» Tillbaka till verkligheten..

Då var man hemme i småland igen.. Vi lämnade igår tierp och var hemma hos oss igår kväll.. Innan vi åkte hem stannade vi till på citygross i kalmar och handlade... Herregud trodde aldrig jag skulle säga detta men shit va alla pratar konstigt här xD hahah har blivit så van vid hur alla pratar uppe i tierp att jag blev helt chockad över hur alla pratade här.

Idag har jag o bejb varit och uträttat lite ärenden. jag var bland annat på banken och kollade så att mitt konto var kopplat till csn så att jag kan få mina pengar nu när jag ska börja plugga igen.. det var inte heller så kul att komma hem igår o öppna all post. FY FAN va räkningar o helvete!! Hatar att växa upp och behöva ha hand om allt. Ska kanske ta o skaffa mig ett litet extra knäck..? Men vet inte om jag orkar det eftersom jag ska plugga på heltid fram tills vecka 2 2011. jaja vi får se hur det blir.

sen har jag o bejb även fixat lite här hemma. har skruvat upp en spegel, satt upp lite tavlor och ljusstakar osv. små pysslat lite helt enkelt. Nu står bejb och diskar efter middagen. jag ska logga in på csn och lämna min studieförsäkran. Så får jag hoppas på att jag får lite datum där det står när jag får pengar. behöver ju betala lägenheten, hemförsäkringen, internetet, köpa böcker till skolan och en andra massa små saker.

Ikväll börjar ju fångarna på fortet med.. får se om jag o älsk ska krypa ihop i ett hörn i soffan och kolla på det eller om det blir att sitta och fixa med datorn och en massa papper som ska in i pärmar o sånt där.

Nej nu ska jag återvända till verkligheten och fixa allting.
Puss!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo