» Men hey det är ju jag ;)

Då har det hunnit vara midsommar med.. För första gången på typ 6-7 år eller något så spenderade jag faktiskt midsommarafton med min familj. Midsommar är en tid av minnen för mig, för de senaste 3 året har den spenderats med fina vänner, roliga människor, grillat, gott att dricka, mycket konstigheter och massor med skratt. Midsommar har de tre senaste åren varit min favorit högtid för det har alltid varit så kul. Visst var de mysigt igår men jag saknar faktiskt att fira midsommar i Tierp med alla fina människor!
 
Det känns som om något är fel, känns som att någon inte mår alls bra eller att de kommer att hända någonting. Har en jätte konstig känsla i magen.. Känns som om det är något jag glömt eller missat eller något. Vet inte vad det är med det är en underlig känsla i alla fall.
 
Hahah idag när vi käkade så började jag prata om "rate my poo" hahahahahahaha syrran blev ju inte allt för glad på mig ;) Sjukt kul ju.. Då kom jag och tänka på när jag visade Angelica den sidan.. HAHA vi låg i sängen mitt i natten och as garvade åt en jätte låååååååång bajskorv xD hahaha så typiskt min humor!!! Jag vet att jag är störd, men hey det är ju jag :D Oj vad jag saknar henne min lilla tuss, bara hon är lycklig med sitt val så är jag glad. Jag vill ju bara att hon ska må bra, det är huvudsaken! Det har det alltid varit.
 
Annars så regnar det ju här idag, jag som ville att det skulle vara sol!!!! Jaja, kanske blir att kolla på någon film, annars vet jag inte vad som händer. Skulle behöva städa lite ;) men orkar inte just nu.. HAHA... Latmask som man är, men hey det är ju jag ;) Haha..
 
Nej nu ska jag inte sitta här och babbla om en massa onödig skit ;) HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA
Ha det bra! så hörs vi! Pusskalas



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo