» Då var det dags igen!

Tja! varit lite tyst här i ett par dagar. Har faktiskt haft fullt upp med annat.. Jaja, sånt som händer. Just nu sitter jag i alla fall påklädd och sminkad för jag ska faktiskt jobba idag :D JIPPIE!!! Dem ringde igår så jag ska jobba 11-20 idag. :D Ska bli kul då jag inte jobbat på SJUKT länge. Hoppas på att det blir mer jobb snart!

Jag har haft lite upp och ner dagar dem senaste dagarna. jag har inte vetat om jag är glad eller ledsen, det har lixom varit skit konstigt :/ Vet inte fall det är någon som förstår vad jag menar men det har i alla fall varit upp och ner. Men ibland är det väl så, att man inte vet om det är bra eller dåligt. Jag menar det finns ju ALLTID för- och nackdelar med allting. Så kommer det alltid att vara. Jag har i alla fall tänkt sjuk mycket och sådär. Jaja ska bli skönt att jobba idag och komma ifrån alla tankar, bara lämnda dem här hemma och få vara på mitt underbara jobb! Jag älskar verkligen att vara där, det är så himla roligt. Så kommer jag vara trött ikväll eftersom jag inte jobbat på hundra år, och det känns med skönt, att få lägga sig och vara trött när man ska sova. 

Nej nu ska jag inte sitta här och gnälla över mitt liv, kanske kommer ett inlägg i veckan om tankar och så. Vi får väl se. Det är så skönt att sitta här och skriva. Det känns nämligen som att jag berättar för någon men det är aldrig någon som säger emot här. Utan jag får berätta (skriva) ända till punkt. Jag kanske rent av skulle skaffa mig en tankeblogg, bara för att kunna skriva egentligen.. Äsch nu tänker jag för mycket igen.

Jag saknar min kärlek, för hon betyder allt!<3 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo