» Duktig flicka!

Idag har jag faktiskt pluggat! :O Kors i taket :P haha.. Det har faktiskt gått bra, har inte riktigt hunnit skrivit klart rapporten än men är på god väg faktiskt :) Funderar på om jag ska börja plugga lite till nu. jag har en tendens till att plugga bättre på kvällar och nätter när det är mörkt. Ingen aning varför.. Men så är det i alla fall :)
jag har även varit duktig och ring både till tandläkaren och ungdomsmottagningen. Ska till tandläkaren redan i morgon :O FY FAN!! är så jävla tandläkar rädd men jag måste kolla mina visdomständer innan jag fyller 20 för sen blir det svin dyrt ;) Hahah, sen tror jag att jag har ett hål i en tand så måste kolla det med. så i morgon kl 11 ska jag vara pigg och vaken och hos tandläkaren. Ungdommottagningen ska jag till om 2 veckor. är så jävla trött på att typ dö varje månad när man har sån mensvärk så att man ser ljuset i tunneln. xD HAHA ja så illa är det faktiskt.. Jag är ett riktigt "mensmonster" under ungefär 1 vecka i månaden. Så då blir det även en lite undersökning och sådär, är alltid bra.

Imorgon öppnar hotellet gär jämte och förhoppningsvis öppnar deras gym och simhall snart med för jag är så sugen på att träna skiten ur mig! Inte en aning om vad som har flygit i mig gällande det heller men men :P haha..! Idag har det regnat HELA jävla dagen oxå.. i och för sig har det varit ganska nice eftersom jag har varit tvungen att ta tag i pluggandet...

Haha för någon timme sedan så sprang Angelica runt med våran insektsdödare :) haha det är sportbilagan som är ihop rullad och fast tejpad på ett skohorn xD Det flög in en skit stor bålgeting och bosatte sig till slut i golv lampan som vi har i tvrummet.. Så angelica stod och slog på den jävla lampan som om det vore en jävla phinjata (Stavning?) HAHAHA Det enda jag sa var "akta så att han inte sticker dig, för jag kan inte köra dig till akuten" Har ju inget körkort.. Vet ni vad dum fan svarar då? "äsch blir jag dålig får du väl ringa 112 då" HAHAHA Där är jag helt orolig och hon bara typ skojar bort allting som vanligt xD TYPISKT HENNE!!!

Nej nu ska jag kolla på nyheterna och sen ska jag fortsätta plugga alt. gå och lägga mig för att vara pigg o kry till tandläkaren i morgon ;) haha
NattiNatti



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo