» Akuten

Jobbade inte ända fram tills 21 i söndags för jag var tvungen att åka till akuten istället. Så Bejb, Rasmus och Linda kom och hämtade mig och min bil vid jobbet så körde bejb mig till akuten. Jag trodde att jag skulle dö, fick ingen luft, kände mig konstig, mådde illa, domnade i min vänstra sida.. Jag var så jävla rädd att jag bara grät, jag trodde verkligen att jag skulle dö på plats! På akuten tog dem i alla fall alla möjliga prover men alla prover var sjukt bra.. Efter ett tag så började jag sakta att må bättre så de var väl antagligen en panikångest/dödsångest attack..

Så de är det som hänt sen jag skrev senast. Har Inge mer jobb inplanterat så hoppas på att dem blir sjuka där borta så att jag får jobba :p haha.. Nej inte så men jag behöver ju pengar!!! :) ska försöka att få tag i min chef med men de e ju lättare sagt än gjort då han inte svarar :p haha.. Jag får helt enkelt försöka tills han känner för att svara ;)

Nej nu ska jag kolla på utlandsresa och drömma mig bort. Puss!!


» Solen skiner :)

Va skönt de är att vakna när solen är uppe! Så mycket lättare att kliva upp ur sängen då. Dock hade jag ändå velat lika kvar men idag kallar ju som sagt jobbet. Så är hemma igen runt halv tio då jag jobbar 10:30-21.. Men men...

Nej nu ska jag försöka hitta på något att äta, inte allt för sugen men något måste jag ha i magen. Puss!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2081808/images/2012/pic_186718843.jpg" class="image">


» Skridskoåkning :)

Idag har jag för första gången i mitt liv typ åkt skridskor.. Fy fan va svårt det är.. Men samtidigt så ska man väl inte vara nästa 21 år gammal när man lär sig ;)

Nu är jag sjukt trött och tröttare blir jag för jag vet att klockan kommer att ringa imorgon då det är dags för en ny arbetsdag. Första dagen denna veckan så det har varit väldigt lugnt.. Skönt men tråkigt för plånboken.. :p haha

Nej nu ska jag sova. Puss!!


» Lite tråkigt faktiskt :/

Varit tyst ett tag här nu.. Har inte haft så mycket att berätta.. Har väl inte de nu heller men :p

Just nu ligger jag, bejb och Rasmus i soffan och kollar på någon värdelös film på tv.. Ska ta och göra lite mat snart tro jag :) känns som att det behövs.

Har inte jobbat någonting på hela veckan, bli jobb först på söndag som det ser ut just nu.. 10:30-21 blir det då :) skön med lite pengar.. Dock tråkigt att det inte blir så mycket pengar bästa månad för jag bara har jobbat 50 timmar. Det känns lite skit faktiskt, men förhoppningsvis blir de väl bättre dem andra månaderna..

Nej nu ska jag kolla på vad vi ska äta. Puss


» Hahahahahah!!!

Har alltså inte varit till baken som det stod i förra inlägget utan jag var till Nordea, alltså BANKEN...!! :p

Så nej Linda, jag hittade inget i baken ;)


» Hitills idag..

Har diskat, plockat lite tvätt, varit till baken, hämtat ut nya p-piller och är nu hos svärmor och svärfar ;) dem lassar hö förtillfället så jag kollar lite på tv och har fixat fram lite fika.. Vet inte vad som händer i eftermiddag/kväll.. Det får vi väl se :)

Puss!


» Full som en.. Alika?? Nje men nästa..

Fy fan! Känner mig helt full.. Som en jävla tunna.. Jag är alltså inte full av alkohol utan av mat och skit!!

Åkte till Linda och så får vi för oss att skippa i att banta och äta pizza.. Inte nog med det, vi drar till med marängsviss med!!! Fy fan, bland det bästa jag varit med om!! Det v sjukt gott men fy fan va jag mår dåligt nu.. Ligger i sängen och önskar att jag aldrig hade blivit född som bejb sa..

Nej nu ska jag och min paltkoma försöka samsas.. Puss!!


» Back to work

Blev att jobba idag med. Så sitter på jobbet nu och dricker lite te.. Jag va helt slut hela dagen igår så jag sov sjukt mycket i natt.. Det va riktigt skönt! Ska bli ännu skönare att vakna av mig själv i morgon och få ligga och dra mig i sängen tillsammans med den jag älskar mest i hela världen<3

Jobbar i alla fall tills 21 ikväll. Sen blir de en sväng till Linda och sen ska jag hem och sova!! :p

Haha, nej dags att göra någon nytta. Puss!!


» Natten

Det har faktiskt gått bra.. Ett par timmar har man sovit.. Nu återstår det bara 3 timmar sen slutar jag o ska hem.. Puss!!


» Dags att sova....!!

Jaha då va man i sängen för sin första sovande jour.. Vet inte riktigt hur detta kommer gå men bra hoppas jag på ;) har varit vaken sen 05:45 och känner att jag är trött men kroppen stretar emot och vill inte sova. Jag somnar väl senare sen.. Förhoppningsvis...

Puss


» Ändringar i schemat

Skulle ju som sagt jobba 7-16 idag så jag går upp 05:45 då klockan ringer, gör mig i ordning och går ner och tinar bilen.. Det bär av mot jobbet och de allt går bra.. Sen ringer en och säger att hon måste vab:a.. Så det slutar med att jag får sluta 11 och så ska jag komma tillbaka till 16 och jobba natt.. SJUKT NERVÖS!!! Så jobbar till 9:30 i morgon.. Nej nu ska jag slappa lite i soffan innan det är dags att åka igen.. Puss!!


» Dagen försvann, trots att jag var ledig

Gårdagen gick bra.. På kvällen åkte vi till biggan och Anders och fixade lite med smörgåstårtorna som dem bjöd på idag för att Anders fyller år..

Idag har jag varit ledig men dagen har bara försvunnit, har varit och hjälpt bejb och Anders lite när dem jobbade :)

Imorgon vankas det jobb igen, 7-16.. Så klockan ringer 05:45.. Fy fan!! Jag är inte van att gå upp så dags. Samtidigt är de fler timmar på passet = mer pengar.. Plus att man kommer hem tidigare på kvällen..

Nej nu ska jag försöka sova för att vara utvilad i morgon. Puss!!


» På jobbet

Är mitt andra intro idag.. Ska vara här till 20:30.. Är riktigt lugnt nu.. Men det känns verkligen som jag har hittat hem!! Dock har jag fått ett litet dilemma. Ska ta och fundera på de.. Sånt är livet..

Aja, nu ska jag kolla lite tv en stund till :) puss!!


» Trött tjej!

Nu är jag hemma och har ätit och slängt mig i soffan.. Sjukt trött!! De va ju länge sedan jag jobbade ;) haha.. Sen är de mycket press som har släppt från mina axlar..

Det har i alla fall gått sjukt bra idag.. Ska tillbaka på intro imon igen (14-20:30) sen ska jag dit på fredag med (07:30-16).. Jag trivs faktiskt redan.. Och jag har bara varit där en dag.. Längtar tills jag har kommit in i alla rutiner så att man slipper känna sig så osäker!! Men jag tror att jag äntligen har hittat hem till en jobb :)

Nej nu ska jag kolla vädret, kolla matlådor och sen sooooova!! Puss


» Nervös!!

Om två timmar ska jag vara på jobbet och jag börjar bli sjukt nervös nu..!!! Som alltid gör jag väl en höna av en fjäder men så har jag alltid varit :p

Nu ska jag platta till krullet till hår och sminka mig lite sen är det nog dags att åka då det är halt ute.. Puss!!


» Ups and Downs :/

Mitt humör går som en berg och dalbana.. Vet inte vad som händer..!! Jag är i alla fall sjukt nervös för första introt på jobbet i morgon.. Ska vara där 16-21.. Jag är väl inte så nervös för själva jobbet ( bara pirrig) men är sjukt nervös för att köra hem därifrån.. Har aldrig kört själv när det är mörkt ute och känner nu att jag håller på att dör av ångest för att jag ska göra det i morgon.. Det är så efter bilolyckan.. Jag vet att det är 4 år sedan snart men jag får ändå sån jävla dödsångest av de..

Nu ska jag försöka andas eller något, sen sova.. Puss!!


» Bra lördag!!

Ojoj vilken dag det har varit.. Har hunnit med en massa kul :) först var vi till Linda och hjälpte henne skruva ihop ett bord sen åkte vi till bejbs mamma och pappa.. Sen åkte jag, bejb och linds till Tierp och handlade sedan tillbaka till linda och käkade kvällsmat. Vi åt världens godaste kyckling sallad.. MUMS!!! Sedan åkte vi hem till oss och kollade på gladiatorerna med Linda, Linda och Rasmus.. Massa kul..! Vi spelade även spel och pratade. Rasmus, linda och bejb drack så jag körde hem Rasmus och Linda för en stund sedan.. Så nu ligger jag helt slut i sängen och ska sova läääääääääänge i morgon :)

Det va allt från mig idag, sov gott, puss!!


» En sväng till stan

Dagen har spenderats i stan med linda och mandy.. Inhandlade lite lådor och så fick jag och bejb förtidiga födelsedagspresenter i form av dörrar till vardagsrumshyllorna. Har inte vant mig riktigt men dem blir nog snyggare när man gjort det..

Ikväll ska jag nog bara ligga på soffan och ha det bra :) i morgon ska vi till Linda för att hjälpa henne och skruva ihop hennes nya tvbord :)

Puss!!

Lådor jag köpte som jag ska ha smink i


» Smärta!!

Fan va ont jag har i magen. Vet inte ond de är allt skräp jag har ätit dem senaste dagarna eller om det är för att jag alltid gör en höna av en fjäder vad det gäller problem och nya saker.. Eller om de faktiskt är fel på mig, så tänker jag på att de är fel på mig så gör jag den rädslan från en höna till en fjäder och så har jag ont i magen för att jag är rädd för att jag är sjuk.. Jag skulle verkligen behöva gå till doktorn och göra en hälsokontroll så jag får det svart på vitt och sen skulle jag behöva gå till psykolog och reda ut mitt liv för så här går det ju inte ha de.. Ni hör ju själva.. Nu ska jag försöka sova så att smärtan i magen förhoppningsvis försvinner..

Puss!


» Awesome!!!

Mötet om jobb gick sjukt bra idag.. Kommer gå intro redan på måndag!! :D jag är lycklig!! Hoppas bara på att jag får tider så att jag kan få börja tjäna lite pengar igen. Det skulle ju vara helt fantastiskt!! :D

Nu ska jag städa och diska lite här hemma.. Har fullt upp hela tiden känns det som, men samtidigt känns de jävligt bra! :) puss!


» Jippie!!!!!

Nu börjar kanske mitt liv lösa sig.. Ska inte hoppas för mycket men det är svårt.. Det är nämligen så att jag ska på en arbetsintervju i morgon kl 10.. ÄNTLIGEN!!! Vi får som sagt se hur det går men jag hoppas verkligen! :)

Nu ska jag lägga mig och vila en stund då jag har fruktansvärt ont i magen :/ puss!!


» Fin besök <3

Åh vilken underbar dag det har varit. Skrattat från hjärtat, diskuterat livets alla viktiga saker, ätit gott, spelat tvspel och bara umgåtts med några av världens vackraste personer. Vad underbara ni är tjejer!!! <3

Dock blev eftermiddagen inte lika kul, jag drabbades av fruktansvärd huvudvärk, feber och trillade ihop på sovrumsgolvet.. Men efter ett tag försvann faktiskt allt.. Konstigt nog... Vet inte om de är mina visdomständer som spökar då jag även har haft känningar i käke och öron..

Ska kvällen avslutades i alla fall med film hos Linda. Otrolig bra dag idag faktiskt trots huvudvärksattacken.. Har ringt på jobb med som verkar möjligt så ska ringa i morgon igen så kanske jag får reda på mer :) ska upp tidigt i morgon och åka med hjärtat och besitkta bilen.. Så nu ska jag sova så att jag är relativt glad när klockan ringer vid 7.. Puss!!


» Sängdags!

Nu har jag bäddat ner mig för att vara utvilad inför morgondagen. Då kommer underbara Linnea och Ellen och hälsar på hos mig och bejb!! :D jippi!! Som jag har längtat.. Så vi ska hämta dem i Tierp vid 11 sen ska vi käka lunch hemma hos oss och sådär :) sen går deras tåg hem vid 16 igen.. Ska bli så himla kul att träffa dem igen.. Jag längtar verkligen!!!!

Nej nu ska jag som sagt sova. Puss!!


» Borta bra men hemma bäst!

Så skönt att vakna upp i sin egna säng i morse.. Det har varit sjuk kul att hälsa på hemma hos mamma och pappa men fy fan va skönt det är att komma hem till sitt eget igen, det är väl som dem säger, borta bra men hemma bäst.

Igår käkade vi hos Linda sen åkte vi hem och plockade ner julen och städade för att sedan bege oss mot Linda igen för att äta kvällsmat och kolla på Justin bieber filmen.. Så söt kille, har hatat honom innan jag såg filmen för nu är han urgullig :) haha.. Har hört många som hatat honom innan filmen och sedan blivit helt kära i honom. Så jag är inte ensam ;)

Idag blir det att återgå till vardagen och söka jobb igen. Ska ringa runt lite tänkte jag, sen ska jag väl även kolla om platsbanken fått in några nya jobb.. Så det är full fart här.. Puss!


» Hemma!

Då var man i hemtrakterna igen :) är just nu hos Linda för hon ska bjuda oss på mat och sen blir det att åka hem och fixa med allt som behöver göras när man kommer hem efter semestern ;)

Puss!!


» På väg hem!

Nu har vi åkt en timme på vår resa hemåt.. Kommer väl att vara hemma i eftermiddag ungefär :)

Nej nu ska jag poppa musik och sjunga med så att jag blir alldeles hes ;) puss!!


» Packar

Håller på att packar. Fattar inte, varje gång jag håller på att packa för att åka hem får jag så delade känslor. Jag vill åka hem och ta hand om mitt men samtidigt vill jag inget hellre än att stanna kvar... Detta är ju mitt hem hemma lixom.. Men men i morgon bär det i alla fall hem mot Tierp igen.

Kommer bli att gå upp tidigt för att komma hem i någorlunda tid då det tar typ 6 timmar att åka.. Aja nu ska jag packa klart och sluta slappa i sängen :p puss!!


» Att ha så länge i alla fall :)

Kom för en stund sen hem från stan. Vi (jag och bejb) gick runt och kollade i lite affärer.. Vi köpte i alla fall lampskärmar som vi ska ha sålänge tills vi har hittat några snygga som vi verkligen vill ha. Älsk hittade också ett par nya arbetsskor.. Annars så var vi in på city gross och handlade lite..

Nu ska vi vila en stund sen ska vi packa inför i morgon och så ska jag färga bejbs hår.

Puss


» Fredagskväll

Ligger i sängen och kollar på The voice på fyran med bejb. Idag har Angelica F varit här och klippt mig och bejb :) så imorgon ska jag färga håret på bejb... I morgon blir det nog stan en sväng med och kolla lite. Vi skulle behöva lampor hem till lägenheten då våra har gått sönder hemma och vi ska plocka ner julen nästa vecka när vi kommer hem..

Får se hur det slutar :) nu ska jag kolla vidare på tv. Puss!!


» Godmorgon!

Nyvaken men ligger fortfarande kvar i sängen.. Bejb sover fortfarande som en liten gris :) vi la oss vid 5 i morse då hockeyn var slut.

Idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på, ska nog försöka att ta en låååång promenad då mat äter så jävla mycket när man är hos mamma och pappa.. Fattar inte varför, Men så är de alltid...

Vi kommer nog att åka hem på söndag och då blir de att börja äta vettigt igen ;) haha.. Jag vill verkligen lyckas att gå ner massor till sommaren.. Har väl satt som mål att jag skulle vilja gå ner typ 30-40 kg i år.. Och det kanske jag klarar om jag ligger i och kämpar.. Måste bara hitta glöden någonstans igen..

Aja nu ska jag krama om min älskling då hon är så söt när hon sover <3 puss


» Efter


» Före


» Det gick bra!!

Ligger i soffan nu och har ätit.. Fryser så sjukt mycket att jag krypit ner under en tjock filt.

Mamma och pappa har i alla fall sett sitt sovrum nu :) dem blev riktigt nöjda :)

Puss


» Dagen D!

Ikväll ska mamma och pappa få se sitt sovrum för första gången sedan vi tog över det i söndags. Det är så sjukt snyggt att jag själv vill ha de, hoppas bara att dem tycker om det... Det är ju faktiskt dem som ska bo där :p

Så nu är allting klart i alla fall, är SJUKT trött.. Har varit vaken sedan 03:45 för den där jävla stormen höll på.. Sen körde vi mormor till bussen i stan för att hon åkte hem idag, efter de passade vi på att handla.. Skönt att handla vid 8 på morgonen i alla fall, sjukt lite folk.. När vi kom hem från stan var de bara att fixa det sista i rummet och städa hela huset... Så nu är jag klar och sjukt slut.. Jaja, blir att vila en stund sen är det dags för att börja med maten..

Puss!!


» Ålderdom betyder föralltid <3

Du är kärlek, 3 år och 1 månad


» Storm!!!

Det blåser så jävla mycket så jag kan inte sova.. Vaknade strax före fyra och nu är det lögn att somna om :/ kul att man ska upp om typ 1,5 timme då :/


» Full fart framåt!!

Idag har det varit sjukt mycket!! Har målat klart, städat, styrkt gardiner, hängt gardiner och massa fix.. Så nu börjar allt falla på plats. Sen fick vi ju lite panik idag då rummet ska vara klart redan i morgon kväll för pappa kommer hem tidigare.. Så om det har varit fullt upp idag så vill jag inte veta hur fullt upp det blir..!!! Ska bli så kul att se mamma i pappas min när dem får Se rummet, hoppas verkligen på att dem blir nöjda!!! Men de tror jag faktiskt :)

Nu ska jag vänta på att syrran är klar med sina cupcakes så att jag kan äta upp alla :) hörs!


» Ingen väckarklocka!!

Sjukt ont i huvudet och trött så nu säger jag godnatt och ska sova om min fru kan sluta spela wf med mig.. Ska sova länge imorgon!! Inte någon jävla väckarklocka på här inte.. Sen när jag vaknar i morgon har jag mycket att göra..

Puss!!


» På väg till Ikea!

Färgen skulle torka i 6 timmar så vi tar en sväng till ikea och köper det sista grejerna som fattas :)

Puss!


» Shoppingrunda!!

Har nu på förmiddagen varit i stan och inhandlat diverse saker till mamma och pappas sovrum. Allt från färg till inredning.. Nu blir de hem för att sedan börja måla..

Hörs!!


» Nytt år, nya tag!!

Ligger i sängen helt slut!! Idag har jag och bejb påbörjat operation "home makeover" haha..!! Nej man vi ska göra om mamma och pappas sovrum, så idag har vi burit ut möbler, slipat, spacklat, maskerat, målat taket och grundat väggarna. Imorgon blir de att handla färg och måla väggarna.. Förhoppningsvis hinner vi väl måla klart så att vi kan börja inreda i övermorgon.. Men men vi får väl se :) behöver en sväng till ikea för att köpa hem lite saker Till deras sovrum.

Nej nu ska jag lära bejb hur man bloggar från mobilen. Puss!!