» Lova aldrig om du inte menar de

 

Innan ni ens dömer mig så sätt er in i min situation. Sätt er in i att ni älskar någon så mycket att ni offrar allt för den personen, sätt er in i att den personen säger att du är dens allt och att den personen aldrig ska lämna dig, sätt er in i att du åker bort några dagar och får massa fina sms om hur mycket personen älskar er och sätt er in i att när du sedan kommer hem så är det slut för att personen i fråga vill var fri. Sedan efter en kort tid kallar sig personen för någon annans. När ni satt er in i det så kan ni förstå hur jag mår.

 

Jag är trött på att jag inte ens kan skriva vad jag själv vill i min blogg, att jag lyssnar och bryr mig.. Men nu är jag ju själv och då bestämmer jag själv vad jag vill skriva. Så JAG SKRIVER VAD JAG VILL! Vill ni inte veta hur jag mår eller hur jag känner så skit i att läsa. Men är ni  nyfikna så skyll er själva. Jag tvingar inte er att läsa det som står. Har ni några invändningar så kommentera på!

 

Jag tror inte att du vet vad kärlek är, äkta kärlek. Äkta kärlek innebär att man håller hårt i sin ros hur många taggar man än får in i handen. För det är först när du håller i rosen som du kan njuta av dess skönhet på nära håll. Kärlek innebär inte bara att man skrattar ihop och att man har kul ihop. Kärlek innebär att man älskar HELA personen, inte bara dem bra sidorna. Det är en jävla skillnad på att vara nykär och på att ÄLSKA någon. När du älskar någon så offrar du allt för den personen, dina kärleksförklaringar får då mening och det blir inte bara tomma ord. Dock är det så jävla svårt för folk att förstå de i dagens samhälle för det är sjukt lätt att bara hitta någon ny.. Så det är mycket lättare att hoppa runt i livet och att vara nykär än att faktiskt säga stopp, jag nöjer mig och älskar det jag har. Jag tänker älska alla sidor hos denna personen för att det är vad kärlek är. Det kommer alltid att finnas någon ny som man har kul med, som får en att skratta, som är sjukt snygg, som du har bra sex med, som säger att det alltid ställer upp. Men det gäller att man sätter ner foten och säger stopp.

 

Jag sa till dig att lova aldrig något som du inte kan hålla, men det är löften som du svek. Att du alltid skulle finnas där, att vi skulle leva livet tillsammans, att du älskade mig, att du inte kunde se en dag utan mig, att jag var tjejen som fick dig att orka leva, att jag var din prinsessa, att du alltid var min, att du aldrig skulle såra mig, att du tog hand om mitt hjärta och var rädd om det, att vad som än hände i världen eller runt dig så var jag den som var dig varmast om hjärtat, att du alltid skulle finnas vid min sida, att det inte fanns någon här i världen som betydde så mycket för dig som jag gjorde. Men allt det där var bara tomma ord. Nej jag anser inte att man säger ”sånt” bara för att man är kär och känner så vid just den tidpunkten. Antingen så lovar du det eller så behöver du inte ens säga det. Säg aldrig att du ska finnas vid någon sida om du tänker ge upp, säg aldrig att du älskar någon om du verkligen inte menar det, säga aldrig att du alltid kommer att finnas där om du en dag tänker försvinna. Håll de du lovar eller så behöver du inte ens ge dem förhoppningarna till någon. Tänk på det, lova aldrig den du älskar att du tänker finnas där om du inte tänker kämpa till ditt sista andetag. Jag vet inte om det är jag som är gammeldags. Men jag är trött på att alla säger att de kommer någon ny, stängs en dörr så öppnas en annan. Jag anser att säger man att man älskar någon så är det så.

 

Alla gånger du bad mig att stanna när du hade betett dig som ”skit” som du sa så stannade jag för att jag älskar dig och för att du sa att du älskade mig och att vi skulle dela livet tillsammans. Varför skulle jag ha stannat? För att du skulle lämna mig så jag var den som skulle bli sårad? Du sa att det är dem man älskar som får ta smällen, men vad menade du med det egentligen? Men LOVA ALDRIG något du inte kan hålla, lär er det! Lovar man något man inte kan hålla så sårar man bara en massa hjärtan. Stå rak i ryggen och säg istället att du inte lovar, säg bara att älskar personen, inte att du ALLTID ska finnas där. LOVA ALDRIG att du är förevigt någons om du inte tänker hålla det. Dem som säger att man ”bara säger så” och att ”det är bara att gå vidare” har aldrig ÄLSKAT någon. Att älska någon innebär ett löfte till en annan persons hjärta. Det innebär inte att man bara ångrar sig. Så tänk efter en gång till innan du säger att du älskar någon. För ge inte personen förhoppningar som du tänker bryta.  

 

Jag kan vara titta på när du lämnar mig för tjejen som jag parade ihop dig med, det känns skit! Men jag kan inte göra någonting. Det som stör mig mest är att du sedan du gjorde slut inte ens varit själv, du sa att du ville bara fri, men varför kasta sig in i nästa kärlek då? Då ville du inte vara fri, du ville lämna mig för henne. Jag kan inte heller förstå hur man kan tillåta att en person sårar den som den är tillsammans med för tillfället bara för att man själv ska få som man vill. Då anser jag att man kan säga; nej, du får avsluta det du har innan du kommer till mig. Men jag vet att hon gör allt för dig, att hon skulle slå allt i spillror för dig. Det var precis samma sak som jag gjorde för 4 år sedan, jag satte ner foten, sa stopp och sa att det är den här personen jag ska älska till mitt sista andetag. Men dina ord var bara tomma ord, för idag är det bara ”jag är så lycklig utan dig, jag har gått vidare, du betyder ingenting”. Om du hade varit kär i mig på riktigt en gång i tiden så hade vårt uppbrott gjort ont för dig med. Då hade du mått dåligt för att du sårade mitt hjärta, för en gång fick du panik av att se mig ledsen. Du klarade inte av det för att du visste inte vad du skulle göra. En gång var du den som torkade mina tårar och skrattade när jag grät för att mina näsvingar stod rakt ut. Men idag bryr du dig inte det minsta om att du krossade mitt hjärta, du tog mitt hjärta och hoppade på det!

 

Så ni som orkat att läsa er igenom det här, LOVA MIG att ALDRIG LOVA något som ni inte kan hålla. LOVA ALDRIG att finnas där om du bara tänker ge upp, LOVA ALDRIG att ni alltid kommer att vara tillsammans om du inte menar de.

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo