» Det gör ont!

Det bränner i min ögon och i mitt hjärta. Att jag inte har några svar gör så jävla ont! Vad är det jag missar? Allting känns så konstigt.. Jag vet snart inte vad jag tar mig till. Varför kan jag inte bara få några svar? om du nu ville vara fri, varför är du inte själv och är fri? Varför lekar du inte runt? Varför är du bara med henne? Hon som är så lik mig? Jag sa det till dig från första början att hon är så lik mig men du sa att jag inte skulle oroa mig för det. Vart tog allt det där vägen? klart man kan ha vänner men varför slutade du att älska mig när du träffade henne? Vad va det som hon sa eller gjorde som fick dig att svika ditt löfte? Varför får jag inga svar? Varför är jag som bortblåst ur ditt hjärta? Jag trodde verkligen att du älskade mig och jag trodde verkligen på allt du sa, men varför försvann det? Var det hon som sa något? Var det hon som intalade dig något? Jag saknar dig bejbi, det gör så jävla ont att jag inte var tillräckligt bra för dig. Du sa alltid att jag inte behövde oroa mig för det var mig du ville dela livet med, vad händer med det? Vad hände? Jag trodde att detta skulle bli den bästa sommaren, jag trodde att vi skulle göra så mycket när vi äntligen fick pengar. Jag trodde att jag skulle få ha dig i mitt liv ända till mitt sista andetag.
du sa alltid att du aldrig skulle göra slut utan om de skulle ta slut mellan oss så var det jag som skulle göra slut. Varför ändrade du på det? Vad va det hon sa till dig? Vad va det som fick dig att ändra dig? Vad är det som är så härligt med att slippa mig? Vad är det jag gör som är så hemskt? vad är jag gör som är så fel? Är det fel att jag älskar dig? Är det fel att jag bryr mig om dig? Är det fel att jag vill finnas där för dig?
 
Du sa ju att jag inte behövde oroa mig för henne för du ville bara ha mig, men varför ändrade du dig? Är ni bara kompisar som du säger? eller är ni något mer? Åh om du bara visste hur mycket jag saknar dig! Jag klarar inte av det här mer.. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Varför får jag inte vara din prinsessa förevigt som du sa? Vad va det jag gjorde fel? Det är många som undrar varför jag inte vara går vidare i mitt liv, men dem som säger så känner inte dig. Dom förstår inte hur underbar du är och dem förstår inte att du är någon som man verkligen kämpar för. Och dem såg inte in i dina ögon när du sa att du älskade mig, det gjorde jag och jag såg att du menade det. Varför försvann de? Varför vill du inte ha med mig att göra? Varför älskar inte du mig som du sa att du gjorde?
 
Jag har släppt dig, men jag önskar bara att du kunde komma tillbaka för jag vill föralltid hålla din hand, jag vill alltid finns där för dig! jag vill alltid göra dig lycklig och jag vet att jag kan de. Jag vet att jag kan...... Åh varför blev det såhär, Du sa alltid att du aldrig hade älskat någon som du älskade mig. Så varför får jag inte vara din? Är det det här du känner i ditt hjärta eller är du vilsen och lyssnar på andra? är du någonsin själv och känner efter? Jag förstår inte ens sjjälv varför jag inte bara kan släppa och gå vidare, du verkar ju inte älska mig och det gör så ont! Men du betyder så mycket för mig, du är den som alltid har stöttat mig när alla andra svikit och du är den enda som verkligen har förstått mig. Jag har offrat så mycket för dig och jag är beredd att offra så mycket mer. Jag vill bara få se dig le mot mig. Jag vill bara höra dig skratta och jag vill bara få älska dig till dagen då jag dör. Du är inte bara mitt livs kärlek, du är min tvillingsjälv, du är den jag vill ge hela mitt liv. Det är ganska stort att säga det när man bara är 21 år gammal.. Men jag vill inte ha något annat. Jag vill ha dig! Det finns inget i denna värld som kan fylla det tomrummet i hjärtat som du skapade när du sa att du inte ville längre.
 
Jag är så trött på alla som säger att det kommer att bli bra, för de kommer inte bli det. Det kommer inte bli bra förrens jag får tillbaka dig. och får jag inte det så kommer jag aldrig att vara riktigt lycklig. Jag kommer alltid att sakna dig och jag kommer alltid att hata mig själv för att jag inte var tillräckligt bra. Jag kommer alltid att undra hur du mår och vad du gör. Du kommer aldrig hitta någon som älskar dig så villkorslöst som jag gör. Du kommer aldrig att hitta någon som verkligen bryr sig så mycket som jag gör. Kanske är det felet? Att jag bryr mig om dig? Kanske orkar du inte att någon verkligen ska bry sig. För jag känner dig utan och innan och jag vet hur du beter dig. Jag vet hur du reagerar i olika sitvationer. Men varför kan jag inte tyda dig nu? För första gången kan jag inte förstå hur du tänker. Du döljer det så himla väl. Ena stunden tror jag att du faktiskt saknar mig lite och att hon blir lite som mig. Andra stunden känns de som om du hatar mig och aldrig kommer säga ett ord till till mig. Men jag förstår inte, det är något jag missar, det är något som inte stämmer. Man ändrar inte känslor så snabbt. Inte ens du gör det. Du är bra på att intala dig själv att du känner något men man tappar inte känslor bara sådär.
 
Skrev du sms innan jag kom hem för att övertyga mig om att du verkligen älskade mig? För att jag skulle veta det? Eller ljög du bara för att du inte vågade säga sanningen? Men brevet som vi hittade när vi packade ihop mina grejer är det svåra i pusslet. Jag förstår inte.. Man sätter sig inte ner och skriver en kärleksförklaring på 2 A4 om man verkligen inte känner det. Och brevet är skrivet någon gång mellan mitten på februari och mitten på maj. Men hur kan dem känslorna försvinna. Det måste vara hon.. För det är effter att jag sa att du skulle börja prata med henne som du har ändrat dig. Varför är hon så mycket bättre än mig? Vad är det hon gör bra och jag gör så dåligt? Eller är det inte hon? Vad är det som gjort att du bestämde dig för det här?
 
När vi var tillsammans sa du alltid att om jag gjorde slut så skulle vi inte kunna vara vänner för att det skulle göra för ont för dig. För att du skulle inte klara av att se den du älskade med någon annan. Är det därför jag inte får finnas i ditt liv? För att du faktiskt har känslor kvar för mig? För att du kan inte glömma mig om jag är din vän? Men om du har känslor kvar, varför försöker du då trycka undan dem? Varför kan du inte visa dem? Vad är annars anledningen att du inte kan prata med mig? Du säger att jag är psyksjuk, men de vet du att jag inte är. Du vet att jag bara var vilsen. Jag var bara påväg att bli vuxen och det vet du hur svårt det är. Du intalar dig själv att jag är så dålig för att du ska glömma mig.. Men varför? Varför intalar du dig att jag är så dålig? Hade du varit den rara tjej jag känner så hade du aldrig gått och sagt elaka saker om mig.. Då hade du bara varit ledsen för att du var tvungen att krossa mitt hjärta. Tror du att du gör det lättare för mig att glömma dig om du låssas som om du inte bryr dig och att du umgås med henne som tycker om dig så mycket? Henne som jag parade ihop dig medd. Tror du att det ska såra mig så mycket att jag ska glömma dig? Klart det gör ont att se er tillsammans men det är bara för att jag vet vad du sagt och för att du lovade mig att du inte kände någonting för henne.
 
Jag har förstår inte.. Det är något jag missar, men vad är det? Man slutar inte bara att älska någon och man ber inte bara personen man varit tillsammans med, förlovad med och bott ihop med bara att försvinna ur ens liv. Jo kanske om jag har gjort något mot dig. Men du säger ju att jag inte gjort det.. så varför gör du såhär? Visst var det lite jobbigt på slutet men det var inte så jobbigt att det skulle knäcka det här.. Det är något annat men jag förstår inte vad det är. Man är inte glad efter att man har gjort slut om man inte haft det sjuuuuuuukt dåligt.. men det hade vi det inte. Då hade du aldrig sagt att du saknade mig eller att du älskade mig. Då hade du inte brytt dig för så fungerar du. Det är något du inte klarade av att tala om för mig så då gör du slut för att inte såra mig. Är det så? Men du ska veta att det finns inget som sårar mig mer än att leva mitt liv utan dig.
 
Jag vet att jag har varit ditt allt, jag vet att jag har betytt så mycket för dig. Men varför slutade det? Man kan ju inte bara tappa känslorna utan att det hänt något, men vad är det är som hänt? Jag hoppas att du mår bra, att du verkligen mår bra. Att du inte flyr och intalar dig själv att du mår bra. Jag vet att du och jag kan ha ett bra liv ihop. Jag vet att vi skulle klara av det. Jag vet att vi inte är som alla andra och därför skulle vi klara av det. Just nu hoppas jag bara på att du kommer att sakna mig för jag saknar dig.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo