» Länge sedan sist

Ojojoj har verkligen varken hunnit eller orkar att blogga senaste tiden. Har hänt så mycket! Midsommar var kanon! God mat, härliga människor, en jävla massa skratt och god dricka. Efter att jag jobbar natten till torsdag åkte jag hem och sov fyra timmar sen hjälpte jag Alexandra att handla maten. Sen hem och packa lite innan Malin och jag åkte till Jonas. På kvällen blev de lite vin med gänget. På fredagen stannade vi brudar hemma på morgonen för att locka hår och sminka oss medans grabbarna åkte och fixade där vi skulle va sen. Sen kom dem hem gjorde sig i ordning och vi åkte allihopa. Blev sillunch med nyrökt lax. Fyfan va gott säger jag bara! Sen blev de dricka och snack och på kvällen blev det även grillat och mer snack. Hihi. Tack för en bra midsommar alla inblandade! <3 

Dagen efter skulle Malin jobba så hon åkte hem. Jag stannade en natt till så Jonas och Daniel körde hem mig på söndagen för då var de dags för mig att jobba igen. I måndags kväll åkte jag sedan till Jonas för att följa med honom till Halmstad på tisdagsmorgonen. Haha vi låg och pratade hela natten så de blev bara två timmars sömn. Sen drog de ut på tiden i Halmstad så va hemma vid typ 13 och började jobba 14:30-22. Men konstigt nog va jag inte trött på kvällen :p hem och däcka för att sedan jobba onsdag,Tors, fre. I torsdags eftermiddag åkte jag och träffade Alexandra i hennes nya lägenhet. Så fin är den! Sen åkte vi och handlade och åkte till grabbarna. Där vi lagade mat, snackade och hade det allmänt trevligt. Jobbade i fredags, sen kom Jonas en sväng innan jag åkte hem till min bästa Malin där även gamla tjejgänget från Vislanda va. Vi åt mat, pratade minnen, skrattade och dem drack vin. På 21:30 tiden va de dags för mig att lämna kalaset och köra till mamma. Somnade väl 00:30 och klockan ringde 04:00 för att vi skulle åka till Ullared. Hittade massa fint och plånboken blev mycket smalare och lättare. HAHA!! Men som min fina Jonas sa; pengar ska ju rulla. Dem ska ju inte va på kontot och damma. Åh va han är fin <3 efter nio timmar på Ullared vände vi kosan hemåt. När jag äntligen kom hem till mitt blev det att äta lite, duscha och kolla lite fotboll innan jag åkte till Jonas. Där va Jonas, Daniel, Jocke, Alexandra, Johannes och Adina. Himla trevligt! Sen sov jag som en stock. Haha är så jäkla täppt i näsan med så jag hade dragit timmerstockar hela natten. Stackars Jonas. Hahaha!! Sen igår skulle jag varit ledig med blev inbeordrad på jobbet. Så fick åka förbi kontoret när jag åkte från Jonas innan jag åkte hem för att lägga in allt i datan. Så jobbade jag till 22 igår och nu är jag på jobbet igen. Jobbar bara till 13:30 idag så sen blir de att fortsätta att plocka upp allt sedan Ullared. 

Känner att jag inte berättat allt som hänt men orkar inte skriva mer :p hahaha nu vet ni ju typ vad som har hänt i alla fall. Ska försöka att bättra mig ;) imorgon börjar jag på ett nytt jobbställen som jag ska vara på i tre veckor framöver :) 

Här kommer lite blandade bilder från senaste veckan! 



























» Dagen

Oj vilken dag! När jag slutade jobba blev de hem, röka, äta en macka, ringa kontoret och sen sova en stund. Sen blev de att sätta sig i bilen och köra till Alvesta för att hämta min alkomätare som hade kommit. Känns bra att ha en riktig nu när de vankas bravader i helgen. Haha! Sprang även in på systemet för att slippa det imorgon när troligtvis alla andra är där! Helt sjukt hur vi svenskar (mina finska gener är nog med inblandade) springer till systemet bara för att det är midsommar. Haha! Hem igen och grejade. Sen sova en timme innan jag åkte till Malin. Blev att gå på sommar i parken som är allsång. Så himla fint väder va de ju med. Tråkigt bara att jag skulle jobba så man inte kunde ta sig ett glas vin. Sen blev de att åka till jobbet. Förberedelserna för helgen är i full gång och de ska bli så jävla kul! Eftersom vi alla är ledig så börjar vi redan i morgon kväll :D haha! 

Nej nu ska jag dricka kaffe och kolla fotboll. Eller så tar jag och kollar på någon film på paddan :) 






Aldrig utan min bästa vän! <3 



» Nattens vill ha!

OMG!!! Dem har äntligen byxorna inne som jag letat efter såååå länge.. Ska fan lägga en beställning på dem!! 




 Hittade även lite andra godbitar dom jag är sugen på 

















Farligt att jobba natt.. Kan bli så himla dyrt om man inte passar sig ;) 

» Viktigt att lyssna på kroppen

Jag är så himla ledsen över att jag inte hunnit/orkat vara på gymmet på två veckor.. Har varit helt slut efter alla bröllop och balsminkningar och de där. Plus att jag slappnade av så himla mycket när jag fick på papper att jag fick min fasta anställning på riktigt. Kände verkligen att jag bara behövde ta hand om själen lixom. Men de börjar komma i balans nu och jag börjar landa väldigt mycket i jobbet och sådär. Så de känns skönt. De är viktigt att lyssna på sin kropp. Men snart ska den jävlar få börja jobba igen. Hahaha det är även viktigt att se hur långt man har kommit. Inte vara hur långt de är kvar. 


Min resa so far. 


INSPIRATION!!!! 








» Glömmer ju bort

Fullt ös på mig. Glömmer bort att skriva här. Haha vad har hänt sedan sist då? Jo i fredags jobbade jag vaken natt. Somnade som en lite gris på lördagen när jag kom hem men sov typ bara 4 timmar. Sen blev de spontanbestämt att vi skulle dricka lite. Så jag duschade, gjorde mig i ordning, åkte till Malin och väntade medans hon gjorde sig i ordning. Sen hoppade vi in i bilen, så blev de maxi, mc Donalds och sedan vidare ut till Jonas. Där blev de dricka tillsammans med hela grabbgänget. Himla trevlig kväll. Vi somnade väl runt 4-5 hahaha!! Sen blev de kaffe med gänget och frukost. Innan de va dags för mig att packa in bästis i bilen och köra hem. Shit tycker inte om att köra dagen efter..!!! Men va tvungen för jag skulle jobba den kvällen. Nu har jag i alla fall beställt en riktigt alkomätare som ska komma på torsdag, perfekt till midsommar! 

Igår morse ställde jag klockan på 6:30 eftersom jag låg tillgänglig. Vid 6:45 ringer kontoret och ber mig jobb. Va kaos på ett annat assistansbolags uppdrag så blev inkastad på de. Haha inte lätt att va på ett ställa där man aldrig varit innan eller aldrig träffat personen. Men det gick bra. Blev jobb mellan 7-22:30 med en timmes hål. Så blev att dra till min Malin som gjorde lunch åt mig. Va fin hon är! :) så idag gav kontoret mig sovmorgon. Haha! Sov till 9 sen hoppade jag i kläderna och åkte till city gross. Där går jag runt och lullar när telefonen ringer... Kontoret.. Det slutade med att jag blev inkastad på ytterligare ett nytt ställe utan Bredvidgång. Hahah så nu jobbar jag vaken natt och de ska jag göra även imorgon. Har även hunnit att va hos frisören idag. Färgat utväxten och lagt i några slingor till. Så kom min fina Jonas förbi mig när han slutat jobba. Hann prata en stund innan de va dags för mig att sova lite. Jag är i alla fall på plats och jobbar till 7:30 imorgon. Måste försöka hinna till systemet imon med innan midsommar. Behöver bara lite vin/cider typ för resten har jag hemma. 

Ha det bäst! Puss

Torsk, potatismos och morötter som Malin lagade :*


Håret

Håret

» Underbart vacker

Fler bilder på underbart vackra Ebba som jag sminkade till hennes bal. 








» Massa babbel mest

Kom hem från bröllopet vid två tiden. Då va jag så trött eftersom jag sminkat och grejat hela dagen. Sen blev de frukost med pappa, mamma och anti innan mamma körde anti till Stockholm där hon ska va hela sommaren och jobba. Så glad för hennes skull. <3 sen gjorde jag en balsminkning på Ebba. Så jävla fin hon blev! Sen på kvällen blev de vin, film och popcorn hemma hos min bästa! Fan va vi skrattade och flamsade. Men de är ju det bästa vänner ska göra :) i söndags fick jag äntligen träffa min fina Jonas som varit på Sweden rock. I måndags efter jobbet skrev jag på mitt nya anställningsavtal!!!! Såååå lycklig!!! På kvällen åkte jag hem till Jonas. Sen blev jag sjuk... Eller ja, sjuk och sjuk. Jag fick sånna jävla smärtor i magen att jag trodde jag skulle dö. Men jag överlevde och de va ju tur. Haha!! I tisdag morse hade jag fortfarande ont så fick va hemma från jobbet. Igår kände jag mig lite bättre, då blev de sondmatningsdeligering och sen en sväng till solariet. Städa och fixade lite innan Jonas kommit efter jobbet. Så åkte jag med honom och handlade och sen hem till honom. Där gjorde vi varma mackor med Daniel och så träffade vi även Johannes och Alexandra en sväng. Sen åkte vi tillbaka hem till mig där vi sov i natt. Sen har vi jobbat ihop idag. Haha shit nu när jag skriver de så inser jag hur mycket vi träffas. Men oj va jag tycker om att umgås med honom. :* 

Har inget planerat idag. Får se vad dagen bjuder på. Imon måste jag i alla fall sova på dagen eftersom jag ska jobba vaken natt mellan 19-07. Får se vad som händer :) puss






» Sandra <3 Anders

































Tack för en underbar dag allihopa! <3

» Imorgon gäller det.

Övningen i kyrkan gick bra. Sen har de fixats en massa. Jag har gjort franskmanikyr på Sandra och nu har vi krupit i säng. Klockan ringer 6 och då är de bara att dra igång med allt :) kommer bli en så himla fin dag i morgon.. Och jag kommer grina som en tok! :p nu måste jag försöka sova. Puss på er! 

» Lyckan!!!!

Idag efter att jag jobbat va jag på två möten som gällde jobb. Det första mötet va med min chef eftersom min provanställning går ut snart. Jag var helt säkert på att hon skulle sparka mig för att hon lät väldigt annorlunda när hon ringde i måndags. Men vet ni? JAG FICK MIN FASTA ANSTÄLLNING!!! Ingen kan vara lyckligare än jag just nu. Efter det åkte jag till Malin. Vi åkte sen och tittade på tapeter, kollade på utemöbler, åkte in till stan och fikade och sen blev de lite små shopping på stan :) så himla mysig dag med min bästavän. <3 hämtade även ut min ring som jag beställt. Sååå fin. Känns som den perfekta presenten till mig själv just idag. :D idag har jag även lockat allt löshår till bröllopet på fredag. Så imon blir de jobba och sen dra direkt till övningen i kyrkan och så på fredag smäller det. Den stora dagen. :) nu hinner jag inte skriva mer. Massor att göra :* 







» Varför halv sex??

Jag förstår inte varför jag vaknar prick 5:30 hela jävla tiden :o aja de e ju bara att kliva upp och börja göra sig i ordning. Jag är både pigg och trött på samma gång. Haha så himla konstigt. :p

» Min fina <3

Är hemma från jobbet och har precis lagt på efter att ha pratat med fina underbara Jonas. Han va här en snabbis innan jag åkte till jobbet idag men jag saknar honom hela tiden. Shit vad är de han gör med mig. Haha.. :) imorgon är det den stora dagen. Min bästavän flyttar äntligen till Ljungby!!!! Som jag har längtat <3 ska bli så himla skönt att ha henne närmare. 

Nej nu ska jag sova. Hektisk vecka som börjar i morgon. Sov gott min sötnosar. :* 




» Ögonbrynsfix

Tänkte jag skulle visa en bild på Anders ögonbryn som jag plockade i måndags :) lite skillnad blev det allt ;) 




» 1 juni

Utekvällen på Harrys va så himla rolig. Somnade runt 4 eller något sådant. Dagen efter va jag slö länge och sedan blev de gymmet. I fredags efter att jag jobbat kom både Jonas och mamma. Jonas stannade bara en stund och sen åkte mamma och jag pch köpte blommor för att min trapp är klar. Blev så fint :) 


När mamma hade åkt stack jag i väg till Jonas iväg umgicks med dem när dem drack öl. Hahaha tillslut va de bara jag, Jonas och Daniel kvar. Haha. Var hemma vid 1, somnade halv 2 typ. Den vaknar jag 05:30 på lördagsmorgonen :o. Va fan lixom! Så jag börjar hänga tvätt och greja xD sen blev de i alla fall jobb 9-22. Hade en så jävla mysig dag. :) 


Idag va jag iväg och solade och gymmade. Nu har jag duschat, ätit och fönat håret. Ska sminka mig och göra mig iordning. Börjar jobba 17.