite paket :p haha..!

Lägger väl in lite bilder och så imorgon då det vägrar att fungera just nu.
Puss!


» 2 år 10 månader

Förlåt att de inte blev några mer blogg inlägg igår. Jag o bejb höll på att baka hela eftermiddagen och kvällen. Vi ska ha körkortsfika för mig ikväll för jag tog ju körkort för en vecka sen idag :) så jag var helt slut igår kväll när jag hade tänkt att blogga. Men jag ska bara lite idag och så ska jag städa så det kommer nog lite bilder på kakorna sen igår :)

Idag är de inte heller vilken dag som helst, jag och bejb har varit tillsammans i 2 år och 10 månader. Jag älskar henne överallting annat! Vi delar verkligen all bra och alla dåliga dagar.. Det måste vara så, för om vi inte har mindre bra dagar ihop så vet vi ju inte vilka dagar som är perfekta.

Jag älskar dig Angelica Eriksson! Jag gjorde det igår, jag gör det idag och jag kommer föralltid göra det!
4 december 2008 är den bästa dagen i mitt liv, för de e dagen då du kom in i mitt liv<3


» Bussen var i tid :o

Shit har väl aldrig hänt att bussen varit i tid xD haha.. Men idag så, plötsligt händer det som jag sa innan ;)

När jag gick till busshållsplatsen träffade jag Niklas också. Alltid trevligt att prata med lite folk :) men nu blir de åka buss, göra lite ärenden och möta upp älskling för att handla :)

Puss!


» Levande simbassäng?

Nu har jag städat av badrummet med klorin så att mina händer luktar som en simbassäng :p haha.. Ska snart ta bussen in till Tierp för att möte upp älsk så att vi kan handla och sådär :)

Sen i eftermiddag när jag kommer hem igen ska jag väl ta och städa lite hemma faktiskt. Inte ofta jag få städbegär, men plötsligt händer det som dem brukar säga ;) haha

Puss


» Ont i magen!

Igår efter strömavbrotten så lade jag och bejb oss ner i soffan o kollade på "red riding Hood". Jag tyckte faktiskt att de var bra, lite mycket twighlight kopia kanske men ändå bra film :)

Ralle var förbi en stund på kvällen också. Sen fick jag så jävla ont i magen när vi skulle gå o läggs oss. Vet inte varför men jag vaknar med samma jävla värk :/ har fortfarande inte kunnat gå upp ur sängen för att de gör så ont.

Nu ska jag nog smita upp o äta lite yoghurt o sen kanske man ska kura ner sig och kolla på en film? Hmm.. Jaja vi får se :p puss!


» Strömavbrott

Har precis haft två strömavbrott här hemma. Vet inte vad som hände men svart blev de i alla fall :p haha..!

Usch, jag är jätte sugen på pizza! Vet inte varför :/ men icke sa Nicke inte blir det någon pizza här eller..

Bejb sitter fortfarande och spelar FIFA. Att man aldrig tröttnar alltså, jag blir knäpp!! Jaja säger jag att hon ska stänga av så blir de väl ett jävla liv :p

Nej nu ska jag gå o leta upp en banan eller en gurkbit eller något och försöka stilla mitt pizzabegär :p puss!


» Höstmys

Har lagat med tillsammans med älsklingen min och ätit. Vi lagade en älgslavsgryta, så jävla gott va det! Så nu har jag kurat ner mig i soffan o bejb ska spela FIFA. Jag tycker om höstmys med god mat, bra sällskap och soffliggande. :)

Så tänkte jag ska ligga o slappa på soffan ett tag sen blir de väl kanske att baka. Bejb hittade ett recept på vaniljbullar som hon skulle vilja smaka så jag kanske få ställa upp för laget och baka lite ;) får se om jag orkar.

Men nu ska jag tända mitt vaniljdoftande ljus och dra filten över benen.
Puss


» Dagen efter

Då har man vaknat upp efter gårdagen. Det var trevligt men inget speciellt så.. Idag blir det nog att städa lite här hemma o i eftermiddag ska vi till angelicas mamma o hjälpa henne o till hennes farmor och hjälpa henne.

Det är så typiskt igår försökte vi träffa dem båda men ingen var hemma och idag när jag vill vara hemma så ringer dem och vill ha massa hjälp.. Varför är det så?? Jaja inte mycket att göra åt.

Nu ska jag nog ta och duscha och fräscha till mig! Puss


» Partyyy

Nu kör vi igång!! Väck alla party animals för nu är det dags!


» Tvspels hörnan

Sitter just nu hemma hos Linda tillsammans med bejb, matte och Ronja. Linda och jag bloggar medans dem andra spelar super mario på lindas Wii.. Ett jävla liv. :p haha!!

Ikväll blir de nog lite festligheter hos ida. Så det är väl dags att åka hem snart och börja göra sig i ordning.

Puss!


» Godmorgon

Nu är det dags att vakna! Jag har varit vaken en liten stund men inte orkat gå upp ur sängen än. Det verkar som det är ganska fint väder ute för de e ljust i sovrummet :p haha..!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda :)

Puss