» Irriterad? nej då.. inte alls...

Jag tror att jag blir galen!!! Fan va allting ska krabba/krångla. Tvkanalerna fungerar inte, får bara in ettan och tvåan. Tv gubbarna fattar inte vad det är för fel och tittar på mig som om jag vore en dum brudjävel bara.. Skit på er!! Så jag tänkte att jag beställer bredband i alla fall, har fiber indraget i lägenheten så det är smidigt. Beställer då 100/100 som jag även beställde i Tierp där jag bodde innan och då fungerade det kanon. Idag har jag till och med en starkare router än vad jag hade då men hastigheten kommer bara upp i ca 30/30!! VA FAAAAAN!! Ska jag betala för 100 och bara får 30!? aja får se om jag kan fixa lite med det. Fiberdosan är ju ute i hallen, på andra sidan lägenheten men eftersom jag har en såpass stark router så ska det inte spela någon roll.. men men orkar som sagt inte bry mig just nu. Är bara sjuktligt irriterad. Och eftersom tv kanalerna inte fungerar så tänkte jag att jag kan använda min antenn och mitt boxer kort men nej då. Det har ju bestämt sig för att inte fungera. Aja hemmabiosystemet är grymt så kan ju kolla på film med härlig känsla i alla fall. Sen har jag inte kunnat adressändra för att jag har har ett tresiffrigt lägenhetsnummer. Så adressändring säger till mig att ringa till skatteverket. aha sitta i telefonkö i typ 20 min, få svaret att jag få kontakte bostadsrättföreningen, får svaret att dem bara har 3 siffror på alla lägenheter, ringer till adressändring igen och får en person som kan hjälpa mig för att i sådan lägenhet som jag bor i så behöver man inte ha 4 siffriga nummer eftersom vi har egna "uppgångar". ÅÅÅÅHHHHH kunde ni inte sagt det första gången jag ringde?
 
Utöver allt tekniskt som har bestämt sig för att skapa problem för mig så går det faktiskt bra. Har sjukligt mycket grejer att packa upp men det har ju en stund. Man får ta lite i taget. Igår var jag på mitt första jobbpass, även det gick bra. Det känns så himla bra allting. Nästan för bra för att vara sant. Har varit ledig idag men ska jobba i morgon och på fredag. Som det ser ut nu så är jag ledig i helgen men det betyder ju bara att jag måste packa upp allt. haha.. 
 
Nej nu ska jag slåss lite till med tvn sen ska jag skriva upp alla jobbpass i kalendern. Ikväll kommer troligtvis min fina hit igen och umgås med mig en stund. igår käkade vi kycklingtacos och kollade på gladiator. Ha det bäst så lägger jag ut lite bilder på mitt kaos sen ;) :*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo