» Ta hand om er, jag älskar er<3

Förlåt för att jag plockade fram min sämsta sida i det här. Ni vet att jag hatar den sidan och jag kunde inte stoppa den. Ni behöver inte acceptera min ursäkt. Som sagt så skulle jag gjort det här så annorlunda med facit i hand. Jag hatar när jag släpper fram den sidan som förvandlar mig till världens mest bortskämda snorunge, som tror att hon är så jävla bra. Men det är fel, Ja JAG hade fel. Det har inte bara varit en person som förstört allting, som har gjort allting kaos. Alla la sin bit till pusslet. Alla gjorde fel på något sätt. Så nu kan vi antingen vara arga på varandra och känna att livet är allmänt skit eller så kan vi vända på det. Vi kan se att vi lärde oss något ur det här. Jag har i alla fall lärt mig mycket av det här. Som sagt jag kan inte tvinga någon att vara min vän eller att prata med mig. Men ni som jag har kallat för vänner kommer alltid att vara vänner för mig.
 
Så en gång för alla Förlåt, jag vet att jag gjorde fel. Jag hade ingen rätt att skriva vad jag ville på min blogg, jag hade ingen rätt att säga så mycket och jag hade ingen rätt att få er att må dåligt. så förlåt.
 
 
 
 
 
Tack i alla fall för alla fina år, dagar, minnen, skratt, tårar och underbara stunder. Det kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag hoppas att ni inte kommer ihåg mina dåliga sidor utan att ni kommer ihåg mina bra sidor. Jag kommer i alla fall aldrig tänka på era dåliga sidor. Ta hand om er, jag älskar er! <3
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo