» Missförstånd!

Men oj vad alla misstolkade mitt inlägg igår. Jag menade absolut inget illa med det. Jag försökta bara att förklara känslan. Jag vet att man inte kan styra över andra personer, helt klart. Jag är ingen elak människa.. Det vet ni också. Klart jag gör bra och mindre bra val men det gör ju alla människor.
 
Jag har aldrig menat att såra någon och jag har aldrig menat något illa, det får ni inte tro. Jag försökte bara förklara hur jag kände mig. För när jag mår dåligt så tycker jag om att prata om det för det får mig att gå vidare. Som sagt jag tror att hela grejen bara blev en massa missförstånd. Jag missförstod säkert många av er och ni missförstod mig.
 
Jag vet att man inte kan styra över sina känslor, jag vet att man inte planerar att såra någon och jag vet att alla människor har mitt val. Hade jag fått göra om hela händelsen idag så har jag bara packat ihop mina saker och åkte hem till mina föräldrar så fort angelica gjort slut. Jag hade inte försökt att förklara för henne att jag älskade henne och jag har inte gjort alla andra sjuka grejer. Men jag kan inte göra om det. Jag kan bara släppa och gå vidare. Jag kan vara be om ursäkt för min skull.
 
Förlåt alla som har blivit sårade av mig eller vad jag har skrivit. Men jag ville inget illa! Jag kan som sagt inte ändra på någonting, men hade jag kunnat så hade jag gjort de.
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo