» listor är ett väldigt bra påhitt :)

Idag har det inte hänt något särskillt. Jag, sis och bejb tog en snabb runda in till stan. Handlade lite Cola (Beroende som vi är) och så köpte vi några filmer på hemmakväll för dem hade outlet. Vi köpte 15 filmer för 150 kr :) Rätt bra köpt tycker jag faktiskt :P haha så jag, sis, bejb och mamma kollade på knutby filmen nyss xD haha säger jag bara så jävla störda!

I morgon ska jag väl försöka att kolla upp vad det är jag behöver hinna med innan vi flyttar. Tiden börjar bli knapp, jag menar Bejb börjar skolan om 15 dagar så innan dess måste vi vara uppe. Innan vi flyttar jag jag bland annat hinna packa om i släpet, packa ihop dem sista sakerna såsom kläder, jag ska hinna klippa mig och förlänga håret. Så det kännes som att det är dags att sätta igång ;) haha Tänkte jag skulle ta och skriva en "to do list", det är jag verkligen bäst på att göra. jag tror jag har en slags tvångstanke när det gäller det där med listor. Jag får alltså nervösa sammanbrott om jag inte har tillgång till min kalender och mina listor :P Haha...

Nej jag har väl inte så mycket mer att säga, bejb sitter som vanligt vid sitt jävla tvspel och jag får väl lägga min dö tid på att sitta framför datorn. Men nu ska jag nog ta och gå och packa ihop lite smågrejer. :) Så jag kan bocka av någonting på min nuvarande lista ;) haha..

Ha det gött!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo