» Suck

Fyra timmar lyckades jag sova inatt... Nu 13 timmars jobb. 

» Harrys

Så kör vi utekväll på Harrys med jobbakompisarna. 




» Okej?

Ja dem kommer då på allt.. Så jävla korkat att lägga pengar och resurser på det i stället för att komma på ett botemedel till en riktig sjukdom... 




» Ledig dag

Haft en så jävla skön ledig dag idag. När jag slutade jobba igår åkte jag hem till Sandra för att prova min tärnklänning sedan dem har sytt in den. Den satt så mycket bättre nu :D gött!! Efter det plockade jag ögonbrynen på Anders (Sandras blivande man) och bamse (Anders bror/bestman). Haha fyfan va vi skrattade men jävlar va bra det blev. När jag kom hem på kväll kom Jonas och sov hos mig. Imorse åkte han till jobbet och jag sov ett par timmar till. 

Har haft världens bästa lediga dag. När jag vaknade blev de frukost. Sen gjorde jag mig i ordning lite och drog ner på stan. Handlade in de som fattades till bröllopet, en sväng på Apoteket, beställde hem en ny ring, fixade kort till solariumet, solade och handlade mat. Sen när jag kom hem åt jag lite lunch, läste reklam och sen efter någon timme kom Jonas igen. Så mysigt att ha honom här <3 när han åkte ställde jag mig och gjorde matlådor. Har nu precis ätit och diskat och ligger nu på soffan och bara slappar. 

Har eventuellt fått positivt besked vad gäller jobb, men de återkommer jag om nästa vecka när jag vet mer. Imorgon blir det jobb 8:30-14:30. Sen ska jag ut på Harrys med mina jobbakompisar. 

Jag trivs så jävla bra med mitt liv så det är helt galet. Jag har slutat med colan, äter ingen medicin, äter inget socker, jag gymmar och har nu också börjar sola. När mamma och pappa skiljde sig så började jag hetsäta vilket resulterade i att jag gick upp lite i vikt igen. Men nu är de på rätt väg igen och jag mår så himla bra. :) tack alla människor som finns i mitt liv, det är ni som får mig att orka kämpa när det är mörkt. Det är ni som ler och skrattar med mig när solen skiner och det är ni som jag får dela alla minnen med<3 







» Trött tjej!

Shit va jag är trött. Idag är de i alla fall jobb som gäller 7:30-17. Sen imorgon är jag ledig. Ska bli så satans skönt!! Känns som om de va hundra år sen jag va de. Och vad jag vet så har jag ingenting jag måste fixa imorgon. :D skulle behöva handla men affären är ju öppen till 22 så de ska jag nog hinna med ;) haha. Den skulle jag behöva en sväng till Ikea men vi får se. :) 

Nej nu ska jag fixa de sista. Puss



» Galna dagar

Ojojoj vilket kaos de varit dem senaste dagarna. Jobbat och stått i och idag var den äntligen dags för otroligt underbara Sandra. Kidnappade henne imorse och snyggast till henne innan vi drog in till stan. Det blev de olika uppdrag. Sen va åkte jag iväg en sväng till Alvesta där de va vårfestival. Ljungby, Alvesta, Växjö och Lessebo har olika uppträden med sin funktionshindrade. Så otroligt glad för detta evenemang! Det ni gör är KÄRLEK! Ren och äkta kärlek. Stämningen som är där innan får en nästan att brista ut i gråt och gåshuden gör sig ständigt påmind. Sen tillbaka till möhippan där vi hade bokat bort på fyra krogar i Växjö. God mat och galet mycket skratt! Sen avrundades det på kvällen och jag fick äran att köra hem den blivande bruden. Stannade hos henne ett par timmar och nu ligger jag i sängen hemma hos pappa. Kommer slockna lätt ikväll. Imon vankas de morsdagsmiddag hemma hos mamma. Puss! 










» <3




Dem där smsen som får en knäsvag och alldeles varm i hela kroppen <3 

» Duktig flicka!

Fick ett ryck för att jag hade tråkigt och va alldeles själv så jag drog ner till gymmet. Nu är jag hemma och ska ta en dusch innan de blir att krypa ner i sängen. Puss! 

» End of story!




» Senaste bilderna

Full fart framåt som vanligt i mitt liv, men jag stormtrivs. Här kommer senaste tiden i bilder. 

Ungsbakade havskräftor med vitlök och persilja.

Bröllopsdags!!






















Så underbart vackert bröllop. Kunde verkligen inte hålla tårarna tillbaka i kyrkan. Grattis ännu en gång och all lycka till er! Tack för att jag fick vara med och sminka dig på din stora dag Carro <3

Diskade och glaset sprack. Plötsligt va de blod överallt

Lyckades tillslut att lägga om såren. 


I förrgår kväll hade jag myskväll med min bästa! Tacos, prat och skratt. Tack stumpan <3

Igår och i natt va Jonas hos mig. Finns väl inget mysigare än att ha någon som håller om en innan man ska sova. Sen när han åkte till jobbet i morse så gick jag och la mig i soffan. Sen plingade de i telefonen och jag blev bokad på jobb. Då va de bara att klä på sig och köra till jobbet. Nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik. Måste åka till affären och köpa cigg men orkar inte just nu... Då vet ni vad som händer ;) 



» Dagen

Efter att ha sovit en stund i onsdags så plockade jag och grejade hemma. Sen kom Jonas en sväng innan de va dags för mig att åka till pappa. Blev en sväng till affären och sen blev de kvällsmat med pappa och lillsis och också kom <3 i dag tog vi ett ryck och fortsatte och städa och plockade i huset eftersom pappa ska sälja det. Jag städade mitt akvarium och hittade en fisk som levde. Haha!! 

Han fick flytta in i en vas för jag tyckte att de skulle vara ensamt för honom i det stora akvariet alldeles själv. 

Sen åkte vi och besiktigade syrrans bil och körde sedan till stan för att provkör en ny bil till pappa. 


Gick så jävla bra! 


Hittad en så fin A3 Cab som jag skulle kunna tänka mig att ha som sommarbil :) 


Syrran blev också kär. Haha


Väl hemma gjorde syrran hamburgare och så fortsatte vi med städningen. 


Senare körde syrran och jag hem till mig. Blev fruktbricka och hockey. 

Nu är det dags att sova. Imon blir det jobba 8-15 sen ska måste jag inhandla lite till helgen. Förhoppningsvis orkar jag gå förbi gymmet en sväng. Sen vill jag hinna träffa Jonas innan jag ska tillbaka till pappa imorgon kväll. Och på lördag är det bröllopsdags. Då ska man jobba som makeupartist igen ;) sov så gott sötnosar :*


» Frukostmys med bästa

Då va man hemma från jobbet och har ätit frukost med bästa Malin. Hihi nu har hon åkt hem för att sova och jag ska med krypa ner i min säng. Ska bli så jävla skönt!!! Haha 




» Nattmat?

Haha något fel är de ju på mig. Blev så sjuuuuukt sugen på thaimat!!! Mitt i natten. Hahaha!! Nej de blir inget med de. Kollar väl en film istället ;) 




» Senaste tiden

Känns som om jag tappat stinget för att blogga nu igen ;) haha! Har i alla fall inte hunnit så mycket mer än att jobba. I måndags morse va de elftedagen på rad jag jobbade. Så räknar man min kväll/natt idag så är morgonen imon trettonde dagen på rad :p haha! I lördags va jag i alla fall i skeen med Jonas och gänget. Blev prat, alkoholdrycker (inte för mig som jobbar och skulle jobba dagen efter), mellomys, mycket känslor, lite tårar och en jävla massa skratt. Tack alla fina för att ni är så bra! 

Alexandra och jag hittade på massa hyss. Har inte skratta så jävla mycket på länge!! 

Sen igår efter jobbnatten blev se en sväng förbi kontoret för att avsluta ett av mina jobbställen då min kropp/själ inte passar just där. Sen blev de stan och köpa kläder till carro och Magnus bröllop som är i helgen. 



Slutade med att jag köpte dessa två. Ja, jag är själv helt chockad. Men dem kändes bra! 

Sen åkte jag hem en sväng och hann prata med Mirjam. För att sedan dra till gymmet. 

Känns så himla bra att jag börjat igen. Svettas, svettas, svettas är vad som gäller :) 


Väl hemma blev de dusch och käk. Sen kom Jonas. Vi möblerade om lite hemma. Eller jag fick ett ryck och så hjälpte han till. Haha..
Idag har jag fortsatt att städa och plocka och känna efter hur jag vill ha de. Sen kom Jonas efter jobbet och umgicks med mig. Fina, fina människa! Vad skulle jag göra utan alla skratt och leenden du ger mig? <3 

Det har verkligen regnar hur mycket som helt som senaste dagarna/veckan. Här är när jag varit på city gross och handlat. Fint med regnbågen :D 

Nu är jag som sagt på jobbet. Jobbar vaken natt fram till 7 imon. Sen blir de kanske frukost med min Malin eftersom hon också jobbar natt i natt. 




» Jobbdag 9/10 imorgon.

Idag önskar jag att jag vore ledig imon, men icke! Ska jobba hela helgen. Lör: 9-17 och sön/mån: 13-09. Imorgon är min 9onde jobbdag på rad. :p idag efter jobbet gjorde jag något som jag tänkt att jag ska göra väldigt länge. Jag åkte ner till stans ena gym och köpte mig ett gymkort. Inte nog med det jag tog tjuren vid hornen och tränade en timme med. När jag kommer hem städade jag lite, bytte säng kläder och så duschade jag. Så nu ligger jag i sängen med rena sängkläder och är nyduschad... Finns det något bättre? Knappt :p 

Nej nu ska jag sova. Känns verkligen som om jag behöver vila upp mig. Puss! 


» Mello mello mello!


Mellomys med min finaste!

» Puuuh!

Puuuh vilken dag. Malin dök aldrig upp för hennes telefon va konstig så hon fick inte mina sms. Haha. Hann sova tre timmar innan jag klev upp, gjorde mig iordning, käkade och drog på apt. Sen blev det lite handling och hem. Pratade o telefon ett par timmar och sedan åkte jag hem till Jonas. Kikade in hos Alexandra med och kollade vad hon gjorde. Där träffade jag även Daniel och Adina. Kom hem för en stund sedan och nu skriker sängen efter mig. Jobbar 7-15 imon. 

Puss 

» Hemma igen

Då va man hemma efter en lugn jobbnatt. Har kollat på film och spelat. Min fina Malin har också jobbar natt i natt så hon skickade sms vid 4 och frågade om vi skulle äta frukost ihop. Så nu väntar jag på att hon ska komma hit. Sen ska jag skynda mig att sova någon timme innan jag ska på apt (arbetsplatsträff) kl 13. 

Puss

» Mot nattjobb

Ja då va de snart dags att köra till jobbet. Hoppas på att det kommer gå bra och att jag orkar hålla mig vaken ;) har paddan med mig så får väl spendera tid genom att spela spel eller något xD det löser sig nog. Hoppas att ni sover så gott i natt. Puss! 

» Mest babbel

Ja det gick ju sådär med att sova hela dagen. Vaknade 13 och är pigg. Haha va fan! Jag får väl försöka sova en stund senare. Har i alla fall käkat lite och hängt en tvättmaskin och satt på en ny. Sen har jag skrivit in jobbtider i kalendern eftersom bemanningen bokat om mig. Jag är skulle kunna städa och göra hur mycket som helst just nu men jag är så himla slö.. Sån jävla slappröv idag. Haha det är jobbigt när man är för pigg för att sova men för slö för att ta tag i skiten. :p

Nej nu babblar jag mest om massa, som vanligt. Puss! 




» Det gick ju bra ;)

Sitter i soffan och försöker att hålla mig vaken. Ska jobba vaken natt imorgon (läs idag) och måste då sova på dagen så jag orkar jobba. Sitter och planerar Sandras möhippa. Vi tärnor ska göra de tillsammans. Dem andra ska träffas i morgon och prata om de. Jag missar de eftersom jag måste sova :( jaja, de blir nog bra. 

Annars har de väl inte hänt något speciellt sedan jag bloggade sist. Har jobbat, umgåtts med fina människor och hälsat på pappa. Dagvattenledningar jag i väg och gjorde ansiktsmålningar på ett företag som hade 50 årsjubileum. Det va väldigt roligt :) 

Funderar på att gå ut och ta en cigg, men vill inte väcka Jonas som somnat bredvid mig i soffan. Haha sötnos som skulle hålla mig vaken, de gick ju sådär ;) men jag tycker om honom ändå. Himla söt är han när han sover med :* 

Nej om någon/några timmar får jag äntligen gå och lägga mig! Som jag längtar ;) haha