» ...

Jag hatar alla minnen som dyker upp på kvällen. Eller jag hatar inte minnerna utan jag hatar att dem alltid bara kommer vara minnen. minnen av den bästa tiden i mitt liv. Och snälla, kan alla bara sluta att säga att jag är sjuk och att jag är besatt.. Det är inte så det är. Jag älskar bara henne så jävla mycket. Ja det är jävligt dumt av mig att jag inte bara kan glömma henne och gå till nästa, men jag anser inte att det funkar så. Jag anser inte att jag kan bara sluta känna... det här är verkligen jätte svårt för mig. Jag skiter i att alla pratar om vad jag känner och jag skiter i vad ni tycker. Jag älskar henne.. Sen får ni tycka vad ni vill om mig. Jag har konstigt nog aldrig känt mig så stark som nu. Jag skiter fullständigt i vad alla säger.. JAG saknar henne och JAG får göra det om JAG vill.. Det är jag som får lida men jag vet att det är något som inte stämmer. Jag vet att hon har en anledning till allt. hon vill bara inte säga det. Hon vill inte såra mig det har hon aldrig velat men det är något som har hänt. Jag önskar att jag visste hur hon tänker. Jag önskar att jag visste om du någonsin tänker på mig när du ser någonting som påminner om mig.Jag önskar att jag visste vad det är som händer för det här är inte du, det är inte den Angelica jag kände. Åh vad hände???? Du sa till mig att du ville vara fri men varför är du med henne då??? Jag har inte med att göra vad ni gör nu eller vad ni känner men jag har med att gör om det var hon som tog dig ifrån mig, jag har med att göra om det var hon som förstörde allt och jag har med att göra om det är hon som är anledningen till att du gjorde slut. Och varför skulle du ljuga när du ändå gjorde slut? Jag förstår inte.. Det är verkligen något som inte stämmer. Ni får gärna säga att jag är knäpp och säga att jag ska sluta fundera... men vet ni? Jag kan inte gå vidare förens jag förstår. Jag måste veta vad som hände. Var det jag som gjorde något? För just nu anklagar jag mig själv så jävla mycket. Jag klarar knappt av att se mig i spegeln för att jag vill inte se den dåliga personen som inte ens kunde få henne att känna sig älskad. Jag klarar inte av att se den människan som är så jävla dålig att hon inte ens kan ta hand om det hon älskar mest.
 
Jag håller på att bryter ihop.. Vart jag än går så är hon där. I varje grej finns de minnen som den underbara tiden jag hade med henne. Vad är det för fel på mig.. jag orkar inte..jag orkar inte mer... faaaaaan.. vad är det jag har gjort.. om bara någon kunde ge mig en förklaring på det. Åhh fan va jag hatar när det blir kväll.. På dagarna gör jag saker.. men jag tänker på dig då med. Jag önskar att jag förstod. Varför älskar du mig inte? Vad gjorde jag för fel? Varför betyder jag ingenting? Varför sa du en sak till mig och en annan till alla andra? Varför sa du att du älskade mig? Varför sa du att det var mig du tänkte på när du lyssnade på kärlekslåter? Hade du inte menat mig så hade det ju varit lättare att säga jag vet inte.. Men du menade de.. jag såg de... du var bara så himla vilsen, du var rädd. Och jag såg de inte förrens det var försent. Fan jag fattar inte att man kan vara så jävla blind. Jag önskar att jag kunde gottgöra dig. jag skulle göra vad som helst för jag vet att jag älskar dig och jag vet att jag aldrig kommer att sluta att göra det.
 
Jag blir fan knäpp av det här.. Jag önskar att jag fattade.. men jag måste ju vara så jävla korkad. Jag tror fortfarande att du älskar mig någonstans, jag tror fortfarande att jag betyder någonting och jag tror fortfarande att det blev värre än vad det skulle bli. jag tror fortfarande att det är något du inte kunde säga till mig. Det är något jag missar, jag får inte ihop det..
 
Jag vet att du inte vill höra det men jag saknar dig och jag blir fortfarande lika chockad varje gång jag vaknar för att jag vaknar själv att du inte är här så jag kan krama om dig och pussa på dig. Jag kommer aldrig att glömma bort dig! Jag kommer aldrig glömma bort dina blå ögon, jag kommer aldrig glömma bort hur ditt hår luktar, jag kommer aldrig glömma bort ditt skratt och jag kommer aldrig att glömma alla gånger du torkat mina tårar. Förlåt för att jag inte var tillräckligt bra....



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo