» Grattis sis<3

Idag fyller min älskade lillasyster år. Grattis gumman! Jag älskar dig och saknar dig MASSOR!!! <3 Hoppas att du har haft en bra dag och att mamma och pappa har varit snälla vid dig.. ;) Jag har tänkt på dig hela dagen och tänker bara på hur sjukt fort tiden går.. Du är 19 och jag 21.. Shit.. Känns som om vi fortfarande är 10 och 12 eller något :P


Annars har jag faktiskt börjat plugga lite lätt idag.. Gammal kurs som jag hade liggande.. Sen har jag, bejb och linda varit på middag hos Anna-lisa. Sjukt mätt! I morgon ska jag dammsuga, plugga och så ska jag till psykologen. På nått sätt så är det sjukt skönt att åka till min Psykolog, Tinna heter hon, Hon är sjukt bra! Annars så vet jag inte riktigt vad som är planerat.. Ska ju regna i morgon så det blir väl att vara inomhus i alla fall.

Satt och kollade igenom gamla bloggar nu.. Shit, man tar sig verkligen tillbaka till tiden då man skrev inlägget. Man kommer verkligen till och med ihåg hur man kände just då när man skrev det. Herregud, hade glömt mycket av det men sjukt kul att läsa det idag. Rycker lite i smilegroparna faktiskt ;) Haha :)

Nej nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla tv eller något eftersom jag vaknade samtidigt som bejbs klocka (04:45) i morse.. Pusskalas!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo