» En dag fylld av äventyr!

Vilken dag det har varit. Fyllt av äventyr med Mirjam och Nicke. Blev att springa runt på stan och fixa ny mobil till Mirjam. Det blev även ett par nya skor för mig 


 

Vidare mot stenhagen för att gå på ÖB, siba och maxi. Fy fan har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde på siba. Mirjam smålänningen = SNÅLänningen var i farten xD den stackars försäljaren var nog glad när hon bestämde sig för en dator och gick. "Är det gratis så kan jag väl ha det" (angående siba-kortet) "du kan sluta sälja nu för jag ska inte ha nå" (när säljaren hade kört alla sina säljknep och Mirjam tröttnat och vill hem) HAHA!! 

Väl hemma delade vi på en kebabpizza, gjorde egna semlor och myste till mello. Efter mello tävlade jag och Mirjam mot varandra i musikquiz. Haha nicka valde låtar på spotify och vi skulle gissa. Min taktik va att sjunga så falskt som möjligt för att distrahera Mirjam så jag hann tänka vilken låt det va. Hahaha

Sen satt Mirjam och lyssna på sin lista på spotify och sjöng med. Det slutade med att jag låg och lipade för att det var så jävla fint! Älskar när hon sjunger. Det är precis som om det går rakt in i hjärtat på mig. Åh fina Mirjam! Hon ska LÄTT sjunga på mitt bröllop. 

Annars har vi suttit och skrattat och bara haft de underbart. De känns verkligen skit att jag snart ska åka hem igen. Men men nya tag så får vi se vart livet leder. Är lite sugen på att sälja lägenheten, plocka ner mina saker och min bästa Malin och flytta till Uppsala. Det tråkiga är bara att de är så svårt att få bostad. Dessutom trivs både jag och Malin så otroligt bra på våra jobb i Ljungby. Aja som sagt nya tag och se vart de bär. :) 

Nej nu ska jag bädda ut min säng och krypa ner för att sova. Nattinatti! :* 




Antonia
02 Mars, 2014 - 00:21 / BLOGG: http://makethemwonder.blogg.se

Du borde ju be Mirjam och Nicke att spela in För längre än föralltid ;p

Svar: Ja men dem är så svårflörtade ibland :p
Gabriella


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo