» Det var inte du, det var jag!

Nu kommer jag skriva vad jag känner, jag tänker inte tänka på vad jag borde säga och inte.. Men snällla, läs det med ett öppet hjärta.. Läs det utan att tänka på allt som hänt.. Läs de som om du varken kände mig eller någon annan..

Jag skulle bara vilja att vi kunde prata, prata om känslor. Inte tänka på vad som hänt eller vad som kommer att hända, utan bara hur det är idag. Jag kan inte se en dag utan dig. Jag ser verkligen att jag har betett mig som en idiot mot dig. Men jag vet att om jag får en andra chans så kommer jag att vara den tjejen som du en gång blev kär i... Den glada, spralliga och slarviga tjejen.. Vi kan ha lika kul ihop som vi haft. Jag är så arg på mig över hur jag har betett mig mot dig, och så är det egentligen jag som var felet. Men snälla, jag ber dig.. Våga prova igen.. Det är det enda jag kan be dig om. För jag kan göra dig glad, jag kan få dig att skratta, jag kan få dig att le och jag kan vara ditt stöd! Jag kommer aldrig att försöka kontrollera dig, aldrig hålla koll på dig.. jag kommer bara att älska dig som jag alltid har gjort.

Jag är beredd att lyssna på vad jag gjort för fel och jag är beredd på att ändra mig. Jag är redo för att bli mig själv igen. Jag vill inte vara som en igel på dig.. Jag vill inte att vi ska umgås 24/7 och jag vill inte hindra dig från att ha egna vänner.. Jag vill att vi ska ha varsit liv men jag önskar även att vi kan ha ett gemensamp liv. Snälla läs det här med ett öppet hjärta, med det hjärta som du visat mig. För jag vet att du inte är en elak person, jag vet att du inte vill såra människor. Men jag förstår att du är trött, jag förstår att du är vilsen och jag förstår att du inte orkar kämpa med den tjejen jag var den senare tiden, en gnällig jävla idiot.. Jag säger inte det för att söka empati eller att folk ska tycka synd om mig.. jag säger det för att jag känner så själv! Men jag ber dig jag har hittat mig själv igen, jag vet det och jag vill bara visa dig henne.. Du har nog inte sett henne på väldigt länge.

Jag önskar att jag kunde ta tillbaka alla panik, alla fula ord, alla dumma grejer som jag gjorde. Men det kan jag inte hur mycket jag än vill. Det enda jag kan be om är en andra chans. Jag vet att du och jag kan få ett helt underbart liv ihop, bara jag blir mig själv.. För det var henne du blev kär i, inte henne som jag var på slutet.. Jag vet att det jag gjorde var så fel. Men jag trodde att allt det jag gjorde skulle få dig att se mig och älska mig mer. Men jag fattade de fel, jag gjorde bara att du ville ifrån mig. Och jag kan inte låssas, jag kan inte låssas som om jag har det bra, att jag är glad över att vara singel, jag kan inte låssas som att jag vill göra allt jag trodde att jag ville göra.. För allt det där har ingen betydelse om jag inte får ha dig i mitt liv.

Jag älskar dig, Jag vet att du kanske inte vill höra det men det är ju så jag känner. Och varje dag gör bara ondare och ondare att vara utan dig och att inte veta hur du tänker. Jag vet att du hade tänkt att förklara hur du känner för mig men jag fick panik och du sket i det.. Med alla rätt, det hade jag med gjort.. För den jag var då i alla panik hade aldrig förstått i alla fall.. Men jag ber dig.. snälla kan du bara försöka att förklara hur du känner och vad du har för känslor när du tänker på mig. Jag saknar dig, kan inte säga så mycket mer. Jag vet att du inte vill att någon ska bry sig om dig men jag kan inte hjälpa det. Du har visat mig vem du är och hur kan jag sluta bry mig om den helt underbara människan? Du har visat mig så mycket, du anar inte ens hur mycket du har lärt mig. Jag vet att du inte orkar bry dig om någon men vi kan väl bara prata och så som vi gjorde i början. Jag vet att du inte vill att jag ska skriva bloggen, men det är det enda sättet jag har för att få dig att förstå att jag har insett och att jag har ändrat mig. Jag KAN vara den spralliga och slarviga tjejen som du skrattade med, som du blev kär i och som du älskade. Jag kan, om du bara tillåter mig! Du har sagt att det inte är några fel med mig och du har även sagt att jag har så många sidor som är bra att du inte kan sluta komma på fler.

Jag ber dig, vi behöver inte kämpa för de vi hade men vi kan börja om från början. Har man en gång älskat en person så finns det alltid där i hjärtat. Vi kan börja om från början så att jag kan visa dig att jag är den tjejen som du blev kär i.


Förlåt för att jag skrev men som sagt, det är de enda sättet som du möjligen kan förstå hur det känns.
Jag älskar dig Angelica Eriksson, du betyder så oerhört mycket för mig! Det var inte du som förstörde det här, det var jag. Därför vill jag visa för dig att jag kan laga det igen. Du sa att det enda du ville vara att må bra och att inte förlora den du älskade mest i hela världen. Du ska veta att du har inte förlorat mig!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo