» Vilken jävla dag!

Vilken jävla dag det har varit! Haha. Först nu jag kan andas typ :p vaknade vid 7:30 och tänkte att jag skulle dra till gymmet men då hör av bemanningen av sig om passbyten osv. 

Pratade med dem och så käkade jag frukost. Fick ett annat pass på fredag så har bad-tur. Så då tänkte jag att jag kunde åka in till stan imorgon efter skolan för att fixa baddräkt till jobbet. Så plingar de i mobilen och jag blir bokad för att jobba i morgon eftermiddag. Aha i bilen, köra till stan, fixa baddräkt, köpa mat och åka till skolan. 

Slängde i mig maten och sedan var de dags för lektion i socialdokumentation. 

Hem och träffa pappa som kommit hem från jobbet för att han är sjuk. Slänga på mig träningskläderna och dra till gymmet eftersom jag ska jobba torsdag och fredag. In i duschen så va farfar här när jag va klar så då blev de att prata med honom för att jag inte träffat honom på evigheter. Sen kom Malin förbi, blev lite mat och prat och sedan åkte hon. Släng upp pluggrejerna och börja med de. Och här är jag nu. Fy fan vilken dag xD 
Ska läsa några kapitel till sen blir de nattinatti. skola 8:30-12 imorgon och jobb 14:45-21. Sen blir de jobb 7:30-16 på fredag. Lördag är det marknad så då blir de väl gå med syrran och systerson skulle jag tro, vet inte. På lördagskvällen och hela söndagen blir det PLUGG!! Måndag blir de jobb och så är den nya veckan igång xD haha ja jag behöver ju inte fundera över att få tråkigt. Mitt hem ser ut som SKIT för att jag inte hinner städa så mycket som jag önskar. Aja, i januari har jag väl ingenting att göra istället :p Hahaha jag gillar att ha mycket att göra, det är då jag fungerar som bäst :) nej nu har jag inte tid att sitta här och babbla. Tillbaka till specialpedagogikboken :) 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo