» Senaste tiden

Känns som om jag tappat stinget för att blogga nu igen ;) haha! Har i alla fall inte hunnit så mycket mer än att jobba. I måndags morse va de elftedagen på rad jag jobbade. Så räknar man min kväll/natt idag så är morgonen imon trettonde dagen på rad :p haha! I lördags va jag i alla fall i skeen med Jonas och gänget. Blev prat, alkoholdrycker (inte för mig som jobbar och skulle jobba dagen efter), mellomys, mycket känslor, lite tårar och en jävla massa skratt. Tack alla fina för att ni är så bra! 

Alexandra och jag hittade på massa hyss. Har inte skratta så jävla mycket på länge!! 

Sen igår efter jobbnatten blev se en sväng förbi kontoret för att avsluta ett av mina jobbställen då min kropp/själ inte passar just där. Sen blev de stan och köpa kläder till carro och Magnus bröllop som är i helgen. 



Slutade med att jag köpte dessa två. Ja, jag är själv helt chockad. Men dem kändes bra! 

Sen åkte jag hem en sväng och hann prata med Mirjam. För att sedan dra till gymmet. 

Känns så himla bra att jag börjat igen. Svettas, svettas, svettas är vad som gäller :) 


Väl hemma blev de dusch och käk. Sen kom Jonas. Vi möblerade om lite hemma. Eller jag fick ett ryck och så hjälpte han till. Haha..
Idag har jag fortsatt att städa och plocka och känna efter hur jag vill ha de. Sen kom Jonas efter jobbet och umgicks med mig. Fina, fina människa! Vad skulle jag göra utan alla skratt och leenden du ger mig? <3 

Det har verkligen regnar hur mycket som helt som senaste dagarna/veckan. Här är när jag varit på city gross och handlat. Fint med regnbågen :D 

Nu är jag som sagt på jobbet. Jobbar vaken natt fram till 7 imon. Sen blir de kanske frukost med min Malin eftersom hon också jobbar natt i natt. 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo