» Helguppehåll

Haha.. tillbaka efter mitt lilla helguppehåll.. Har varit hemma hos mamma o pappa och har inte haft datorn med mig. i fredags var joel här en stund och sen åkte jag och bejb hem till mamma o pappa. Där åt vi kräftor och bara chillade.. I lördags färgade jag håret :) ÄNTLIGEN! har haft en utväxt på typ 12 cm eller ngt hur länge som helst :O men nu så färgade mamma det mörkt igen så det känns bra :D Nu måste jag bara boka tid hos frisören och klippa mig. Ska byta frisör oxå, vill prova någonting nytt :)

i söndags kom lillsyrran hem och det var myyyyysigt :D sen på kvällen åkte bejb och jag hem igen. jag har börjat på universitetet idag med :D Jätte kul men också väldigt nervöst. ska ju som sagt plugga på distans och det är lite krångligt att lära sig hur man ska göra med allt. Dessvärre har jag inte fått hem min böcker än, utan dem borde komma imon eller på onsdag. Så just nu kan jag bara sitta på lärplattformen och försöka lära mig allt.

Idag har jag o bejb oxå fixat lite i lägenheten, skruvade upp en hylla i köket så att vi fick undan lite glas och sånt som jag fick när jag tog studenten. Annars har vi inte gjort mkt mer. tänkte att jag ska ta och fylla i papper om bostadsbidrag och sådär med.. Men nu ska jag kolla vad vi ska äta till kvällsmat för det har jag glömt bort :P sen ska jag äta mellanmål och sen ska jag diska.

Puss!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo