» Kalmar ikväll kanske?

Hmm frågan är om man kanske ska ta och dra in till kalmar ikväll.. haha allas våran kära kissie kommer ju komma med tåget till kalmar ikväll kl 23. Man kanske skulle dra in och sätta sig i bilen och ta lite smygbilder ;) haha för att verkligen få se hur bruttan ser ut :P Det skulle vara lite kul faktiskt.. men men vi får väl se. Känns ändå lite onödig. kan ju lika gärna åka till torsås i morgon isåfall eftersom hon ska dit till sin nya skola..
Och kissie lilla, om du bara vågar nämna ett skit snack om den skolan så kommer du att få se vad som händer..
Det kan jag lova dig. Du ska inte komma hit och smutskasta Torsås bara för att du kommer från stockholm (så glamouröst asså! xD ) och inte känner "byn" eller folket här. Så jag hoppas att du får en trevlig resa och att du inte dör av alla lantbakterier som du kan andas in..  xD HAHAHA

Idag har jag inte gjort så mkt. vaknade vid 11 men låg och drog mig till 11:30. Det var skit skönt. Älskar söndags morgonar (?) Hade tänkt att jag skulle plugga lite mer idag men har inte orkat :P Man måste ju få ha helg oxå lixom ;) Dagen har då bestått av vinglas fyllda med cola, slapp i soffan, matlagning och lite städande :) Jag känner mig faktiskt relativt pigg idag. Funderar på om jag ska måla mina naglar nu :) Ska duscha senare oxå. Men först så ska jag köpa ett nytt antivirus till datorn för mitt går ut om typ 3 dagar. Sen ska jag läsa igenom lite av min uppgift som jag ska börja med imon i Företagsekonomi - organisation och ledarskap. Kolla så att jag fattar allting, hur man skriver en universitets rapport och sånt där :)

Hörs, Puss!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo