» 24 augusti

Vädret är bra jävla konstigt alltså.. en stunden är det regn och andra skiner solen från klarblå himmel. hmm.. börjar väl antagligen bli höst, fast man inte vill inse det.. jag menar på hösten brukar ju vädret pendla ganska mycket.

Igår var det klass 1 varning och regnet öste ner och det blåste typ storm, då får älskling för sig att vi ska börja vårt "nyttiga" liv och gå ut och gå. Så vi knöt på oss skorna och gick ut i regnet.. FY FAN va blöt man blev av att bara gå typ tre steg. Alltså satan va det regnade. men det var skönt att komma hem sen igen och hoppa in i en dusch.

Sen vid 23:00 började en film på ettan, jag brukar aldrig kolla på ettan man den filmen var faktist ganska bra. så jag fastnade framför den i två timmar. och ettan har ju inga pauser i sina filmer så jag satt verkligen klistrad framför tvn i två timmar. Det handlade om en kvinno som hade varit hora och som skulle leta efter sitt barn och massa sånt. men den var faktiskt helt ok :)

Nu sitter jag och bejb och har ganska tråkigt. Det mesta är i alla fall klart i lägenheten nu. lite små pill kvar men det får man ta lite då och då när man orkar. Vi funderar i alla fall på om vi ska sätta på en film och kolla på. Jag måste även kila ner till affären och köpa lite frimärken och posta ett brev. skulle inte vara fel och kolla på någon sida på nätet med kläder och skor, hade varit kul med lite nya kläder o så faktistk till hösten :) men min ekonomi tillåter inte just nu. har fått elräkningen och hemförsäkringen som jag måste betala och jag vet inte när min första inbetalning av csn kommer heller.

Nu är det bara 6 dagar kvar sedan börjar ju allvaret :O då är det dags att börja plugga igen :P och jag har fortfarande inte fattat riktigt hur man gör. ska kanske ta och ringa skolan och prata med dem så jag får lite rät sida på allting. men vi får se. det kanske löser sig ändå.

Nu ska jag iaf plocka med lite små saker och sen ska jag nog sätta mig i soffan med en kopp te och bara ta det lugnt. ikväll blir det ju promenad med ;) får hoppas att inte regnet stå som spön i backen. hahah. jaja vi hörs! Puss



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo