» A little story about THE girl

Hur kan låtar sätta ord på känslor som man inte ens visste att man hade. Hur kan någon annan ha känt likadant som mig fast jag känner mig ensammast i hela världen. Varför är inte livet som på film?`Varför kommer du inte tillbaka till mig? Nej, för det här är ingen film. Jag är ensam hur ont det än gör.
 
Jag önskar bara att jag visste hur du tänkte, vad du sagt och vad det är som har gjort att du är såhär.. Jag önskar att jag visste varför jag inte är tillräckligt bra? Vill du aldrig binda dig? Var det bara ¨någonting du sa då? Var det aldrig meningen att älska mig till ditt sista andetag? Det känns som om du behandlar mig som en främling. En som du aldrig har träffat.
 
Men du har gjort så mycket mer än bara träffat mig, du har gett mig ett liv. Du har gett mig ett värde. Innan jag träffade dig stog jag bara i ett hörn i mörkret, lyssnade på alla elaka ord och bara hoppades på att ingen såg mig. Du räddade mig. Du räddade mig från att gå under. Du räddade mig från så mycket. Jag önskar att jag hade satt mig ner och pratat med dig om det här när vi var tillsammans men jag var rädd att du skulle tycka jag bara patetisk, att jag var barnslig och att jag var en sån tönt. Det är därför jag skriver nu för jag vill att du ska veta. Jag vet inte om du läser bloggen men jag vet att du har gjort det och om du en dag undrade hur jag kände så kan då kolla i arkivet.
 
Jag var 16, skulle fylla 17 när jag såg dig första gången på bild och jag var helt fast. Jag trodde aldrig att du ens skulle prata med mig för varför skulle en sån snygging ens titta åt mitt håll, Men du började faktiskt att prata med mig och jag blev kär. Jag blev kär första gången vi pratade i telefon. Vi pratade om tatueringar och om resor och massa annat som hör livet till. Jag visste då att det var med dig jag ville dela livet. Vi pratade jämt, vi smsade och pratade i timmar i telefon. Jag älskade att höra din röst. Att få säga godnatt, att få finnas där om du inte kunde sova och det jag älskade mest av allt var när du ringde och väckte mig när du hade vaknat. Tiden gick och jag älskade dig bara mer och mer. Sen 4 december 2008 fick jag äntligen ha dig i mina armar, jag fick äntligen krypa in i din famn och känna doften av din parfym. Jag kommer alltid ihåg när du trampade mig på foten och när du inte kunde kolla mig i ögonen.. och den blå plattan... oj vad arg jag var, men idag så ler jag bara åt det. Jag fick träffa din familj och alla som betydde någonting för dig. Dem tog emot mig med öppna armar och jag har aldrig mått så bra som då, jag har aldrig kännt mig så hemma som där. Jag älskar din släkt och allt som finns där, dit mitt hjärta längtar.
 
Alla somrar som vi legat i gräset och bara skrattat. Alla gånger vi har tittat på varandra och börjat skratta för vi tänkte på samma sak. Det blev tuffare när vi blev äldre men jag trodde aldrig att det skulle ta slut. jag trodde det aldrig och jag vet att det är många andra som inte heller trodde att det skulle ta slut. Jag har hört så många säga att du och jag är det perfekta paret, att dem är avundsjuka på den kärlek vi hade och att dem såg hur lyckliga vi var. Jag saknar de, jag saknar att vara lycklig med dig.
 
Jag tror inte att du vet hur mycket du gjort för mig. Det är du som gjort mig till den jag är idag. Innan jag träffade dig var jag bara en lite bortskämd snorunge. Det är så många som har sagt att du ändrade dig till de bättre när du träffade mig men jag tror faktiskt att det var du som ändrade mig till en bättre person. jag har så många minnen med dig att jag inte vet vart jag ska sluta skriva.. Du har så många bra sidor att jag inte vet vart jag ska sluta. Jag vill bara att du förstår hur mycket du betyder och hur tacksam jag är för att jag fick ha dig i mitt liv. Jag hoppas att du vet vilken fantastisk människa du är. Lyssna aldrig på någon som vill trycka ner dig, sträck på ryggen och gå bara förbi. Svara dem inte ens.. Det är dem inte värda. Bli inte arg på människor som bryr sig, dem vill bara väl. Undrar du någonsin hur någon kan göra så mot dig, så vänd på hela pannkakan. Tänk dig in i den andra personens liv/tankar/känslor.
 
Jag önskar att du minns alla bra minnen vi har tillsammans, jag önskar att du tänker på dem bra dagarna. Jag önskar att jag var den som du trodde att jag var. Jag önskar att jag var lika bra som du trodde att jag var. Förlåt för att jag svek dina förhoppningar. Förlåt att jag inte klarade av att vara så bra som du trodde att jag var. Förlåt att jag inte klarade av det.. förlåt.. Jag hoppas att du vet att du alltid kan prata med mig. Jag kan alltid vara din axel som du kan gråta på om du vill. Det spelar ingen roll vad som hänt eller komma hända jag vill bara ha dig i min famn och vagga dig fram ochn tillbaka medans jag stryker handen genom ditt hår och säger att de kommer att bli bra. Det kommer att bli bra, det lovade du mig.
 
 
 
 
 I'm desperate for your voice
Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet

Cause I was born to tell you I love you



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo