» ...




» hjärnspöken och missad praktik

Händer inte så mycket här. Är hemma från praktiken för att jag inte mår bra. Börjarj fundera på om det är min medicinering som har börjat krångla. Det värsta här är att läkarna inte kan så mcket om det så att man måste vara sin egen doktor typ. haha! Aja ska väl försöka ringa dem i morgon. Idag var mamma och jag och hämtade nyckeln till lägenheten så att vi kan kolla på den i helgen när pappa är hemma med. Vi var en snabbis till den idag innan vi åkte hem och jag tycker verkligen om den lägenheten. visst det är lite som måste göras med den och så men det är ju bara kul. Samtidigt så blir jag väldigt nervös för att flytta igen. Har ju bott hemma i 1 ½ år nu och man vänjer sig snabbt. Jag är ju så fruktansvärt mörkrädd med och mitt hjärna älskar att spela mig spratt. Haha men det skulle va så kul och skönt att ha sitt eget med. Blandade känslor vad gäller det där. Men eftersom jag fått jobbet så känns de som att jag måste flytta för kommer inte orka pendla i längden då jag HATAR att gå upp på morgonen. Och jag är ju sjukt dum om jag tackar nej till en fasttjänst för lite hjärnspöken. haha! Sitter i alla fall och jämför lite priser inför en renovering ifall jag tar lägenheten. 
 
Eftersom jag har mått som jag har mått och inte kunna gå på praktiken så kommer vi att förlänga den. Nästa vecka skulle ha varit sista veckan men vi får lägga till ytterligare några dagar. Blir typ efter skolan och när jag är ledig. Har ju mitt föredrag om Cerebral pares kvar med. måste hinna med det! inte långt kvar i skolan nu, snart klar! Shit vad tiden har gått fort. kan knappt fatta det :P 
 
Nej nu ska jag kolla på snooki och jwoww. Hörs!

» Kan fortfarande inte fatta!?

Oj, jag vet inte om jag drömmer eller om det är verklighet. Så känns det just nu. Jag har verkligen fått en provanställning i 6 månader och igår var jag och kollade på en lägenhet som jag blev kär i. Den va ganska sliten så den behöver lite kärlek men det tycker jag ju om. Jag kan verkligen se mig själv bo där samtidigt som mina hjärnspöken säger att jag inte kommer att klara allt det här. Men varför skulle jag inte klara det? Har jag klarat att plugga, jobba, socialt liv och sköta hemmet detta året så klarar jag nog det mesta egentligen. Fick i alla fall en sådan chock av allt igår så att jag blev helt skakig, frusen och däckad. Har sovit från och till i ett dygn. Kunde inte komma iväg till praktiken då jag skakade och höll på att svimma så fort jag ställde mig upp. Får se om jag åker i morgon eller om jag väntar en dag till innan jag ger mig fan på att klara denna praktiken. Fick min halvtidsbedömning förra veckan och dem var jättenöjda med mig. Det är alltid kul att höra!
 
Idag har jag mellan mina sovpauser börjat pynta lite för julen. Är inte klar än men tar ett steg i taget :) -just nu far tankarna mest runt i huvudet på hur jag ska göra i ordning lägenheten om den blir min. Åh den kommer bli sååååååå fin :D Haha!! Har även hunnit med telefondejt med både Mirjam och A. Shit vad jag saknar er! <3 
 
nej nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta att drömma. Jag kan som sagt inte fatta att allt det här händer mig. Jag är så jävla glad! 

» JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖÖR!!

OMG OMG OMG OMG!! Nu händer det! 
 
I helgen har jag haft praktik, så det har varit fullt upp med det. Igår kväll efter praktiken kom min fina hit så kollade vi klart på vampire diaries. Nu får vi vänta ett år innan nästa säsong släpps :P haha. Älskar den serien, man blir verkligen fast av att kolla på den. 
 
nu kommer vi till det sjuuuuka, JAG HAR FÅTT JOBB!!!! Fick 6 månaders provanställning som man brukar få först. JAG HAR FAST JOBB I MINST 6 MÅNADER!!!! Fattar ni?? Det är helt sjukt. jag går på moln och har så mycket adrenalin att jag knappt kan andas. Fy fan va gött! DU GREJADE DET GABRIELLA!!!!!!!! :D Haha jag är så otroligt lycklig. Inte nog med det. Snart jag jag bege mig mot ljungby för att kolla på en lägenhet som jag är intresserad av. Min fina ska me med så det kommer bli så bra. Åh vilken underbar dag!
 
haha ja jag är helt speedad. men nu ska jag göra mig i ordning innan det är dags att åka på lägenhetsvisning. Hör av mig sen! 
 
 

» Intervjun

Då var man hemma igen. Intervjun gick bra och jag får svar nästa vecka. Får jag jobbet så vill dem att man börjar jobba så fort som möjligt och då är de dags att söka bostad :O OMG! Jaja ska inte ta ut något i förskott. Nu ligger jag och kollar på Say yes to the dress och bara njuter av de. Underbara känslan som jag har i kroppen nu. 






» Anställningsintervju

Nu är de bara 45 minuter kvar tills jag ska köra. Är faktist ganska nervös :p är nog mest för att hitta dit jag ska. Ska äta lite lunch nu tror jag. Är inte så sugen egentligen men jag vet att min mage inte klarar av all magsyra (sedan operationen) som läcker ut hela tiden om jag inte äter på länge.

 Aja hör av mig  när jag kommit hem igen, Wish me luck! ;) 




» Förberedelse?

Har spenderat kvällen framför paradise hotell. Inget speciellt som hänt än. Har även plockat ihop alla papper som jag behöver till intervju imorgon. Glömde helt bort att jag skulle förberett mig lite på eventuella frågor och så men de får gå som de går :) jag har en positiv känsla så de känns faktiskt bra! :) nu låter jag ödet bestämma. Hinner faktiskt förbereda mig lite imorgon, beror på hur länge jag sover :p haha

Hörs! 






» Paradise hotel

Handlade lite nytt i stan. 

Kalender, ögonskugga och ögonpenna


Servetter för pyssel


Hdmi kabel

Nu ligger jag och kollar paradise hotel som jag missat hela veckan. :) 


» Snälla tomten!

Snälla snälla tomten, i år kan du komma med dessa skor till mig. Tack på förhand! 



















» Väntan



Ligger i soffan och väntar på att mamma ska sluta jobbet så ska vi åka och handla lite. :) 

» WTF!?




» Fotboll med min fina

Nu ska jag sova. Min fina och jag kollade klart på fotbollen och sen skickade jag hem henne. Haha!! Älskar att ha vänner som man kan vara ärliga med :) ska som sagt upp tidigt imorgon. Eller tidigt och tidigt är de ju inte men jag är van att inte börja praktiken förens 12-14 någongång och då är de "jobbigt" att börja 8:30. Haha!! Men ska bli riktigt skönt att sluta på eftermiddagen så att man kan hitta på något :) 

Ni får sova så gott så hörs vi! 



» skulle ha åkt nu

Kollar på fotboll med min fina och flammsar runt om allt och ingenting. Hon skulle ha åkt hem nu men än är hon kvar xD HHAHAAHA!! äsch förhoppningsvis kommer jag upp i morgon ändå. Skulle bara säga det. HAHA
 
Hejdå!

» ansiktsmålningar

Va kvar lite extra idag på praktiken. Vi pratade en massa. Känns skönt att man ändå "klickar" så bra med personal och barnen. Har gjort en massa ansiktsmålningar idag. En tjej ville ha piercingar i läppen precis som jag men då fick jag säga att hennes föräldrar nog inte skulle bli så glada om hon kom hem med det. HAHA Barn är bara för söta ibland. Nu kommer min fina snart. Ska träffas en stund bara eftersom jag ska orka att gå upp i morgon bitti. Börjar praktiken 8:30 så måste åka 8:00. Vi tar väl en kaffe och pratar lite skit som vi brukar att göra. Det är ju fotboll också så vi kanske bänkar oss framför det en stund. Vi får se helt enkelt när hon kommer :) 
 
Då vet ni vad jag gör för tillfället. :)

» drömmar och bebis!

Har haft fullt upp hela morgonen. Har tvättat, plockat ur och i diskmaskinen, letat julklappar och haft en himla massa telefonsamtal. Nu ska jag strax åka till praktiken. Har väl inte så mycket att säga egentligen. Händer verkligen inte så mycket just nu. Är lite planer och planerade vad gäller anställningsintervjun och vad som händer efter den beroende på hur den går. Skulle verkligen vara sååååå kul att få det här jobbet, så får se till att vara förberedd till intervjun på fredag. :)
 
Idag har blondinbella och odd fått sin lilla prins. :) Grattis till dem helt enkelt. 
 
nej nu har jag inte tid att babbla. måste dra!

» Stupid



HAHAHAHAHA!! 

» Stjärnfall och planering

Stod ute på balkongen, rökte och pratade med fina A när jag såg ett stjärnfall. Jag vet inte varför men stjärnfall är speciella för mig. Jag har sett 4 i mitt liv och har då alltid haft mina tankar och umgåtts med människor som betyder mycket för mig. Det är något magiskt med stjärnfall. Tycker ni också det?
 
 
Nu är jag tillbaka i sängen i alla fall och tänkte fortsätta titta lite på viaplay. Borde skriva på mitt föredrag om cebral pares men orkar inte just nu. Har kort dag på praktiken i morgon och på tisdag (14-19) så ska nog hinna ändå :) Har ändå inget bestämt datum än för genomförandet. Ny vecka i morgon och nya tag. Så här ser min vecka ut vad jag vet nu
 
Måndag: praktik 14-19
Tisdag: praktik 14-19
Onsdag: praktik 8:30-15
torsdag: ledig
fredag: Anställningsintervju!!!! Waaaaaahhh
lördag: praktik 9-20
söndag: praktik 9-17
 
Utöver det ska jag klämma in att städa, tvätta, skriva på föredraget, plugga teckenspråk, träffa min fina, förbereda mig för intervjun och lite annat smått och gott. Så ser det ut för tillfället. :) Känner mig ganska trött nu så borde väl sova, men blir som sagt lite viaplay till. Är fullmåne ute så kommer väl ändå inte kunna sova. haha aja ska inte sitta här och babbla mer. Hörs då!

» Viaplay

Ligger i sängen men datorn i knät och myser till viaplay. Så skönt att bara mysa såhär :) 





» Senaste dagarna

Hallå hallå i lingonskogen. Idag är de så underbart väder att jag tog hunden på en långpromenad. Så jävla underbart. Kan inte förstå att det är mitten på november :p sen senast har jag haft fullt upp med praktik. Är så himla roligt och mycket att lära sig :) sen har jag hunnit vara på julmarknad och så har jag träffat  Malin och Marie och haft filmkväll med vampire diaries. Älskade serie!!! I fredags efter praktiken fick jag äntligen på mina vinterdäck med. Riktigt snygga tycker jag allt :) de duger till mig :) Så här kommer lite bilder från dem senaste dagarna. 























» Tacka nej

Har precis tackat nej till en lägenhet. Känns sådär faktiskt. Haha! Men eftersom jag ska på anställningsintervju bästa vecka kunde jag inte tacka ja till den lägenheten och kärringen kunde inte vänta. Så ett nej fick det bli. 

Har precis duschat och ska klä på mig. Blir att äta lunch och sedan dra mot praktiken. :) 

» Morgonmys

Ligger i sängen och kollar på Nyhetsmorgon. Brukar ligga en timme ungefär innan jag går upp :) klockan ringer, jag sätter på min ljusterapilampa och så efter ett tag kollar jag nyheter. Börjar inte praktiken förens vid 14 idag så de är lugnt. Nej nu ska jag upp och käka frukost. 




» ...

Hemma från praktiken. Har varit ännu en lärorik dag. Sitter nu i soffan och dricker te. Är riktigt ruskväder ute så de är mysigt att dricka te och lyssna på brasan som sprakar. :) 

» Tröttmössa

Godmorgon! Kollar på nyheterna och sitter vid min lampa. Vet inte om de hjälper men tydligen ska det ta 3 veckor ungefär för att märka någon skillnad så jag kämpar på ;) blev ju lite paus när vi var i Stockholm så har ju bara gått 1,5 vecka typ. 

Idag är de som sagt praktik som gäller. Börjar 13:00 så åker ca 30 min innan. Så innan dess ska jag tvätta lite och plocka undan. Måste också skriva min redovisning av cp för barn. Det är de sista jag har kvar i skolan just nu. Vi kanske får något mer sista veckorna efter praktiken men det kan jag ju inte påbörja nu ;) haha nej nu ska jag käka frukost. 



» Sista praktikplatsen

Har idag varit min första dag på min sista praktikplats. Det är ett korttidsboende och fritids för funktionshindrade barn och ungdomar. JAG ÄÄÄÄÄLSKAR DET!!! :D så himla mysigt har det varit idag. Blir praktik imon, på onsdag, torsdag och fredag denna veckan. Måste lära mig mer teckenspråk med. Men de kommer :) det har jag ju alltid velat kunna så de ska nog gå bra :) nu ligger jag i sängen och glor på tv. Är så himla nöjd med den här dagen! Imorgon är en ny som kommer bli minst lika bra 




» Just de!

Just de. Köpte lite presenter/julklappar som jag inte lägger upp här. Haha de skulle inte vara kul. Nu ska jag gå ner och vänta på gästerna! :D 

» Shoppingen

Ja jisses vad trött jag var igår. Har i alla fall klarat av farsdags frukost och snart blir det farsdagsmiddag. Gästerna kommer till kl 14. Har i packat upp allt från igår och tänkte visa va jag köpte :) 

Va så mycket folk att vi fick köa i ösregn 


Tur att vi va så jävla snygga i varsin Ullared cape


En av pauserna bestod av alkohol och choklad! 


Samma märke som min svarta med nitar. Väskbutiken utanför gekås skulle slå igen så dem hade värsta rean. Ett riktigt kap med andra ord! 


Sjal


Bh. Sjukt att kunna köpa bh för typ 80 spänn istället för flera hundra.


Skjorta


Andra och tredje boken. Har redan första


Mysbyxor


Leggings


Krimskrams


Morgonrock


Pjamasbyxor


Transparant blus 


Trosor, saltvattenspray och en "tavla"


Spelet 


Onepiece


Kofta


Transparant skjorta


Mer krimskrams 


En till väska


Kofta



Nu tror jag att jag har fått med allting. Haha. Är riktigt nöjd med mina köp. Tråkigt bara att de va så mycket folk så man missade säkert jätte mycket. Men vi ska åka en gång till troligen snart så hoppas på mindre folk då ;) 

» Heeeelt sluuuut!

Fyfan va trött jag är. Har kommit hem, packat ur bilen, pratat lite med pappa och nu lagt mig i sängen. Helvete va folk de va på Ullared idag. Vi fick köa in, köa till kassan, trängas och kunde knappt komma fram. Nej ingen hit faktiskt. Men det har varit en underbar dag ändå. Har spenderat lite pengar ;) haha. Jag visar i morgon vad jag har köpt :) nu ska jag däcka! 



» Ullared!

Japp vi är på väg mot gekås i Ullared!! :D så idag ska det shoppas! Jippi. Så då vet ni vad jag ska göra idag. 





» På gång

Åh jag har en så himla rolig nyhet att berätta. Jag ska på anställningsintervju den 22:e :) känns så himla roligt, tänk att kunna få en fast tjänst!! Ja vi får väl se hur det går :) lillsis kom idag!! <3 så snart ska vi åka till bigsis och käka lite. Ska väl även planera lite inför Ullared. Nej nu ska jag leta upp en tjocktröja, håller på att frysa ihjäl i det här vädret... Ge mig sommar och sooooool!!! 





» babbel

Sitter vid datorn för första gången på väldigt länge. Haha känns inte som att man behöver den när man har en iphone. Man kan göra allt från den. HAHA.. Anledningen till att jag sitter här är i alla fall att jag har pluggat lite och skickat in några arbeten. Har även haft lite mailkontakt med några av mina lärare. Musiken dunkar och nu sitter jag och skriver en liten inköpslista till Ullared. Ska bli så nice och åka dit igen. Är ett år sedan jag var där sist så nu är det dags igen. :) 
 
Tänka även att jag ska kolla runt på lite jobb. Fick erbjudande om att kolla på en lägenhet igår. Har inte bestämt om jag ska gå på visningen eller om jag ska strunta i det och flytta sen framåt våren när jag vet vad jag vill och vart jag får jobb. Måste i alla fall ringa och prata med dem med lägenheten och tacka ja eller nej men får fundera någon dag till på det. Det är redan inflytt 1/1-14 på den. Skulle va AS skönt med en egen lägenhet igen. Det kommer ju inte bli så dyrt att flytta heller eftersom jag har alla möbler jag behöver. Det enda jag inte har är ett köksbord för det jag hade i min andra lägenhet var syrrans som hon själv har nu. Men ett bort kostar ju inte massor, det kan man ju köpa ett billigt och göra om själv till det man vill ha. Som sagt, får fundera lite...
 
Nej nu vill jag att mina bästa ska komma hit så att vi kan kolla på nya säsongen av Vampire diaries som hon fått!!!! Älskar den serien! och jag har inte fått kolla på den säsongen förens hon fick den så att vi kunde kolla på den tillsammans. Vi har kollat på alla avsnitt ihop. Haha.. Får hoppas på att hon inte har haft en jobbig dag på jobbet idag så att vi kan kolla på det :D
 
Nej nu orkar jag inte sitta här och pladdra mer. Pusskalas :*

» Klänningen

Här kommer bilder på klänningen. Älskar verkligen denna klänning. Är få gånger jag trivs i det. Jag är mer en byxtjej egentligen.. Haha!! 





» Gudson

Jag älskar dig hjärtat<3 saknar dig så att det gör ont! 




» Shopping

Här kommer bild på smyckena och min skor. Har dock ingen bild på klänningen men kan kanske ta en imorgon. Nu ligger jag och kollar på TLC. Har inte mer att säga just nu :p haha 






» Vår resa

Vilken underbar resa vi hade! Så himla roligt. I fredags kollade vi in hotellet, gick en sväng till systemet, gjorde oss i ordning och gick ut och käkade. I lördags tog jag tunnelbanan ut till Solna där jag mötte upp mamma, sis och mormor så åkte vi till brorsan på Christoffers 1 års kalas. Träffade all släkt och hade det jätte mysigt med lillkillen. Ville vara gråta när vi åkte därifrån för det kändes som om mitt hjärta gick i tusen bitar när vi lämnade dem. Sen tog jag tunnelbanan tillbaka till stan och mötte upp tjejerna. De hade shoppat hela dagen och vi tog en sväng till. Jag handlade en klänning. (Har ingen bild för den är i tvätten nu) vi tog en fika och gick tillbaka till hotellet. Gjorde oss i ordning, gick och käkade och sedan provade vi på nattlivet i Stockholm. Hade en grym kväll! Fick även träffa A, som jag saknar massor. Kändes väldigt bra men var jobbigt att lämna henne :( eftersom vi la oss vid 4:30 typ så vaknade vi inte förens 12 på söndagen. Blev att göra sig i ordning, käka, ta en fika och sedan dra oss mot Globen. Konserten var så sjukt bra!!!!! Vi stod as långt fram så vi såg bruno mars skitbra! Fy fan va grymt de va!!!! Efter konserten åkte vi tillbaka till stan, käkade på mc Donalds och sedan tillbaka till hotellet och sova. Måndag morgon blev de att packa ihop alla saker och sedan lämna väskorna på stationen för ytterligare lite shopping. Köpte bara lite smycken och ett par skor. Tåget gick bra och väl hemma var jag så trött så att jag däckade. Haha. Så mycket att skriva om resan men orkar inte det nu. Haha. Lägger ut bilder så får ni se lite :) 













































Tack brudar för en grym helg! <3

» !!!