» Idag är ingen bra dag!

Allt är åt helvete idag. Jag skakat som ett asplöv och jag vet inte hur jag mår.. Idag är jag inte okej. Men jag kan inte göra någonting åt det. Jag kan bar vänta. Jag kan inte få några svar och jag kan inte känna någon glädje idag. Jag önskar bara att jag betydde såpass mycket för så att du åtminstone tänker på mig någongång. Men det spelar ju ingen roll det kommer jag aldrig få reda på.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vet att det är jag som gjort fel. Men det verkar varken ändra eller betyda någonting.. Jag önskar bara att jag visst ungefär hur mycket tid du behöver! JAg önskar att jag visst hur dina tankebanor går. Jag önskar att jag visste om du tänker någonting om mig och om jag fortfarande betyder någonting? om du fortfarande älskar mig som en vän och den person som du faktiskt vet att jag är.?

Snälla, jag vill bara veta om du är okej? om du kan sova? om du äter? om du känner dig lycklig? om du är trygg? Om du kan le? om du känner dig fri? om du känner dig lättad? om du har någon som kan krama dig när du behöver en kram? om någon kan torka dina tårar om du är ledsen? om någon kan få dig att skratta när du behöver skratta?

Glöm aldrig att vad som än händer så kommer jag alltid att tänka på våra minnen med ett leende. Du är den som har gjort mig till den person jag är idag, den bra person som jag är idag. Jag önskar bara av hela mitt hjärta att jag hade accepterat dig från början men chocken och paniken tog över.. FÖRLÅT! Jag önskar att vi hade kommit på det här tidigare så att allt det här inte hade behövt att bli så jobbigt. Jag vill bara att du ska veta att vad du än bestämmer så kommer jag att acceptera, det kommer bara att ta tid. Men jag önskar fortfarande att jag en dag får ringa och fråga hur det är? vad du gör nu för tiden? om du har någon som gör dig lycklig?



Och vet du, jag är också rädd..!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo