» Förlåt för att jag inte klarade av att vara tillräckligt bra

Usch, att en mening kan få en att få så ont i magen. Nu vill jag bara lägga mig ner i mörkret och gråta. Jag önskar att jag fick prata med någon.. Faaaaan! Vad va det som hände? Usch idag är ingen bra dag..
 
Jag vill inte skriva vad jag känner och jag vill bara låssas att allt är bra.. Men det är ju inte det. Det gör ju så jävla ont. Vad va det jag gjorde för fel? Vad är det för fel på mig? Fan jag hatar att du försvann ur mitt liv. Jag hatar att inte kunna ringa till dig och bara prata lite. Jag hatar att inte få komma hem och fråga hur din dag har varit. Jag hatar att jag inte är tillräcklig bra för dig. Jag hatar att jag inte får vara din lilla prinsessa något mer. Jag önskar att jag visste när du bestämde dig för att jag inte är den du älskar mer. Jag önskar att jag visste vad de var som gjorde att du inte lägre ville dela ditt liv med mig. Jag trodde att det här skulle hålla förevigt för det kändes så speciellt, det kändes som om jag såg hela din själ. Det kändes som om du verkligen menade det du sa.
 
Jag hatar mig själv för att jag inte kunde vara allt du vill ha. Jag hatar mig själv för att jag inte är tillräckligt bra. Jag hatar att jag inte kunde behålla det jag älskar mest i hela världen. Jag hatar att jag inte är värd din kärlek. Jag hoppas att du är lycklig över det beslut som du tog för det är allt som räknas. Jag klarar mig alltid men du måste må bra. Du måste leva livet, för vi lever bara en gång. Du måste vara med personen som förstår dig, som bryr sig om dig och som tar hand om dig. Jag önskar bara av hela mitt hjärta att jag hade lyckats vara en av dem. Jag önskar att jag var fortfarande fick vara din lilla prinsessa. Jag önskar att det var jag som torkade dina tårar och att det var jag som fick dig att skratta... Men jag var inte tillräckligt bra..
 
Jag skulle göra vad som helst för att få en dag till tillsammans med dig. Jag skulle göra vad som helst för att få ligga i ditt knä medans vi kollar på tv. Jag skulle göra vad som helst för att kunna dra tillbaka tiden så att jag fortfarande fick vara din. Jag säger inte det här för att jag är besatt som vissa påstår. Jag säger det här för jag älskar dig som person och vet vilken vacker person du är både på insidan och utsidan. Jag vet att det är få i denna världen som har så stort hjärta som du har, jag vet att du bryr dig så himla mycket om andra så att du glömmer bort dig själv. Men jag önskar bara att jag fick bry mig om dig och att jag fick stötta dig. För du får aldrig glömma bort att det är okej att göra misstag, det är okej att känns sig vilsen, det är okej att inte veta vad man vill och det är okej att känna att man inte vill gå upp utan bara dra täcket över huvudet. Det är okej att gråta och det är okej att skratta. Det är okej att inte orka, det är okej att vilja ge upp och det är okej att ha fel. Det är okej att ångra sig, det är okej att känna sig ensam och det är okej att bara vilja vara ensam. Det är okej att inte må bra och det är okej att prata om det. Det är okej att sakna och det är okej att vara rädd.
 
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag skrattar åt alla kul grejer vi har gjort och jag gråter ibland för att jag saknar dig så himla mycket. Jag saknar min underbara lilla mysmyra. Jag saknar att få överraska dig med presenter när du är deppig, jag saknar att kittla dig så att du skrattar så du inte får luft och jag saknar att bara hålla din hand. Jag önskar bara att jag var allt du ville ha, jag önskar att jag kunde vara så bra.
 
Det värsta är att jag kan inte bestämma över dina känslor, hur mycket jag än skulle vilja så kan jag inte tvinga dig att älska mig. Men jag förstår inte när du slutade med det, jag förstår inte när jag slutade att vara den person du ville leva livet med. ååh vad gjorde jag för fel? Jag vill inte leva i den här världen utan dig. Jag vet att jag klarar det men jag vill inte. Jag vill få älska dig och visa dig vilken fantastisk människa du är. Jag vill visa dig hur vacker du är när du ler. Jag vill få visa dig hur mycket du betyder för mig.Jag vill få visa hela världen hur underbar du är. Jag önskar bara att jag var tillräckligt bra för dig.
 
Vrf skrev du att du älskade mig och att du saknade mig när jag var hos mamma och pappa om du skulle göra slut? Var det något som hänt? Klarade du inte av att tala om det för mig? Varför kunde vi inte dela livet ihop? Har du någongång funderat på om du ångrar dig? Betyder jag verkligen ingenting för dig?
Åh vad jag saknar dig, jag saknar dig så jävla mycket. jag önskar jag kunde göra allt dumt jag gjort mot dig ogjort för då hade jag kanske varit tillräckligt bra för dig. Då hade du kanske fortfarande velat ha mig. Jag önskar bara att jag fortfarande var den tjejen som du var kär i och som du var så rädd att förlora. Förlåt för att jag inte klarade av att vara tillräckligt bra!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo