» Svar till dig!

Jag har försökt att hålla käften och bete mig bra men det är inte lätt när man blir illa behandlad. jag har aldrig menat att skada dig men det blir bara så eftersom det var dig angelica blev kär. Jag vet att man inte kan styra över sina känslor men älskar man någon så utsätter man sig inte för att få känslor för någon annan. Jag är lycklig för eran skull, att ni kan vara glad. Det jag menade med att du tog mitt liv är bara att jag känner mig så himla ensam och ledsen för dem som sagt att dem älskar mig och alltid ska finnas där för mig bara försvann. Och nej människor är inga prydnade, dem är fulla av känslor och egna val. Är det någon som har märkt det så är det jag. Jag vet att Hon säger att du ska skita i mig för att det är ju du som har henne nu, jag vet det för hon sa exakt samma sak till mig angående dig.
 
Jag vet hur lycklig man är med alla människorna i Tierp.. Finare människor får man leta efter, det är som att komma till himlen. Jag vet.. jag har varit där... Allt det här har blivit så jävla uppblåst bara för att Angelica inte kunde prata med mig. När jag var hos mina föräldrar (och hon var hos dig) Skrev hon hela tiden att hon älskade mig och att hon saknade mig. Dagen efter hon gjort slut tittade hon mig i ögonen med tårar i ögonen och sa att hon älskade mig. Jag fylldes med hopp om att hon faktiskt menade de. Det person som varit mitt allt i över 4 år ville helt plötsligt inte älska mig längre. Och det gör ont... SJUKT ONT! den person jag har kämpat för så mycket ville helt plötsligt inte kämpa för mig. Jag vet inte hur länge hon har tyckt om dig, jag vet inte om hon ljugit för mig, jag vet inte om hon fortfarande älskar mig för den jag var eller vad det va som hände. Jag vet ingenting för att Angelica inte vill prata med mig. Hon kan inte förklara för mig vad det är som är så fel med mig och varför hon slutade att älska mig.
 
Jag hoppas att ni får det bra och att ni blir lyckliga, men du ska veta att jag är avundsjuk på dig.. För jag älskar henne så innerligt.. Och hon har fått mig så otroligt glad. Men hon är din nu och det gör ont i mig. jag vet inte vad du menar med att det varit en dans på rosor hela vägen? Vadå sen ni kom på att ni var kära eller?`
 
Jag har inte påstått att det är ditt fel, det har jag inte... det enda jag har sagt är att jag är ledsen för att du tog mitt liv. Dvs att när du kom in i angelicas liv så försvann jag. Jag vet vilken fantastisk människa angelica är och jag vet att hon inte vill såra någon. men tyvärr sårade hon mig denna gången.. hon intalade mig så jävla mycket att hon älskade mig och sen var det helt plötsligt slut. Utan en anledning.. men det värsta va att jag visste anledningen hela tiden för jag känner henne så himla väl! Som sagt har hon varit mitt allt i över 4 år. Den som jag pratat med dagligen i över 4 år. Den som alltid har stöttat mig när alla andra bara har gått. Ta vara på henne.. mer underbar människa hittar du inte! Men hon hade kunnat göra det här på ett snyggare sätt. Hon hade kunnat säga som det va och inte ljuga mig rakt upp i ansiktet.
 
Men som sagt, lycka till. Ha det bra! Ta hand om varandra och älska henne så mycket som det bara går för det är hon värd. Hon är värd all kärlek i denna värld. och du ska vara stolt som har henne vid din sida. Du får aldrig såra henne, då får aldrig göra henne illa! Ta hand om henne som om ni inte kommer ses något mer. Tala alltid om du vacker hon är, tala alltid om hur bra hon är och glöm aldrig att säga hur mycket hon betyder för dig. Jag svek henne och det kommer jag få leva med i resten av mitt liv. Men jag är glad om jag lyckade para ihop henne med hennes allt. För är ni kära i varandra är jag glada för er skull, det finns inget bättre än kärlek. Men LOVA ALDRIG något ni inte tänker hålla, det blir bara jobbigt i slutändan..
 
Som sagt, jag är inte heller någon dålig människa, jag är inte sjuk och jag är inte besatt.. Jag fick bara mitt hjärta krossat och jag fick det krossat på ett så sjukt sätt. Hade hon varit ärlig och sagt som det va och inte bara sagt att hon vill vara fri och att jag ska försvinna ur hennes liv så hade allting inte blivit så jobbigt.
 
Jag älskar henne av hela mitt hjärta och det kan ingen ta ifrån mig, för har man en gång verkligen älskat så försvinner inte det.. för försvinner det så har man aldrig älskat. Men som sagt, hoppas ni blir lyckliga och att ni kan ta bättre hand om varandra än vad hon och jag klarade av att göra. Du måste bara förstå att det gör så jävla ont i mig. Jag förlorade min flickvän, min bästa vän och en massa massa vänner och bra människor. Men ta vara på varje ögonblick i Tierp för det önskar jag att jag hade gjort bättre. Du är ingen dålig människa det vet jag, det var angelica som skulle avslutat vårt förhållande innan hon började med dig. Ta hand om henne och låt henne ta hand om dig. Du är den lyckligaste i världen!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo