» Jag VET men jag kan INTE!!

LÄS INTE OM NI INTE VILL VETA HUR JAG VERKLIGEN KÄNNER! SLUTA SÄG ATT JAG ÄR BESATT OCH ALLT DET DÄR, DET ÄR JAG INTE. JAG SAKNAR BARA DEN TJEJ SOM BETYDER ALLT FÖR MIG!!!



Jag önskar att jag fick krypa in i din hjärna och se hur du tänker för är det någon som känner dig så är det jag. Det kan du säga vad du vill om men jag vet att de är sant. Jag önskar att jag visste vad de som var som gjorde att du anser att det här är mitt fel? Det kan gärna vara mitt fel bara jag visste vad som hände... Jag vet att alla säger att jag måste gå vidare och att ingenting spelar någon roll längre... Men du som känner mig vet att jag kämpar tills livet är slut. Jag gör allt för dig och jag vet att när jag skriver det så anser du att jag är besatt men så är det inte.. Du betyder bara så otroligt mycket för mig.

Jag hör hur sjukt allt det här låter, jag göra de! Att jag inte bara ger upp och lämnar Tierp bakom mig och går vidare.. Men så fungerar det inte! Jag kan inte förklara för någon vad du betyder för mig, jag har för fan en tatuering för dig! Du har varit mitt stöd, min bästa vän, min flickvän, min mur för att skydda mig, min skyddsängel, min anledning att kämpa och den som har brytt sig om mig.!!

Du vet att jag gör allt för dig, jag offrar allt för dig.. Jag vet att alla säger att jag inte ska säga de men det är ju så jag känner!!! Tyvärr säger alla att även om du skulle vilja ha mig tillbaka någongång så skulle du aldrig säga det.. Jag sa till dig att jag inte kan se mig med någon annan, och det kan jag inte! Jag sa till dig att jag struntar i att jag inte hunnit gjort så mycket i mitt liv, för jag träffade den rätta! Jag skulle aldrig någonsin utveckla ett sånt kontroll behov som jag fick för det var fel!!! Jag önskar att vi kunde starta varsitt liv, (varsin lägenhet,) börja dejta igen och känner hur allting känns.. Jag vill för första gången bara lägga allt bakom mig... Så som du alltid gjort och jag varit så arg på.. Jag behöver min skyddsängel, jag behöver min vän.

Jag vet att känslor inte bara försvinner, man slutar inte bara att älska någon sådär! Jag förlåter dig för allt... Vi kan starta om på nytt.. Jag vet att du för inte så länge sedan hade känslor för mig.. För brevet vi hittade är ett bevis på det. Det är en sak att ljuga för mig på
När jag säger att jag älskar dig så svarar men bara jag älskar dig tillbaka. Men ett brev väljer man själv att sätta sig ner och skiva. Det står ju så fina saker om mig, det står så fina känslor sol du hade och allt det där.. Hur kan det bara försvinna? Hur kan jag gå från att vara DIN prinsessa till att du inte bryr dig??

Jag skulle ta bort 10000000000 dagar av mitt liv för att få bara ett dygn med dig.. Där vi kan skratta och se det glittra i ögonen...

Det värsta är att alla sa att de blir bättre
När jag kommer "hem" men det är det inte.. Jag känner mig så långt bort hemifrån..Tierp är mitt hem!! Även om jag bara bott där 1,5 år så är det mitt hem.

Förlåt för att jag skrivit det här. Alla har varnat mig... Men det är såhär jag känner... Önskar bara att det en dag kom ett sms där det stod "jag tycker faktiskt om dig! Jag hade fel, jag behöver dig i mitt liv" önska får man ju alltid..



Anonym
01 Juni, 2012 - 05:25

Stanna där borta nu och kom inte tillbaka hit. Du kommer inte att ha någon !!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo