» lite av varje

Bloggandet har blivit väldigt väldigt lidande under den senaste tiden.. men jag har tänkt att jag ska försöka bättre det.. jag har nu kopplat min mobil till denna bloggen istället för min gamla blogg så nu kan jag uppdatera vart jag än är.. och det känns skönt för du kan jag skicka små korta uppdateringar ofta.. :) Det ska nog bli bra =)

Det har hänt en massa i mitt liv just nu med så tänkte att jag skulle försöka komma ihåg allting och berätta det lite för er:

jag och bejb är hemma hos mamma o pappa nu. och i lördags var vi hos min faster för hon har fyllt år.. det var trevligt. :) massa god mat :) I söndags åkte mamma och jag fram och tillbaka till stockholm för min morfar är jätte dålig.. Det var hemskt att se honom så men jag var tvungen att träffa honom kände jag.. för jag hade typ inte träffat honom på ett år så ville inte missa chansen för det var kanske sista gången :( Fy fan va hemskt det är men man får försöka vara stark.. Vi fixar det här tillsammans!!!

Idag fick jag ett ganska roligt men endå nervöst telefonsamtal :) Hmm.. vet inte om jag ska tala om riktigt än vad det är?... haha jodå det kan jag göra.. :) Jag ska på anställningsintervju hos Kicks! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att jag får jobbet.. jag är skit sugen att äntligen få börja jobba som makeup artist :D Det hade varit så jävla kul!! Så jag ska dit på måndag den 25 oktober.

Men skolan min går det inte så jävla kanon med :( vet fan inte vad som har hänt med mig :/ JAg brukar aldrig vara såhär.. Men men ska väl försöka ändra på det i morgon.. men jag vet att jag inte kommer göra det utan jag kommer att hitta på en massa annat onödigt istället :P jag känner mig själv ganska väl ;) HAHA...!

Nej nu ska jag be angelica smörja min tatuering och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla lite i IKEA katalogen och i Pandura katalogen :) HA det bra så får vi hoppas på att jag kommer att skicka in en massa mobilbloggsinlägg ;) Puss!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo