» En sjuk sambo

Igår kväll var jag hemma hos Linda tillsammans med Linda, Linda och Rasmus. Vi satt och kollade på premiären av big brother. Bejb va hemma för att hon skulle upp och jobba i morse, men tji fick vi. I morse vid fem när bejb varit upp en stund kommer hon till mig och är jätte varm, snorig och hostar som en tok. Hon fick helt enkelt krypa ner i sängen igen.

Så idag har jag tagit hand om henne, städat här hemma och åkte till Apoteket och shoppat.. Haha..!! Jag köpte i alla fall en febertermometer som jag sagt att jag ska köpa i 4-5 år.. Så de var på tiden. Bejb är fortfarande febrig och jätte sjuk så snart är de väl min tur med.. Hoppas bara att jag klarar mig denna veckan då jag ska jobba torsdag (14:30-20:30) och söndag (9:00-20:00).

I morgon ska jag fixa lite här hemma. Tycker de är mysigt att pilla med inredningen här hemma och få in något nytt, att börja på ett nytt kapitel i mitt och bejbs liv. Vi har ju som sagt haft typ likadant hemma i 3 år så nu behöver vi en ny start, med lite nytt och fräscht. Annars så blir de väl att sköta hushållssysslorna då bejb måste krya på sig och tillbaka till jobbet så fort som möjligt. Men de gör mig inget att fixa mat och så, bara hon slipper må dåligt..

Nu ska jag kramas med min sjukling. Puss!!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo