» det gick bra att jobba igår.. Lite strul o...

det gick bra att jobba igår.. Lite strul och sådär men det är sånt som händer.. Tur att man har världens grymmaste arbetskamrater som gör livet lättare :) efter jobbet hann jag träffa mirjam en snabbis sen var jag tvungen att springa för att hinna led bussen :p på kvällen när jag kom hem Kollade jag, bejb och Rasmus på big brother och sen var det dags för sängen. Idag är bejb i skolan till 15:40 så jag passade på att ta en liten sovmorgon :) så jag vaknade vid 9:30 :) sen har jag bara slappat i solen på balkongen :) fy fan va skönt det är att det snart är sommar!! Nej nu ska jag njuta vidare och sen kommer bejb hem så då tänkte jag att vi ska äta lite fruktsallad i solen :) puss och kram!!


» då var det dags för ytterligare en jobb da...

då var det dags för ytterligare en jobb dag. Bussen går om ca en timme så blir det jobb till 20:15 så jag är hemma igen runt 21:30.. Har helt glömt bort att blogga senaste tiden men jag skriver väl lite då och då när jag kommer på det.. Nej nu ska jag fixa håret, kolla lite på tv och sen ta på mig arbetströjan för att gå till bussen :) puss och kram!


» då försöker vi ännu en gång att kolla ifal...

då försöker vi ännu en gång att kolla ifall det fungerar att mobilblogga.. Det är fan inte mänskligt att vara vaken och i ordning gjord vid den här tiden en lördag.. Men så är det när man ska jobba och bussarna inte går som jag vill :/ klockan ringde 05:30 i morse och jag somnade väl typ 00:00 kanske.. Inte nog med det utan jag vaknade vid 3 och var vaken i typ en timme med.. Så nu är jag så sjukt jävla trött! Blir inte att jobba hela dagen idag som det var planerat... Blir bara halvdag, så slutar vid 14:15 idag.. Ska bli skönt att vara hemma tidigt ikväll! Och i morgon ska jag ta sovmorgon!!! Fy fan va skönt! Förresten, köpa nya sminkpenslar igår och ett par stövlar på rea :) penslarna är från The studio där jag jobbar så jag har 50% rabatt så det var härligt då jag verkligen behövde mer nya penslar :) nej nu ska jag ta och fixa det sista sen är det dags för att gå till bussen.. Puss och kram!


» problem..!?

Jag har mobilbloggat en massa men inte fan har det kommit in eller :P Antingen är det något bugg som rasmus säger eller så är det väl handhavandefel från min sida :P Jaja det var ju tråkigt.. jag som tyckte jag hade varit så duktig och bloggat. Idag har jag iaf städat hela lägenheten.. dammsugit, dammat, torkat golv, rengjort ugnen osv osv osv ..

Jag och bejb har precis ätit och nu sitter hon och spelar tvspel.. BIG CHOCK!! Eller inte..! :P haha nej snart ska vi ta och åka till svärföräldrarna och hjälpa till med att bära lite möbler då dem ska måla om och så i köket. Imorgon och på lördag blir det jobb för min del. Uppdaterar kanske bloggen när jag kommer hem om jag orkar. Det är lite tråkigt att jag och bejb har så olika tider :/ Hon går i skolan från morgon till eftermiddag, mån-fre och jag jobar från mitt på dagen till kvällen lite olika dagar men mycket helg denna månaden. men men vi får ju i alla fall sova ihop och det är ju skönt så att vi slipper att någon av oss sover borta.. jag har inte sovit själv på typ1 ½ - 2 år eller något så jag tror inte att jag kan göra det :P

Nej nu ska jag försöka överleva min mensvärk och sen bär det som sagt av mot svärföräldrarna.
Ha det bra! Puss och kram!

» Kanske dags igen?

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade.. typ 3 månader!! :O Shit.. tiden går fort. Det har iaf hunnit hända en massa saker i mitt liv från det att jag bloggade sist. Tänkte att jag skulle ta att sammanfatta allting lite så att nu hänger med i svängarna i mitt liv.

Jag har flyttat tillsammans med min älskade flickvän. Vi har flyttat till Kyrkbyn utanför Tierp, Mellan Uppsala och Gävle. Så här bor vi nu i en två på 60 kvm. Den passar oss alldeles perfekt och vi kunde knappt ha hittat något bättre. Vi har hunnit fixa det mesta i lägenheten men lite saker kvarstår men det är sånt som kommer med tiden :) Min älskling har hunnit fylla 25 år :) och jag har hunnit bli 20 :) Shit va gammal jag börjar bli :P Känner mig fan fortfarande som om jag vore 16 eller något.. haha..! När jag fyllde år åkte jag, bejb, Rasmus och Kalle in till Uppsala för en liten utgång, där vi även mötte upp Mirjam och Niklas. Det var mycket trevligt.
Jag har pluggat och tentat Företagsekonomi - organisation och ledarskap på Linneuniversitetet. Älsklingen min har även börjat att plugg till svetsare :) Så hon är i skolan hela dagarna och svetsar och kommer hem som en liten skitgris :) haha..!

Dessutom har jag fått jobb som makeupartist i Uppsala! :)
Jag har precis börjat jobba där i en nyöppnad studio. Så numera är jag Makeupartist på The Studio i Uppsala :) (www.thestudio.se) Där man kan boka tid för konceptet modell för en dag. Man kommer in blir sminkad och fotad. Sen får man köpa bilderna :) Allting på samma plats. Jobbet är verkligen skit kul! Har bara jobbat en halvdag i Uppsala men var även och provsminkade på deras studio i Stockholm så det känns som om detta jobbet är som gort för mig! Jag älskar det verkligen redan! Och gänget jag jobbar med är också jätte trevliga! Vi är ett toppenteam! Så jag tycker allt att ni ska ta och boka tid och komma och känna er som en riktig fotomodell :) Jag lovar ni kommer bli så nöjda och ni kommer tycka att det är jätte kul! :)

Vad har mer hänt i mitt liv dem senaste 3 månaderna då? Hmm... jag kommer inte på någonting och det står inget mer viktigt i min kalender så antagligen är det en massa obetydliga saker. Men nu vet ni i alla fall någorlunda vad det är som har hänt :)

Förhoppningsvis ska jag väl försöka att fortsätta att blogga. Men det vet ju även ni hur många gånger jag har sagt det ;) haha typ 15 miljoner gånger eller något.. Men ska försöka att blogga lite om jobbet, smink, styling och annat sånt kul :) Typ lägga in tips på olika grejer som jag anser att ni bara måste prova :) haha.. Nej nu ska jag försöka att skriva klart min universitets inlämning och så kommer bejb hem om sa 1 timme. Men vi hörs väl av mer förhoppningsvis ;) Puss!