» Äntligen!

Nu har jag äntligen skrivit klart min första rapport på universitetet.. Men vet fan inte om det är bra alltså. Tänker inte skicka in det just nu utan ska kolla på den en gång till i morgon bitti så att jag verkligen vet att det är så bra jag bara kan.. Sen får vi hoppas på det bästa helt enkelt.. Så idag har jag pluggar nu på kvällen och natten :P

I morse var jag hos tandläkaren där jag lagade och borrade utan bedövning. FY FAN! aldrig mer! Det var det värsta jag har varit med om.. min tandläkar skräck blev ju inte bättre precis om jag säger så.. jag låg och skakade och svettades i den där jävla stolen och nästan grät. så när jag kom hem sen sprutade tårarna ur mina ögon.. fy fan alltså... Tyckte det var kontigt att dem inte gav mig bedövning när dem såg hur jag led men men.. Ska dit om två veckor igen och fixa en annan liten sak på andra sidan.. och vet ni? då ska jag jävlar ha bedövning.. hur rädd jag än är för den :/ så 29 sep sitter jag där i tandläkarstolen igen..

Nej nu ska jag krypa ner i sängen hos älsklingen. för hon har redan krypit ner för typ någon timme sedan och jag hör att hon snart somnar så tänkte att jag skulle hinna på en godnatt puss innan hon somnar. men jag kanske hör av mig i morgon.. Puss!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo