» Snart åker vi

Har hunnit en sväng till stan och uträttat massa ärenden. Fixade billaddare till resan och så handlade vi till helgen. Köpte även hårfärg så ska slänga i det i morgon. :) ska bli så skönt för jag har värsta utväxten nu. 

Imorgon har jag massor att göra. Ska packa och fixa. Sen på kvällen kommer kanske min fina och sover här. Beror lite på hur länge hon jobbar. Sen så på fredag morgon åker vi!!!! Jaaa!! Ska bli så jävla roligt! :D vi kommer att ha en riktig tjejhelg. Jag ska ju dessutom smita iväg en stund och fira min lilla brorson/gudson som fyller 1 år. Åh min lilla älskling vad jag saknar dig<3 

Nu ska jag krypa ner i min Nybäddade säng. Ska kolla tv en stund. Då vet ni ;) 

» Inget kul

Jag börjar de slutet på allt städande och plockande. Har bytt sängkläder och plockat in tvätten. Har även tagit in en väska så att jag kan börja packa. Vi åker på fredag morgon så de är skönt att vara färdig med packningen imorgon kväll. 

Annars har jag väl inga planer inför kvällen. Behöver åka till affären, får se om det blir idag eller imorgon. Har inte så mycket mer att säga. 



» Ikea, lampa och födelsedag

Oj vilken dag! Efter att jag skrev det förra inlägget kom bigsis och systerson. Vi käkade och så åkte vi till Ikea.. Haha ovanligt va? ;) blev lite småplock som en necessären, dörrmatta och nya knoppar till hyllan. När jag kom hem fick jag även en ljusterapilampa av mamma. Tack! <3 så nu jävla ska vi bota min höstdepression och få tillbaka energin. :) 

sen kom min fina hit för att få paket. Hon fyller nämligen år idag. Grattis älskling! <3 hon blev mycket nöjd över presenterna. Hon är verkligen min bästa vän och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne! 

Nu har jag gjort mig iordning för sängen. Imorgon när jag vaknar ska jag prova ljusterapilampan och sen ska jag fixa med tvätten och leta fram en väska till helgens äventyr. Sov så gott! 

Min lampa


Före


Efter


Paketen


Necessären 

Min bästa vän, grattis på födelsedagen! <3

» Städning

Jävla va de har blåst i natt. Strömmen kom tillbaka vid 8 så de va skönt. Vid 6-7 tiden ringde mamma eon och dem sa att de kunde ta till 18:00 innan strömmen kom tillbaka. Därför va de en positiv överraskning när den kom. Haha! Jag håller i alla fall på och städar. Har även tvättat mina penslar. Dem fick en riktig lyxbehandling idag. Nu ska jag sikta in på mig att plocka in tvätten. 




» Dagens fråga?!

Jag kan inte sova och jag kan inte gör någonting annat utan ström. Har 64% batteri kvar på telefonen. Hatar det här! Ge mig sömnpiller eller slå mig i pannan med en stekpanna. Hahah!! Va fan gjorde folk innan strömmen? Det är fan frågan! 

» Strömavbrott!!

FYYYYY SAAAAATAN VA DET BLÅSER!!!!! Hela min säng skakar. Har slagit in min finas födelsedagspresenter. Hoppas att hon kommer att bli nöjd. Nu sitter jag och spånar lite på vad vi ska ha för "schema" i Stockholm. Vad vi ska hinna med. Strömmen har gått och jag har damp. Tänk att inte ha någon ström på mobilen imorgon. Ska jag klara mig hela dagen utan min mobil? Bläääää!!! Aja jag får hitta på något annat imon. Typ städa, eller jag kan ju inte dammsuga om de inte finns någon ström. Va fan!!! Hatar strömavbrott..!! Nej nu ska jag spara batteriet på mobilen. Hörs! 

» Lite onödigt som alltid med mig ;)

Sprang en runda på stan och handlade lite nödvändigheter. Köpte även lite onödigt.. Men de är ju så att vara jag ;) haha har i alla fall fixat min finas födelsedagspresent så då kan jag bocka av de från alla måsten :) haha. Nu tänkte jag att jag ska sätta igång lite peppmusik och städa som faaaaaan! Haha här kommer bilder på de jag handlade idag. 

Lite julpyssel

Träbokstäver 


Shampoo och balsam 

Doftljus


Olja till håret, läppenna, puder, läppstift och en mask till ansiktet. Har inte provat den masken innan så vi får se vad jag tycker sen :)




» Stormvarning!

Min fina va som sagt här igår. Blev ingen film men vi hade de trevligt ändå. Idag måste vi åka till bigsis och hjälpa henne ta ner deras stuttsmatta för de ska komma in en storm idag. Ni har säkert läst om det men de ska bli den värsta stormen på 26 år. OMG säger jag bara.. De va tillräckligt illa vid Gudrun, hur fan ska de då gå nu? När Gudrun va hade vi två hus, det vi bor nu i på landet och ett nere i samhället. Så då kunde vi åka ner dit och duscha och såvidare när de blir strömlöst men de kan vi ju inte i år. Aja vi får se hur de går. Stormen kanske missar oss om vi har tur. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla mer. 



» Grym kväll! :)

Fy fan vilken jävla kväll. Love you all!! Idag har jag mått som en påse potatis ungefär. Har i alla fall stått på loppis idag och hjälp syrran och mamma att sälja massa skit. Jag köpte i alla fall glas. Haha som alltid.. Det är min "nya grej" att köpa glas. Nu har vi precis ätit och jag la mig lite i sängen. Min fina kommer snart så då blir de filmmys skulle jag tro. Glömde ju ta bilder igår. Så har bara tre stycken. Men kvällen va gryyyyym!! Många härliga människor och gamla ansikten. :D 







» Vankas utgång

Hallå hallå! Håller på att peppar med musik för snart kommer min fina. Då ska vi göra oss i ordning för ikväll blir det utgång i stan!!! Lite förberedelse inför nästa helg, då jävla smäller de ;) haha :) har hunnit måla naglarna och duschat. Nu ska jag plocka fram allt smink och vänta på Malin. Hörs kanske senare ;) 

Haha tjock hand xD 

Jag just nu... I need makeup!!!! ;) <3 


» Fina Karin

Nej nu är de dags för mig att stänga mina blå och försöka somna. Får se vad morgondagen bjuder på, det beror ju lite på hur jag mår. Inte stressa... Fick mail av Karin, våran lärare, innan. Så fin hon är! 

Nej nu ska jag sova och hoppad på att jag drömmer en massa mysiga drömmar.. Haha det lät perverst! Men de va inte så jag menade xD aja tolka hur ni vill :) natti!! 

» Robin!!!!! <3

Åh vad han är fantastisk!!!! Han förtrollar mig så jag knappt kan prata. 





Sis och jag är starstrucked! Robin i våra hjärtan! <3 

» Min älskling är med på idol!

Blev en sväng till skolan innan. Va där några timmar och det var jättetrevligt. dock är det väldigt tråkigt att vi inte kommer att ha Karin mer nu. Hon har verkligen varit en skitbra lärare! Nu sitter jag i sängen och väntar på att idol ska börja. Min man ska ju vara med på idol ikväll. Underebara, älskade, fina Robin Stjernberg. Redan från första gången jag såg honom har jag varit fast. Det känns som om han ser rakt in i min själ när han "tittar på mig" på bilder. Åh vilken bejb! :*
 
 
 
 
Annars håller jag på att plockar och rensar. Haha problemet med mig är många gånger att när jag hittar något kul när jag rensar så ska jag sätta mig och kolla igenom det. Haha så det kan ta lite tid för mig att rensa ;) Fast jag har inte lika mycket skit längre för att jag har slängt typ allt. Det är skönt :) Nej nu ska jag gå ut och röka innan idol börjar. 

» Jävla hackspett!!

Godmorgon bloggen! Har varit vaken sen 9 då en jävla hackspett eller något valde att sätta sig och hacka på min vägg där jag har huvudändan på sängen. Har precis käkat frukost och sitter nu och myser i soffan med en kopp te. Har inte bestämt om jag ska till skolan än eller inte. Får se om någon timme :) 

» Dagens shopping

Glömde ju visa vad jag handlade idag. Här kommer bilder :) 












» GAD

Min fina har precis åkt hem. Vi har suttit och pratat och planerat inför nästa helg. Då åker vi ju till Stockholm och gör huvudstaden osäker. Akta er för snart kommer pinglorna och röjer :D haha!! Sitter i alla fall i sängen nu och kollar på tv. Ska snart göra mig klar för sängen och läsa några tidningar. Imorgon ska jag eventuellt en sväng till skolan. Vi har avslutning på vår IT kurs. Beror lite på hur jag mår.
 
Sa ju att jag skulle berätta mina anledningar till varför jag bloggar dåligt och kanske kommer att blogga lite dåligt ett tag fram över. Det beror på att jag har kraschat. Jag har lite olika psykiska diagnoser som gör att det ibland blir jobbigt att leva ett "normalt" liv. Jag har socialfobi (som inte är så märkbar längre), årstidsdepression(SAD) och generaliserat ångest tillstånd (GAD). Jag har nu under en tid pressat mig lite hårt med arbete, skola och personliga relationer. Detta har gjort att min kropp har sagt ifrån och jag har fått så kallade panikångestattacker. Jag har hamnat på akuten innan för dessa attacker men vet nu vad det är så behöver inte åka till akuten. I och med min gad så oroar jag mig för det mesta över allting. Jag är logisk men när paniken tar över så tar den bara över. 
 
Allt det här ledde till att jag fick en ångestattack i skolan i tisdags så att jag fick åka hem. Har pratat med min läkare nu så att vi har höjt min medicinering och så har jag fått medicin som jag kan ta vid anfallen. Så nu måste jag ta det lugn och läka min kropp. Jag får absolut inte stressa eftersom det leder till ångestattacker. Minsta lilla stress och kroppen slår igång försvarssystemet. Som tur är har jag "höstlov" nästa vecka och har pluggat det mesta så att jag kan försöka att vara ledig. Sen är det praktik i fem veckor och då har vi inga arbeten att skriva heller. så på sex veckor har jag 1 presentation att skriva och två specialpedagogiska planeringar att skriva så det är rätt lugnt. Ska i och för sig som sagt till Stockholm men det ska jag göra för att det är kul och försöka att ta det så lungt som möjligt. Annars kommer jag att bli inlagd. 
 
Nu låter jag säkert som ett jävla psykfall. och att skriva/säga det ordet om mig själv gör ont.. riktigt jävla ont.. för att människor tidigare i mitt liv har använt detta emot mig. Men jag är absolut inget psykfall.. jag har bara lite konstiga tankar och monster som bor i min hjärna. Men vem har inte det? alla har vi våra hjärnspöken.. på ett eller annat sätt.
 
Det jobbiga med "mina diagnoser" är att jag mår bra men ändå kan paniken gripa tag. Jag har verkligen ett så bra liv. Jag har fina vänner som jag umgås med, en helt underbar familj och mina syskon som jag älskar över allt annat. Jag har snart min fjärde yrkesutbildning, ett jättebra jobb och min framtid ser mycket ljus ut. Anledningen till att jag har mina diagnoser är för att jag som yngre blev mobbad för vem jag var och hur jag såg ut. Det har satt sina spår men jag har lämnat det bakom mig. Jag är idag stolt över att vara jag och jag är stolt över allt jag har lyckats göra i mitt liv. Jag är tacksam, så himla tacksam för allt jag har. 
 
Nu ska jag inte babbla mer om det. ska lägga mig och läsa 
Sov så gott mina små hjärtan så hörs vi troligtvis imorgon. <3

» Stan

Sitter i bilen, är snart hemma :) har varit en sväng i stan. När jag kommer hem väntar min fina på mig. Jag har köpt fika så vi kan fika och bara mysa och prata strunt. Sånt som man gör med sina bästa vänner när det är höst <3 shoppade lite i stan. Berättar mer om de senare. Ska strax bära i kassar.. Regnet öser ner med... Puss

» Har mina anledningar

Åååhhh klant!! Skrev ett helt inlägg och sen försvann de! Aja.. Förlåt för dålig uppdatering. Jag har min anledningar som jag kanske tänkte berätta om i ett eget inlägg senare under dagen. Ska väl ta och ta tag i denna dagen. Har lite grejer att göra. Ska försöka städa så mycket som möjligt idag tror jag. Sätta på bra musik och bara köra.. De kallar jag terapi ;) haha.. Nej här kommer bilder sen sist :) 








» Hon va stolt över mig

Kan man bli annat än glad? Fick mail från ena läraren som jag Skickade arbete till. Hon skrev att de såg väldigt bra ut, att det var strukturerat och att det var ett nöje att läsa. Hon skrev även att hon va stolt över mig. Shit vad sånt där värmer. Nu kan jag somna gott :) 

» Oops 2!

Oj råkade skicka med en bild jag redan publicerat. Haha..!! Så går de när man är lika snurrig som jag ;) 

» Oops!

Har helt glömt bort att blogg. Har haft full upp. Har i alla fall hunnit vara på promenad i höstvädret, varit på Ikea och  pluggat en hel del. Har skickat in två arbeten idag.. Jippi!!! :D jag börjar se ljuset i tunneln :D imorgon är de skola igen som gäller. Sista veckan innan höstlov och sedan 5 veckors praktik. Ska bli riktigt intressant att gå ut på praktik igen och skaffa sig nya kunskaper :) nej nu ska jag försöka sova. Bjuder på lite bilder från dagarna som gått. 










» Dagens bilder

Orkar inte skriva. Kommer några bilder från dagen istället.  










» Sminkning

Har hunnit med att plugga, åka till stan och handla och så har jag träffat min fina. Jag visade henne lite olika bilder på halloweensminkningar och då frågade hon om jag kunde sminka henne.. Självklart ville jag de!! :D nu har hon precis åkt och jag ska krypa i säng. Skola imorgon :p hoppas att ni har haft en bra torsdag.. Det har i alla fall jag. 




» Måste hitta inspiration!

Godmorgon godmorgon. Idag ställde jag inget alarm utan sov så länge kroppen ville. vaknade 8:45 men låg länge i sängen och bara slappade. Nu har jag klätt på mig, ätit frukost och nu sitter jag här framför datorn med en kopp te. Måste försöka hitta inspiration till att skriva så mycket som möjligt på arbetet om multipel skleros eftersom det ska vara klart på måndag. Vill hellre ställa mig framför spegeln och sminka mig i någon rolig sminkning. men icke! För senare ska jag umgås med min fina och så ska vi och veckohandla. Så jag MÅSTE skriva på arbetet nu på dagen. 
 
Nej nu ska jag plocka upp arbetet. :*

» Sminkningar

Här är fler halloweensminkningar som jag gjort :) 






» Halloween

Snart stundar min favorit högtid som makeupartist, halloween! Finns ju ingen annan gång när man får leka med färg och form så mycket. Man får vara vem man vill... Allt från sexig nunna till maskäten zombie. Blev jätte sugen på att börja sminka mig själv nu. Haha! Kanske gör de imorgon. Det jobbiga med en sådan sminkning är ju när man ska tvätta bort den. Ligger i alla fall och kollar på bilder och blir väldigt inspirerad. Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte saknar att vara en utseendefixerad makeupartist. Men det jag håller på med de när jag kan :) 



Jag har gjort alla sminkningar, styling och hår på alla bilder. Johannes norlander är fotograf och mina modeller är Anja, beckis, Joel, Alex, Fia och Ida. 

» Jobbansökningar

Kom på att jag snart är färdig med utbildningen så blev lite panikslagen eftersom jag bara är timanställd på jobbet. Så satte mig och kollade runt och hittade två jobba så föll mig i smaken. Så nu har jag skickat i väg ansökan på dem och hoppas på att dem blir intresserade av mig. Både jobben är i olika kommuner och inte i den kommun jag bor nu. Så får jag jobb så blir de nog att flytta. Skulle va såå skönt att ha råd med sitt eget igen. Haha ja men vi får se vad som händer. :) 

Nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga en liten stund. Sen ska jag laga lunch. Så får vi se om det dyker upp något annat kul med :D 

» Sprit, sex och intriger

Har kollat på Geordie shore. Älskar de programmet :p snygga tjejer, heta killar, sprit, sex och intriger. Haha!! Nu ska jag stänga av tvn, sätta alarm, lägga mobilen på laddning och slänga huvudet på kudden. Hörs imorgon! Kisses and cuddles :* 





» Present till en ettåring

Fastnade framför datorn. Blev inget pluggande utan satt och letade present till min lilla brorson som fyller 1 år snart. Ett himla krångel innan vi kom på vad vi skulle köpa men efter några telefonsamtal så har vi den ena grejen klar. Vi har beställt en sparkbil. Den är så fin!! Tänker inte berätta mer för jag vill att de ska vara en "överraskning" till kalaset. Nu ska vi bara köpa ett par saker till :) 

Har i alla fall stängt av datorn nu. Ska kolla lite tv sen blir det att gå upp på övervåningen och fundera på hur jag ska lösa möbleringen om jag ska ställa in en större säng. Aja det blir nästa problem ;) 

» Långdusch!

Har precis kommit ur duschen. Blev ansiktsmask och färgbomb i håret. Funderar på om jag ska plugga lite till eller om jag ska ge upp för ikväll och kolla på en film istället. Hmm.. Skulle va gött att kolla på film. Äsch får fundera på de en stund framför tvn. Imorgon har vi inga lektioner i skolan utan egenstudier. Så då ska jag fortsätta på ms arbetet. 

» Skriver så det ryker

Sitter och lyssnar på musik och skriver på mitt arbete om Multipel skleros (MS). Då går faktiskt riktigt bra måste jag säga. Det är finns väldigt mycket fakta och framförallt väldigt mycket forskning. Dock har jag inte tid att läsa all forskning eftersom jag skriver ett arbete om vad sjukdomen är. Önskar att jag hade mer tid så att jag hade kunnat läsa mer om det men det får jag göra sedan när jag har slutat skolan eller något. Det kommer gå så sjukt snabbt nu. Nästa vecka är sista veckan innan praktiken. Nej nu ska jag ta en rökpaus sen ska jag fortsätta skriva och så ska jag väl käka lite kvällsmat med framöver :) Haha
 
Puss :*

» Dimma

Då va jag hemma igen. Haha!! Dem andra va hemma och sjuka så jag fick åka hem och plugga istället. Haha.. Blev en sväng och handla innan jag åkte hem. Väl hemma gick jag en runda med hunden och nu sitter jag i soffan och ska starta igång plugget. Får se om jag kan lyckas skriva klart något arbete eller hur de går. :) 

Det är så sjukt dimmigt idag. Man ser typ ingenting när man körde bil. Så är de ju älgjakt med så man är ju inte jättetung i gasfoten precis. Haha. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla. 

» Skolan

Godmorgon eller något.. Usch vad jag hatar att gå upp när det är mörkt. Hela kroppen bara skriker men jag välkomnar min årstidsdepression ännu ett år. Nja, välkomnar och välkomnar gör jag väl inte egentligen... Skulle vara så fruktansvärt skönt att slippa den. Jag har ju levt med den så många år så jag är ganska van. Sitter i alla fall i skolan nu. Blir en lång dag.men nu är jag ju vaken och här så de känns rätt okej ändå :) ha de en underbar dag! 




» Underbara röst<3




Den här mannen har världens underbaraste röst. Varje gång jag är ledsen kan jag lyssna på honom och läka mitt hjärta, varje gång jag är arg gör hans röst att jag kan samla kraft och om jag är glad får han mitt hjärta att pumpa snabbare och älska livet. Robert Pettersson sluta aldrig sjunga för då går jag under! 

» Cp och ms

Ligger i sängen och kollar på catfish. Har skickat in mitt ena arbete och hoppas på att de ser bra ut. Ska snart fortsätta på dem andra två arbeterna. Har ena katten som pluggsällskap, fast han tycker mer att jag ska gosa med honom än att sitta vid datorn. 



Tänkte att jag ska försöka hinna städa lite idag med. Börjar bli lite smått kaos igen. Hahha. Skulle även behöva åka och köpa en byrå. Men vi får se hur de blir med den saken för jag måste mäta lite då. Nej nu ska jag skriva om cebral pares och multipel skleros, cp och ms helt enkelt ;) 

» Så bra helg

Har haft en slapp helg utan något bloggande. Så skönt att bara slippa de och ta hand om sig själv. Har hunnit med filmnatt med min fina, födelsedagskalas hos faster, shopping på hemmakväll, plugg, mys med familjen, träffat bigsis med familj, haft våffelfika och så. Har verkligen börjat läka igen efter att jag stressade sönder mig. Nu ska jag bara lära mig att hantera mörkret. Haha!! Hatar varje höst för att de är så jobbigt när de blir så mörkt. Nej nu är jag så satans trött att jag ska lägga mig. Här kommer lite bilder från dem senaste dagarna. 













» Skräckfilm och kroppkakor

Har hunnit med en del idag men har mer jag behöver göra. Ska försöka att sätta mig ner och plugga nu innan jag ska kolla på bonde söker fru. Fick ytterligare ett arbete i skolan som ska lämnas in på tisdag. Så som tur är har jag inget jobb inplanerat i helgen så de får bli massa plugg. Ska eventuellt gå på bio med min fina i helgen. Haha hon vill att vi ska kolla på skräckfilm. Vi får väl se hur de blir med den saken. 

Förresten idag har jag ätit kroppkakor för första gången i mitt liv. Dem va inte så motbjudande som dem ser ut men jag hade svårt för kryddnejlikan som va i. Men de är kanske något man lär sig ;) haha. 

» Önskar vi bodde närmare varandra

Tack för att du finns älskade vän! Du lugnar mig när paniken slår till. Jag älskar dig <3 








» Vad hände?

Oj, kvällen tog en oväntad vändning. Det jag önskade skulle hända för någon månad sedan hände nu. Jag vet inte vad jag ska säga, jag blev så chokad. Vill inte beskriva i detalj vad som har hänt för det är för nytt än. Vi får se vad spm händer och jag återkommer om det i såfall.

Huvudet håller på att sprängas, har tagit tablett som inte hjälper, så vill helst bara somna. Aja det här vred ju runt min värld rätt rejält. Ska nog försöka sova och hoppas på att jag vaknar klokare imorgon. 




» Höstrusk

Har inte blivit något plugg nu. Har haft sån jävla huvudvärk och varit trött. Pratade med lillsis i telefon i typ en timme. Nu har jag tagit en tablett för huvudet och hoppas på att det släpper. Ligger i sängen och kollar på catfish. Älskar verkligen de tv-programmet, tråkiga är att det är inte ofta jag hinner/kommer ihåg att se det. Har inte lektion imorgon förens kl 13 så då blir de sovmorgon. :) så kan jag plugga järnet imorgon eftermiddag. 




» Inte mycket mer än vanligt

Tänkte skrivit ett inlägg imorse men fy satan så trött jag var. Kunde knappt tänka klart xD bra dag i skolan. Fick tillbaka mitt arbete som jag skrev om adhd, fick ett A på det!!! Jippi :) 

Ikväll blir de att fortsätta på dem andra arbeterna så att dem med blir klara. Så är de även min tur att laga kvällsmat. Annars händer väl inget speciellt. :* 

» En mygga!?

Nu är de dags att lägga ifrån sig plugget och sova. Upp tidigt imorgon... Inte alls pepp!! Jaja shit happends. Jag har en jävla mygga som surrar runt här. EN MYGGA!! Ofta dem ens lever nu lixom. Men de är ju tydligt de! Imorgon är de skola som gäller i alla fall. :) sov så gott mina små hjärtan <3 




» Långt bort :(

Då va man nyduschad. Haft lite telefondejter idag. De blir så när alla mina fina bor så långt bort ifrån mig :( <3 tur att telefon, sms och Skype finns. Vad skulle man göra utan all teknik? Haha snacka om att man är beroende eller! :p 

Nu ska jag föna håret, eventuellt orka platta det plus att jag måste plugga mer. Insåg idag att de verkligen inte är lång tid kvar. Vet att jag har sagt det innan men de är nu de verkligen sjunker in. Jag är snart färdig undersköterska!! Men innan jag gör det ska jag ner och prata lite med pappa som är sällskapssjuk. 




» Dagen

Här kommer min dag hitills i bilder


Vaknade relativt utvilad idag faktiskt :) 


Det är verkligen höst utanför mitt fönster. Friskluft och fina färger på träden. Ändå har jag svårt att inte sakna sommaren och solen. Men de är något speciellt med hösten när man kan krypa upp i soffan med mysiga kläder, en filt, tända ljus och en kopp te. 



Dagens lunch. 


Självklart lägger jag all min tid på plugg. Bara två månader kvar typ :O nej återvända till pluggandet :*

» Filmkväll med godis

Min fina kom och käkade här. Sen drog vi till hemmakväll och köpte godis. Blev filmkväll när vi kom hem. Nu har hon precis åkt och jag har lagt mig i min säng. Bäst att försöka somna för imorgon ska jag eventuellt köra pappa till doktorn. Hörs! 

» Vill hellre kolla på film

Har vinkat av syrran som åkte hem idag, har varit i stan och köpt sinoclear till pappa som troligen har bihåleinflammation och nu är jag hemma och ska plugga. Är jätte omotiverad till att plugga. Skulle hellre slå på en film men det blir inge bra. Så ska sätta mig nu och läsa på om mina diagnoser så att jag kan börja utforma arbeterna sen. Då vet ni vad jag gör för tillfället :* 

» Fina B

Riktigt mysigt på kalaset. Bastan hade önskat sig pengar för att kunna köpa en iPad mini och han fick tillräckligt med pengar att vi åkte och köpte en. Shit va lycklig han va! Åh fina fina bastan <3 


När vi kom hem käkade vi tacos. Så nu är jag riktigt jäkla mätt alltså. Haha! Ska kolla på körslaget med familjen för jag är helt slut efter kalaset. 

» Kalasdax!

Sitter i bilen på väg till bigsis. Idag blir de kalas för systersonen som fyller 12 år nästa vecka. Shit vad dem blir stora snabbt. Det är då man inser hur gammal man själv är xD va i alla fall uppe med tuppen och färgade lillsis hår, bakade chokladbollar och åt frukost med hela familjen. Sen blir de dusch och fixa och nu sitter jag som sagt i bilen. Ikväll ska jag eventuellt träffa min fina. Har väl inte så mycket mer att säga just nu. :) 

» Plugg, bullar, lax och idol :)

Huh, fått in ett arbete idag. Sen letade jag fakta. Tappade motivationen lite sås gick och åt mammas bullar, smaskens! Åt säkert 6-7 st :D pappa kom hem och va helt sjuk så jag gav han lite piller och skjussade han i säng. Sis och jag lagade mat. Pestlax med pressad potatis och grönsaker. Riktigt jävla gott!!  

Efter maten kollade vi på idol. Inte speciellt impad av deltagarna i år faktiskt. Jo hon Elin eller vad hon heter. Efter idol blev de att plugga lite till. Så nu har jag läst två kapitel o vårdpedagogik och handledning. Nej nu försöka sova. Massor som ska hinnas imorgon. 





» Jätte spännande arbeten

Sitter och pluggar. har tagit mig an en uppgift som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa än och den ska vara klar om ca två veckor. Lite tidspress gör bara att jag presterar bättre. Vi fick nämligen till uppgift att välja ett funktionshinder och sedan en målgrupp. jag valde cebral pares och barn mellan 10-12 års ålder. Det blir en utmaning att samla information och göra om den så att barn förstår. Det ska bli sjukt spännande att göra detta arbetet. dock har jag ett arbete till som är stort som jag måste skriva sasmtidigt. Det arbetet handlar om Multipel Skleros. Finns hur mycket fakta som helst och jag älskar att drukna i information så det ska också bli riktigt kul. Dock känns de som om tiden rinner ifrån mig. om 3 veckor är det "höstlov" och så ska det mesta vara klart för sedan går vi ut på praktik och sen är det bara två veckor kvar i skolan. Shit va tiden springer ifrån mig! Aja bara att bita ihop. kan ju som sagt inte jobba just nu i alla fall så jag har väl massor med tid ;)
 
Mamma håller på att baka bullar nu. Det bara kurrar i hela magen efter bullar. MUMS! Tur att det är kanelbullensdag idag så att man kan skylla på det när man vräker i sig bullar. haha!! nej åter till plugget..
 
 

» Härlig musik

Åh va de är underbart när artister släpper nya album som går rätt in i själen. Nu pratar jag om Melissa horn och Veronica maggio. Två riktig bra album! Dessutom har alter bridge med släppt nytt album, i like! <3 vad skulle man göra utan musik? Jag skulle aldrig klara mig. 






» Godmorgon

Helt sjukt, idag vaknade jag 7:45 helt pigg. Jag provade på hypnos igår kväll, eller ja jag har gjort det innan man de va en speciell hypnos om drömmar och sömn. Jag älskar att använda mig av hypnos för att slappna av. Det finns en man som jag bara älskar att lyssna på. Han heter Glenn Harrold. Jag måste lyssna på män som pratar engelska annars kan jag inte slappna av men sånt måste man känna efter själv. Jag använder i alla fall glenns olika appar. Sleep well/relax och wisdom. Går att ladda ner i AppStore. Finns alla möjliga olika teman som avslappning, viktnedgång, sluta röka, detoxa ditt liv, skapa bra relationer osv. Jag har inte provat alla utan mest dem som har med avslappning att göra. Så har ni svårt att sova, är stressade och behöver koppla av, prova hypnos eller meditation. Sök på guided meditation på youtube och prova er fram :) de va så jag började. 




Har ätit frukost och fått i mig alla vitaminer. Ska klä på mig och städa. Sen är de ju faktiskt kanelbullensdag så mamma ska baka bullar. Längtar som en galning! Älskar mammas bullar :) haha sen ska jag ju som alltid plugga med. Saknar att jobba men eftersom jag förstört ryggen får jag vänta med de :( nej nu ska jag inte ligga här och gnälla. Hörs senare!

» Dags att sova

Nej nu ska snart släcka ner helt och försöka sova. Har hunnit med en del telefonsamtal på kvällen. Pratat med både Linda och Mirjam. Så tråkigt att ha dem så långt bort :( men men.. Inte mycket att göra åt det. 

Hade velat gå till gymmet imorgon med och träna men jag vet inte om jag kan de med mina muskler. Får se hur dem känns i morgon, har smörjt dem med aloe Vera heat lotion. Jag har känslig hud så jag tål inte linement. 


Hoppas ni har en mysig kväll och natt så hörs vi imorgon. Pussar :* 

» Pengarna flyger iväg!

Har varit i stan och kollat upp min belastning av kroppen. Tydligen ligger jag i den "bästa" kategorin. De enda är att jag belastar lite fel på mina fötter och att jag har en väldigt hög hålfot. De skulle inte hjälpa med sulor så tyvärr blev det att köpa nya skor. Dem ska hålla stabiliteten i foten och göra att jag inte ska belasta fötterna. Annars hade jag snygg hållning och va stark. Jag trodde verkligen att han drev när han sa att jag var vältränad. Höll på att börja asgarva! Haha.. Så han trodde inte att krampen i vaderna berodde på felbelastning. Aja får lite vidare efter problemet. Han sa att om jag börjar stretch ännu mer så är de bra för att jag har lite för stela vader. 




Sen kom lillsis hem igår<3 så hon skulle in på media markt och köpa en router hem till sig. De slutade med att jag köpte en med så nu har jag mycket bättre internet hos mig :D Jippi! Dock tyckte ju inte plånboken om att både köpte skor och router. Köpte dessutom en fleecetröja med. Har ingen sån faktiskt. 







Nu ska jag vila en stund innan jag ska ta tag i pluggandet. :)

» Pain!

Har som sagt varit hos massören. Nu har jag så sjukt ont. Fy satan! Men hon löste upp många hårda punkter. Dock var de ju inte bara ryggen som va problemet som jag trodde. Jag har sjuka spänningar i nacke/axlar, dålig cirkulation i benen, spända muskler i vaderna, överrörliga leder (visste jag redan), för lång rygg och troligen en felbelastning i benen. Så i morgon ska jag in och gör en fotanalys av hur jag belastar kroppen. Så de blir de väl antingen sulor som jag kan flytta mellan skorna eller i "värsta fall" köpa nya skor. 


Nu ligger jag i soffan och mår dåligt över alla gifter i kroppen som rörs runt när man går på massage. Tessan sa att jag kunde må dåligt ikväll men jag jar druckigt så mycket vatten att jag klarat mig ganska bra. Har dock inte pluggat som jag skulle idag men de får jag ta igen imon efter fotanalysen. :) ska försöka skriva lite nu tror jag. 

» Mysfrukost

Godmorgon! Har haft en riktig mysmorgon. Ätit frukost samtidigt som det va tänt i kakelugnen. Ska försöka börja plugga snart med men ska gå och klä på mig först. Det enda som är planerat idag är ju massagen och att jag ska plugga. Har tre arbeten att skriva på så det finns att göra ;) hahah!! Är ju bara en månad kvar till vi går på praktik i fem veckor och efter praktiken är det bara två veckor kvar på utbildningen. Sen är jag färdig! Shit va tiden har gått fort :p 




» Skönt med tid att reflektera

Skolan gick bra idag. När jag kom hem pratade jag med mamma en stund sen åkte hon och jag gick och lade mig en timme. När mamma kom hem på kvällen så hade hon med sig en räkmacka som farfar köpt till mig. Åh min fina farfar<3 

Just nu sitter jag och funderar på livet. Så skönt att få lite tid att reflektera. Snart är jag klar med min utbildning och då får jag se vad som händer och vart jag tar vägen. Saknar faktiskt lite att hålla på med smink och hår. Men det håller jag på med så mycket som jag kan. :) 

Imorgon har vi egen studier. Ska verkligen försöka att plugga så mycket som möjligt. Sen ska jag ju på massage med. Ska bli as nice! Har verkligen förstört min rygg igen. Haha Tessan lär inte bli glad ;) haha. Nej nu ska jag inte sitta här och tjöta.