» Ledig dag

Haft en så jävla skön ledig dag idag. När jag slutade jobba igår åkte jag hem till Sandra för att prova min tärnklänning sedan dem har sytt in den. Den satt så mycket bättre nu :D gött!! Efter det plockade jag ögonbrynen på Anders (Sandras blivande man) och bamse (Anders bror/bestman). Haha fyfan va vi skrattade men jävlar va bra det blev. När jag kom hem på kväll kom Jonas och sov hos mig. Imorse åkte han till jobbet och jag sov ett par timmar till. 

Har haft världens bästa lediga dag. När jag vaknade blev de frukost. Sen gjorde jag mig i ordning lite och drog ner på stan. Handlade in de som fattades till bröllopet, en sväng på Apoteket, beställde hem en ny ring, fixade kort till solariumet, solade och handlade mat. Sen när jag kom hem åt jag lite lunch, läste reklam och sen efter någon timme kom Jonas igen. Så mysigt att ha honom här <3 när han åkte ställde jag mig och gjorde matlådor. Har nu precis ätit och diskat och ligger nu på soffan och bara slappar. 

Har eventuellt fått positivt besked vad gäller jobb, men de återkommer jag om nästa vecka när jag vet mer. Imorgon blir det jobb 8:30-14:30. Sen ska jag ut på Harrys med mina jobbakompisar. 

Jag trivs så jävla bra med mitt liv så det är helt galet. Jag har slutat med colan, äter ingen medicin, äter inget socker, jag gymmar och har nu också börjar sola. När mamma och pappa skiljde sig så började jag hetsäta vilket resulterade i att jag gick upp lite i vikt igen. Men nu är de på rätt väg igen och jag mår så himla bra. :) tack alla människor som finns i mitt liv, det är ni som får mig att orka kämpa när det är mörkt. Det är ni som ler och skrattar med mig när solen skiner och det är ni som jag får dela alla minnen med<3 









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo