» En möjlig förbättring

Halli hallå!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev... igen..! Men nu kanske de kommer att förbättras. Det är nämligen så att jag och bejb har skaffat oss bredband i lägenheten.. Så nu surfar vi på en hastighet av 30 och innan har vi haft kanske 1 pga av att vi har haft mobilt bredband men SÄMST täcking. Men nu går allt så mycket bättre så nu är det ju till och med roligt att sitta vid datorn! haha, så det kanske till och med blir en förbättring!

Vad har hänt i mitt liv då? Jo, jag har fyllt år och blivit ytterligare ett år äldre, jag har redan fyllt 21!! Shit jag börjar bli gammal ;) haha..! Annars har de inte hänt så mycket. I morgon ska jag jobba 10:30-21:00 så det blir lugn ikväll (det brukar de vara mest hela tiden men ikväll är det garanterat!)

Nästa helg är det påsk och då ska jag och bejb åka ner till mamma och pappa i småland och hälsa på. blir dock en kort visit på 5 dagar typ.. MEn det är så det är när man blir gammal och får jobb som man måste sköta för att kunna leva sitt eget liv. :)

Nej jag har väl inte så mycket mer att säga faktiskt. känns skönt att börja skriva här igen. men rensar lixom tankarna på något sätt. Aja, snart kommer bejb hem från jobbet och då ska vi äta. Puss!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo