» En helg full av spektakel ;)

Då har helgen susat förbi. i fredags var jag och bejb i till Uppsala för att supa till det lite ;) Haha Mycket drinkar och mycket skratt! :) Sjukt kul var det att göra något för sin egen skull i alla fall, att inte tänka på någon annan.. Så i lördags så mådde man ju som man förtjänade... Fy fan värsta jävla dagen i mitt liv tror jag! Haha...

Idag har vi bytt till sommardäck på bejbs bil och så har vi fixat med en massa annat som har behövt göras eftersom vi söp bort hela helgen ;) haha..!! Imorgon är det ju i alla fall sista april och vi vet väl inte riktigt vad vi ska göra en.. Finns en del olika planer. MEn bejb ska i alla fall jobba fram till ett så på förmiddagen ska jag väl ta det lugnt, funderar på att tvätta eller städa eller något sånt.. Så känns det just nu i alla fall.. får se vad jag känner i morgon.

Idag har det varit sjuk fint väder med och då blir man glad men så fort mörkret faller igen så får jag tillbaka min jävla ångest.. USCH!!! Fy fan alltså.. jag pallar inte med det här, men det är ju på rätt väg i alla fall.. får vi hoppas...

Annars så har jag väl inte så mycket vettigt att säga.. Har inga jobbpass än heller förens jag börjar på min semesterrad i slutet på juni.. Det suger ju också ganska hårt faktiskt.. att inte veta.. jag menar jag vill ju med ha pengar som vilken annan människa som helst.. jag vill kunna köpa nya kläder som får mig att känna mig som världens snyggaste, sexigaste och allt det där ni vet.. HAHA!!! jag vill bara ha nya grejer för att kunna försöka starta ett nytt, bra, liv... 'egentligen sitter väl inte det i kläderna men det känns som om att det skulle kunna vara en bra start.. min nya hårfärg var också en bit på vägen.. (Dock saknar jag väl att vara brunett faktiskt.. men det är ju bara att färga om sig till hösten... haha) aja nu ska inte jag sitter här och kräka ut allt jag tänker som vanligt.. haha!

Aja nu ska jag väl hitta på någonting, kanske beställa en ny parfym, när man har betalat räkningarna, för min gamla parfym har tagit slut :(
PUSS!!

» Bara vardagen ;)

Känns som en bra dag i dag med faktiskt.. Konstigt nog kanske... Jaja idag är det i alla fall jobb som gäller 14:30-20:00 :) innan dess ska jag fixa en matlåda då våra är slut :o

Annars är de inte så mycket på gång i mitt liv faktiskt.. Bara den gamla Vanliga vardagen ;)


Jag älskar min bästa vän Ellen!! <3


» ...

I am not gonna need you if i fall, so way am i crying??


» Idag mår jag bra! Idag är jag stark!

Shit vilken skillnad de e på mitt humör idag. Idag mår jag bra! Ingenting kan stoppa mig nu!


» Överallt och ingenstans!

Då har man varit i Uppsala idag med och träffat ´Mirjam och fått se hur hon bor. Det var mysigt! Dock var det mindre mysigt att jag blev så jävla åksjuk av bussåkandet på vägen hem.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det känna bara så bra att skriva. Jag vet inte har kommit in i värsta tänkt perioden. Helst skulle jag helst bara krypa ihop i sängen med massa musik och bara glömma världen. Bara leva tillsammans med mina tankar. Men även jag som är sjuk förstår att man inte kan leva så, även om jag faktiskt önskar att det var så ibland. Förstår att ni börjar tröttna på mitt tankesnack, men vet ni vad? Det skiter jag i. Det är MIN blogg och jag skriver vad jag vill och känner. Vill ni inte veta så sluta läs! Jag har inte bett er att läsa. Jag ber inte om folks medlidande, jag er inte om uppmärksamhet... Jag klarar mig själv! Det kommer jag alltid att göra. Jag förstår inte men jag tänker som fan på kvällarna när solen börjar att gå ner. Kan inte förklara varför men de känns som om jag trycker undan tankarna under dagen så kommer dem fram under kvällen för att man kanske slappnar av.. Eller något.. inte fan vet jag.. jag babblar väl bara som vanligt antar jag.. Som sagt ni behöver inte läsa om ni inte är intresserade.

Jag saknar bara någon att prata med antar jag.. Vill lixom inte störa och vara i vägen för någon så jag trycker undan det. Önskar att jag kunde få må bra nu. Vill inte se det jag ser. Vill inte känna det jag känner. men det kommer väl.. Annars får man väl lösa det på vägen antar jag. Gör det bästa av situvationen lixom. Fan kan inte riktigt koncentrera mig. Känns som om jag är över allt och ingenstans. Hur kan man känna så? Hur kan man känna såhär? Vad är det för fel på mig? Jag kan inte fokusera, kan inte tänka på någonting, fast det enda jag gör är och tänker? Hur kan det komma sig? Hur rensar men bland tankarna? Finns det ingen papperskorg där man kan stoppa all skit?? så att man slipper ha det i huvudet och få det repeterat framför ögonen hela tiden. Jag tänker, drömmer,tänker,drömmer och allt är detsamma. Dessa jävla tankar.. Jag borde fan läggas in och sövas ner eller något, jag ser ju till och med hur jag svammlar. Varför skriver jag ens här? Inte en aning.. Men det känns bra... Känns bra att sätta på musik och bara få skriva. Känns som om det är den enda tiden jag kan trycka undan allt annat. Men det enda jag pratar om är ju mina tankar, så jag har ju inte glömt bort dem? samtidigt som det känns som om jag gör det. Jag är bra konstig jag.. Men men det är ju jag.. Vare sig jag är sjukt, ledsen,glad,orolig, lycklig, så kommer jag ju alltid att vara jag.. Vad som än händer. Det kan ju ingen ändra på. Eller? kan någon det? kan någon påverka en så mycket att man ändrar sig som person? Faaan jag orkar inte med det här. Att bara sitta här och svammla.. Varför håller jag på? varför ger jag inte bara upp?

Äsch nu har jag pratat söder till och med min egen hjärna så jag kan ju bara tänka mig hur era känns.
Nu ska jag inte ta mer tid. Puss!

» På bussen!

Sjukt länge sedan jag åkte buss! Men fan va skönt de är att bara sätta sig med musik i öronen och åka buss. Aja, jag ska i alla fall till min fina vän Mirjam och hälsa på. Det var allt för länge sedan! Så nu har jag tagit mig i kragen och glömt vardagen för ett tag och ska få snacka lite skit. Men först njuta av musik och min första bussresa på väldigt länge!


» ...

Jävla skit dag! Godnatt!


» Forget me not

Forget me not, I ask of you
Wherever your life takes you to
And if we never meet again
Think of me every now and then

Well I believe in fate, it had to happen this way
But it always leaves me wondering whether...
In another life we'd be together.
We should feel lucky we can say... we've always got yesterday

Helt underbar låt av Lucie Silvas! Hon har sån känsla i rösten...
Jag gör väl inte allt för mycket dock, sitter och funderar som vanligt. Jag fattar inte hur mycket tankar det kan finnas i ett huvud egentligen. Kan man inte bara sluta tänka? Kan man träna bort det? Eller ta någon medicin så att man slipper? Jag menar när jag tänker och rör till det i huvudet så påverkas hela kroppen. Magen gör ont, jag darrar, får ont i huvudet och känner mig allmänt konstig. När jag känner så så påverkar de ju även min omgivning. Fan allt bara för alla dessa jävla tankar.. Tankar hit och tankar dit. Jag skulle kunna sitter här hur länge som helst och bara skriva. Skriva hur jag känner och hur jag mår men känns inte som att det ska vara så publikt egentligen, men samtidigt är det en skön känsla att skriva när jag vet att någon läser. Det känns lixom som om mina rop blir hörda. Äsch vet  som sagt inte vad det är med mig. Jag antar att jag är sjuk. För sjuk fr att förstå vad det är som är fel. För sjuk för att tänka och för sjuk för att göra någonting egentligen..

fan nu spinner tankarna på när jag sitter här. Jag kanske borde skaffa mig en tankeblogg där ingen vet vem jag är. Bara skriva allt jag känner och få släppa det. Släppa alla tankar lösa som om dem vore fåglar i en bur. Om det ändå vore så enkelt att man bara kunde släppa ut dem små fåglarna. Då skulle dem vara fri och inte inlåsta och plåga/ bli plågade.. Ni som känner mig behöver inte oroa er, detta är bara en konversation med mig själv där jag försöker reda ut mig själv, reda ut den stora jävla knut som jag har knutit på allt för länge. Dags att börja lossa på allt! Dags att släppa allt, bit för bit. Jag tänker inte må såhär! Jag tänker inte skada personer i min omgivning med mitt psyke och mina känslor. Jag vill bara bli omtykt! Jag vill bara att folk ska vilja umgås med mig och känna att jag är den tjej i världen som dem kan vända sig till om dem får problem. Men det är kanske just det som är felet... Att jag sätter andra i första hand och inte mig själv. Såg en tatuering där det stod "don´t forget to love yourself".. Det är kanske en sådan jag borde skaffa.. Stort i hela pannan så jag ser det varje morgon när jag går upp och kollar mig i speglen.. Så jag aldrig  glömmer, i slutändan har man alltid bara sig själv!!! Tyvärr är det sant, dock har det aldrig varit något motto i mitt liv.

Nej nu ska jag inte sitta här och kräka ut alla mina känslor och alla mina sjuka tankar.
Var bara såå jävla skönt att skriva av sig. Jag behövde de, det gjorde jag verkligen!!!


» Förvirrad

Så många frågor som behöver svar.. Detaljerna stämmer inte ihop.. Jag behöver bara svar!


» Tvätta

Åhhhh!!! Hur kul är det när man är trött som ett as och så tappar man ut hela tvättmedels burken på golvet i tvättstugan :'( Jaja.. Det gick ju bra i slutändan :) har som sagt tvättid så det är vad jag ska göra idag, har även en del andra ärenden så ska fixas :) puss!


» Sängdags!

Nu kryper jag ner i sängen med bejb och inväntar den nya veckan som kommer. Imorgon ska jag tvätta mellan 7-14. Puss!


» Pain

Fan va ont jag har i magen! Jag är så trött på min mage, någon som vill byta?


» Pärlan!!

Nu så är pärlan redo för sommaren! Nu vill vi ha sol, varmt, solglasögon och massa musik :D bring it, vi är redo! :D


» Sjukt bra kväll!!

Efter en sjukt bra kväll med mina älsklingar så mår man ju som man förtjänar idag.. Haha men sånna smällar man får ta ;)

Ska lägga in bild på håret med men orkar nog inte de idag så de blir nog någon annan dag ;)

Puss!!


» Frisören!!

Sitter hos frisören för en makeover på mitt hår! :) Jippi!!!!


» ...

Se mig för här är jag!


» JAG ÄR STARK!!

Och de ska fan INGEN ta ifrån mig! Inte ens du!! Försök bara men jag vet att jag vinner! Fy fan alltså, du ska få se, det kan jag lova dig! Man leker inte med mig och mina känslor i onödan. Synd för dig att du inte förstår de! Jag tycker nästan synd om dig, för jag är stark! Bra mycket starkare än dig...


» Då var det dags igen!

Tja! varit lite tyst här i ett par dagar. Har faktiskt haft fullt upp med annat.. Jaja, sånt som händer. Just nu sitter jag i alla fall påklädd och sminkad för jag ska faktiskt jobba idag :D JIPPIE!!! Dem ringde igår så jag ska jobba 11-20 idag. :D Ska bli kul då jag inte jobbat på SJUKT länge. Hoppas på att det blir mer jobb snart!

Jag har haft lite upp och ner dagar dem senaste dagarna. jag har inte vetat om jag är glad eller ledsen, det har lixom varit skit konstigt :/ Vet inte fall det är någon som förstår vad jag menar men det har i alla fall varit upp och ner. Men ibland är det väl så, att man inte vet om det är bra eller dåligt. Jag menar det finns ju ALLTID för- och nackdelar med allting. Så kommer det alltid att vara. Jag har i alla fall tänkt sjuk mycket och sådär. Jaja ska bli skönt att jobba idag och komma ifrån alla tankar, bara lämnda dem här hemma och få vara på mitt underbara jobb! Jag älskar verkligen att vara där, det är så himla roligt. Så kommer jag vara trött ikväll eftersom jag inte jobbat på hundra år, och det känns med skönt, att få lägga sig och vara trött när man ska sova. 

Nej nu ska jag inte sitta här och gnälla över mitt liv, kanske kommer ett inlägg i veckan om tankar och så. Vi får väl se. Det är så skönt att sitta här och skriva. Det känns nämligen som att jag berättar för någon men det är aldrig någon som säger emot här. Utan jag får berätta (skriva) ända till punkt. Jag kanske rent av skulle skaffa mig en tankeblogg, bara för att kunna skriva egentligen.. Äsch nu tänker jag för mycket igen.

Jag saknar min kärlek, för hon betyder allt!<3 

» Hej och hå..!!

Dagarna springer förbi som vanligt. och jobben trillar juh inte in!! BLÄÄ!!! jaja men förhoppningsvis blir det bättre snart. Idag har jag varit hos psykologen och så har jag bokat klipptid. Så nu ska jag äntligen göra i ordning mitt hår!!! Har tid nästa fredag kl. 15 :)

Annars händer det väl som vanligt inte mycket. Har inga speciella funderingar som jag kan bjuda på heller :/ inga disskusitions ämnen (HAHA VA FAN ÄR DET FÖR ORD? XD) heller som jag kan bjuda på.. Aja det får väl blir ett tråkigt inlägg som vanligt tills jag har klurat ut vad jag vill skriva :)

PUSS!

» Trött på all skit!

Skulle ha uppdaterat för någon dag sedan men det har inte blivit av bara.. Vi (jag och bejb) har i alla fall kommit hem från småland. Sjukt jobbigt att lämna sin familj! men jag måste ju ta hand om mitt eget liv också, så är det ju bara. annars händer det väl inte allt för mycket. Bejb är sjuk så hon är hemma. Jag håller på och städer och rensar bland mina smycken, smink och accessoarer. Orkar inte med allt skit längre!!

Jag har bara ett passa att jobba denna månaden med och det SUGER!! men jag håller på att kolla upp mer jobb och så har jag lite andra planer på gång. men men ingenting som är klart så berättar mer framöver när jag själv vet lite mer.

Nu ska jag slappa lite vid datorn sedan åter till rensandet!
Puss

» En påskhelg i småland..!

Tja! nu har jag lånat syrrans dator och tänkte ge er lite info om ad jag håller på med. jag och bejb är i alla fall i småland, där vi firar påsk hos mina föräldrar. Det var dock inget kul att åka hit i torsdags. Påsktrafik och bilolyckor resulterade i att vi var i södertälje först efter 3 timmar (det tar vanligtvis 1 timme) vi körde alltså på växel 1 och 2 genom hela stockholm. så ni förstår ju hur illa det va!!! jaja tillslut så kom vi fram vid typ 22 (vi åkte 14) så åt vi lite sedan la vi oss.. Igår hade vi lite födelsedagskalas för pappa, mig och bejb. Angelica fick Tintin filmen av syrran och pengar av min farmor och farfar. Pappa fick en ölbricka av mig och bejb som var mycket uppskattad. Jag fick pengar av farmor och farfar och av mamma och pappa. Sen fick jag två lolita martiniglas till av syrran (så nu har jag fem i samlingen)

Idag har vi haft påskfirande, eller har påskfirande bara att jag har tagit en paus,vi har ätit massa påskmat, målat ägg, letat påskägg och ätit jätte mycket godis! :D hahaha..!! Ikväll blir det väl lugnt, jag ska göra manikyr på mormor med lite snyggt nagellack och så. Annars så blir det väl att äta godis och känna sig tjock ;)

Stackars bejb är sjuk också :( Massa feber och förkyld :/ så henne har vi satt på medicinering.
Jag är så sjukt sugen på att skaffa mig en ny dator nu när jag sitter vid syrrans, det känns lixom nytt och fräsht på något sätt ;) hahah men det blir det INTE!! finns många andra hål att stoppa pengarna i.

Nej nu ska jag väcka bejb eller snacka med syrran. Får se för jag har de så sjukt bra på men lilla semester :)
PUSS!!

» 3 år och 4 månader

We Stand Here Today, Together As One
You Brighten My Days,
Just Like The Sun
When Everything Around,
Is Like Stormy Weather,
We Always Survive,
Cause Were In This Together

Now I'm Carried Away Because I've Opened Arms
You're Here To Stay,
Deep In My Heart
They Said That We Couldn't, But We Did Make It Work
And Nothing Could Stop Us, Not Even Two Different Worlds

Whoever Said That We Could Never Hold On,
Do Now Know I Found My Star
(Baby You Are My Star)
And Now I'm Happy I Stood Up For So Long
And Baby This Is Where Our Story Starts

I Can't Stop, Stop,
No I Can't Stop
I Can't Stop, Stop,
No I Can't Stop...

I Can't Stop,
Can't Stop This Love
No Matter What They Say,
I Love You
image description

» Deklaration

Japp då har man deklarerat för första gången i sitt liv. Sjukt mycket enklare än vad jag trodde att det skulle vara. Skönt att få lite pengar tillbaka med ;) haha..! :D Annars har jag haft en tvätt och städ dag idag.. Så nu är tvätten ren och så luktar det gott här hemma. har även ringt och pratat om lite mer jobb, känns som att det behövs. men det är väl så det är att vara timvikarie. Imorgon ska jag även ringa och prata om utbildning. Så snart kanske man är tillbaka i plugget igen.. Känns både kul och skrämmande. Men vi får se vad som händer när jag pratat med henne..  

Nu ikväll blir det ishockey kväll tillsammans med bejb. Heja Brynäs! Skönt att bara få slappa lite och dö framför tvn.

Idag var jag med om något så sjukt. jag är så sjukt stressad hela tiden och det har alltid legat i min natur. Jag har så sjuka krav på mmig själv att jag på senaste tiden har blivit sjuk av det (men går på behandling för det nu) så jag tänkte att jag skulle prova att meditera för att dem säger att det är så bra. Så jag letade upp en guidad meditation på youtube, den va på engelska men jag förstod den, den var så sjukt jävla bra!!!! Jag som aldrig kan slappna av annars hamnade typ i trans eller något. jag bara låg ner och var verkligen totalt avslappnad. Det var typ som om jag skulle ätit en burk med lugnande medicin. SJUKT COOLT!! Har fan aldrig varit med om något liknande.

Nej nu är det hockey. Puss!!

» En sväng till stan :)

Idag har jag och linda varit i stan, det vill säga Gävle och Valbo och shoppat lite. Skönt mer lågpris affärer så att även en fattiglapp som jag kan shoppa ett par kassar ;) haha..! Blev lite smått och gott inhandlat, så som ett par tygskor till mig, arbetströjor till bejb, en medicin burk, födelsedagspresent till pappa och lite annat skit såsom rengöringsmedel. dagen började ju bra.... NOT.. både jag och linda inser att våra plånböcker är borta. men en tant hade lämnat in min och lindas hittade jag på ett ställ i affären, så slutet gott ändå..! HAHA

Ikväll blir det BB mys hemma hos oss, det vill säga Big Brother tittande. Sen i morgon ska jag ringa min chef och prata lite jobb. Annars händer det inte så mycket i veckan. Längar tills på torsdag eftermiddag då jag och bejb ska åka till mamma och pappa. Mormor kommer också så det kommer bli mysigt att träffa alla familj över påsk. Kommer att bli kanon!

Jag har väl egentligen inte så mycket mer att berätta. Känns bara skönt att sitta och skriva vid en dator igen faktiskt.. Tacka gudarna ( eller något..!) att vi beställde bredbandet! :D

Nej nu ska jag sätta mig och drömma mig bort i webbshoppens värld ;) PUSS!!