» Sträcka ut vingarna

Men oj vad alla missförstår mig. Vet inte om jag är dålig på att skriva eller det bara är svårt att förstå vilken sinnesstämning jag har när jag skriver bara för att det bara är en text.
 
Men lyssna på mig nu, klart jag förstår att man inte kan tvinga en människa att älska dig, tycka om dig, umgås med dig, vara din vän och allt det där. men känslan som jag hade i mitt hjärta var att hon hade tagit mitt liv. jag menade aldrig bokstavligt talat. jag menade att känslan blev så. förstå mig rätt.. och jag är verkligen lycklig för deras skull. Har dem hittat rätt och är kära så är det helt underbart. Då är det menat att vara så och ni som känner mig vet att jag tror på ödet, att allting händer av en anledning.
 
Det enda jag är ledsen för är alla missförstånd som har blivit, att jag förlorade de jag älskade så mycket, att angelica inte kunde prata med mig och att angelica inte kunde säga som det var till mig. Och jag vill verkligen be alla om ursäkt för alla missförstånd.
 
Nu har jag gett min ursäkt, jag hoppas ni förstår hur jag menar nu.
 
Elinor och Angelica, ha det så bra! Jag hoppas att ni får det underbart tillsammans. Och ta hand om varandra.
 
Rasmus, Linda och Linda, Tack för allt och förlåt att ni alltid hamnade i mellan.
 
Nu lämnar jag det här bakom mig, jag sträcker ut mina vingar och tänker ge mig ut på nya äventyr. Jag vaknade idag efter en lååång, nästan sömnlös natt och känner mig tom på något sätt. jag har satt punkt i mitt förra kapitel så nu är det dags för ett nytt. Jag hoppas att vi någongång i framtiden ses igen. En klok vän till mig sa till mig "en dag är det bara borta" och den dagen är idag. Klart jag älskar angelica och saknar angelica, det kommer jag alltid att göra men jag kan inte tvinga en människa att älska mig. Tack alla underbara människor för alla minnen, dem finns förevigt i mitt hjärta. men som sagt, det är dags för mig att gå vidare. det är dags för mig att börja skriva nästa kapitel i min livshistoria.
 
JAG ÄLSKAR ER! TACK FÖR JAG FICK HA ER I MITT LIV ETT TAG! <3
TA HAND OM ER, NJUT AV LIVET FÖR VI LEVER BARA EN GÅNG!
Puss



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo