» Pluggpaus och rent hus

Igår tog jag en pluggpaus så jag och älsklingen min städade vår lägenhet och ändrade och fixade så nu kan jag faktiskt säga att lägenheten är näst intill 100% klar. :) Det känns skit skönt. Det har verkligen blivit jätte fint här hemma nu :)

Det senaste dagarna har jag verkligen inte kunnat plugga någonting. Ingenting har fastnat i hjärnan, jag har inte orkat läsa och så där.. Så nu så kommer jag att få plugga hela helgen. men det känns faktiskt helt okej. För bara vetskapen av att det är helg gör att det blir lättare att plugga på något vis :P haha ingen aning varför men så är det i alla fall :)

Tänkte att jag kanske skulle ta lite kort på lägenheten också så att ni får se hur jag bor nu när den nya lägenheten är fri från flytt kartonger osv..
Nej nu måste jag försöka komma igång med pluggandet. Har väl ca 15 sidor kvar på detta kapitlet i boken sen så är det lite annat som ska göra och sen ska jag skriva min inlämningsuppgift som ska vara inne på måndag :) (jag vet att jag är lite sent ute men sån är jag jämt ;D haha men ska bättra mig, har ju som sagt inte fungerat de senaste dagarna) nej ni.. plugga var det.. Puss



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo