» Tröttmössa

Satan va trött jag är! Men snart ska jag köra till jobbet. Hade helst krupit ner i sängen och sovit men de tjänar man ju inga pengar på :p haha

» Helgen

Vilken jävla helg de varit. I fredags va jag som sagt hos Sandra och träffade dem andra tärnorna. De va jättetrevligt och vi bestämde stylingen till bröllopet. På dagen städade pappa och jag uterummet. :) 

i lördags blev de racerfart tillbaka till Ljungby för att göra iordning allt innan folket kom. Hade så jävla kul! Längesedan jag kände mig så trygg och glad i ett sällskap som jag gjorde då. Takida va självklart helt fantastiska och jag är glad att jag fick dela det ögonblicket med Jonas <3 bättre än så blir de inte!

 I söndags blev de bakishäng och städning. Idag har jag hunnit med både de ena och det andra. Satt på balkongen en stund. Sen skulle jag åka på utbildning och skulle stänga fönstret. Då hoppar hela jävla fönstret ur :o hur fan lyckas man? De är fan bara jag som klarar de. Sticker i väg på utbildning. Och messar Jonas i ren panik som lika lugnt som vanligt säger att han kommer efter jobbet. Sen fick vi kalla på förstärkning så Daniel kom. Stackarn hade precis slutat jobba och så är jag besvärlig xD haha efter en del meckande av Jonas och Daniel så gick fönstret att stänga i alla fall. Vad skulle jag gjort utan er!? Kvällen har spenderats med min sambo innan hon åkte för kvällsjobb. Nu har jag lagt mig i sängen och lyssnar på musik. Ska börja jobba på ett nytt ställa imon så börjar redan vid 7. Fyfan säger jag som hatar att gå upp på morgonen. 

Här kommer bilder från helgen i alla fall 


Jello shots  



Takida<3






Fyfan va de luktade sprit dagen efter


Va fan hände där?

Kall handduk är standard dagen efter



Satte skon på fel fot xD


Ja jag vet i fan hur jag lyckades! 



Inte lika glad när jag hämta posten och fått denna reklam. KAN DEN KOMMA MER LÄGLIGT ELLER!? Hahaha




» Party party

Vilken himla partyhelg jag har denna helgen. Igår va jag hos Sandra och träffade alla tärnorna. Och idag blir de förfest hos mig och sedan vidare mor garvaren där vi ska se takida!!! Jag har laddat kylen och väntar nu på tjejerna innan resten av folket kommer.. 

NUUUU KÖÖÖÖÖR VIIIIII!!! 





» Lyckan!

Åh jag är så lycklig så jag spricker snart!!  Jag va ju hos läkaren idag och vet ni? Jag är friiiiiisk!!!! :D ingen mer sjukskrivning! :D Jippi! 




» Så förbannat jävla störande

Lagom jävla irriterande att jag har sovmorgon idag och slår upp ögonen 05:52...!!!! Och jag kan inte somna om!!! Kollar lite på Nyhetsmorgon på paddan och hoppas på att somna om. Sen vid 13:00 blir de läkaren för att diskutera sjukskrivning och sen blir de att köra till Älmhult för att va hos psykologen.




» Efter 2,5 timme hos frisören

Jag kan inte säga mer än att jag är så sjukt jävla nöjd! 





» So true




» Dagen

Idag har vi grejer hemma på gården hos pappa. Sen grillade vi lite och så. Nu har sis och jag åkt hem till mig och ska vara här ett par dagar. Imorgon och på tisdag är det jobba som gäller :) 


Planterade lite blommor


Tände grillen och då luktar de verkligen sommar


Slappade i solen


Så fiiiint!


Så jävla gott va de! 



» Marknad och påsk

Glömt bort att blogga. I går jobbad jag 8-15. Sen skulle jag åka till vislanda för att fira påsk med familjen. Lillsyrran är ju med hemma <3 men innan jag lämnade Ljungby va jag tvungen att träffa min fina rara underbara Jonas. Hihi. Kunde inte tänka mig att vara bort flera dagar från honom. Sen åkte jag hem till pappa för de blev påskmiddag med pappa, lillsis och farfar. 

Sen igår kväll blev de mys med familjen. Imorse när vi vaknat och de va dags att åka frukost fick jag och lillsis påskägg. Inte innehållande godis utan pengar :) 


Sen blev de att sminka sig och göra sig i ordning för att gå på marknaden med mamma och storasyrran. Handlade en hel del faktiskt :p 





Så fiiiint väder! 


Mums ;)


Tröjor/linne


Godis som jag och lillsis köpte :D

Sen bar de av hem till mamma för påskmiddag där tillsammans med lillsis, mamma, storasyrran och svåger. Vi fick påskägg även här


Efter att vi ätit och myst i solen och sådär så blev de en sväng in till stan där vi var på katthemmet, shoppade lite och även handlade en sväng på city gross. 



Få gånger jag faller för en katt. Men denna damen förtrollade mitt hjärta


Köpte ett par nya svarta jeans, foundation och torrschampoo. Det torrschampoot jag brukar ha fanns inte så jag ska prova ett nytt. 

När vi kom hem blev de att packa upp allt och sedan färgade jag håret på sis. Nu väntar jag spänt på resultatet :D 

» dagen i bilder


Tog sovmorgon på min lediga dag

Hittade en död fågel hos pappa


Cassie va inte lika sugen på att gosa som jag va

Skruvade isär pianot och packade in de i bilen


Bar upp allt och satte ihop de. Lycka! 

Satte ihop min skitlampa efter mycket om och men. Höll på att bli gaaaaalen ett tag men det gick bra :) 

Lekt med målarfärg :p

Fått gulliga, peppande ord från min fina vän <3


Puss


» Utbildning

Har haft lunch och börjar snart andra delen på utbildningen som jag är på idag. Tyvärr verkar de som om min chef har bokat mig fel dag då det är massa sommarvikarier... Typiskt.. Aja får ta de med henne i eftermiddag när jag slutat. 

Åh även om jag var väldigt irriterad i förmiddags så är jag så ofantligt lycklig och glad just nu. De känns så himla bra allting. Haha ja jag vet inte men jag ler HELA tiden typ. Haha får ju typ träningsvärk i ansiktet. Vill säga grattis till underbara Jonas som har fått så himla bra besked idag. Grattis hjärtat!!!! :*




» Tagit mitt "staket"

Hej mina små gullefjun. Nu har jag bäddat ner mig i sängen jämte sambon. Haha har varit en helt underbar dag idag. Malin och jag vaknade, gjorde oss i ordning och drog sedan ner till stan. Hon skev kontakt på sin lägenhet JIPPI! Sen körde vi lite ärenden och handlade. Blev lunch hemma som Malin bjöd på. Kycklingsallad :D när vi vaknade så va det någon som bankade. Jag trodde de va grannen som spikade upp något men så kommer vi ut och upptäcker att dem tagit bort mitt "staket" haha. Skönt att dem byter det nu!! Tråkigt bara att jag inte har fått någon info om de av föreningen... Men men... sen åkte i alla fall Malin och jobbade och jag pratade med syrran i telefon. Sen kom Jonas och så har vi umgåtts hela dagen. Har även hunnit med att prata i telefon med syrran en gång till, mamma. Pappa, mormor och Mirjam. Jonas och jag gjorde väl inget särskilt. Vi ligger mest i soffan och kramas och pratar. Helt underbart är det! Jag fnissar som en liten fjortis, men han gör mig lycklig så då får man fnissa :) haha sen kom Malin hem från jobbet så då kollade vi på massa äckliga videos på youtube innan Jonas bestämde sig för att åka hem. Men vi ska ju upp tidigt allihopa imon. Malin börjar 7, Jonas 7:30 och jag 8. Haha imon ska jag på utbildning hela dagen. Sen har jag inget bestämt än. Får se vad som händer :) sov så gott nu sötnosar. 






» Så de kan gå....

Vilken jävla kväll de blev igår de.. Hahah Jonas messar mig och frågar om jag och Malin vill komma till dem och hälsa på lite. Eftersom jag jobbade så sa jag att jag måste prata med Malin när jag kom hem. När jag slutat så blev de så att Malin och jag åkte till dem. Jag va chaufför så Malin drack lite tillsammans med dem. Så jävla bra kväll/natt. Så jävla härligt gäng.. De va jag, Malin, Jonas, Daniel, Johannes och Alle.. Blev skön musik, live uppträdande, färgsprakande groggar och självklart njöt jag i Jonas famn. 

Strax innan fyra var de dags att avsluta kvällen. Jag körde hem Alle och sedan kröp Malin och jag ner i sängen. Slocknade som små barn och vaknade av alarmet 12:45... OMG! Länge sedan jag sova så länge utan att vakna. Fast vi la ju oss 4:30 så de är ju åtta timmars sömn. Blev frukost och massa prat om gårdagen innan de va dags för Malin att åka till jobbet. Jag har sminkat mig lite och nu sitter jag i soffan och slöar innan jag ska åka till jobbet. 

Haha vilken vändning de blev på kvällen igår. Malin hade tänkt att vi skulle mysa i myskläder och kolla på film och typ lägga oss 23. Nej då istället blev det party party ;) tack för en fantastisk kväll alla inblandade! Det får vi göra om :* 

Nej nu ska jag ut och röka. Puss





» Jobba

Snart är det dax att åka och jobba. Blir 17-22 idag och imorgon. Ska bli så härligt att va tillbaka på stället jag ska till nu. Länge sedan sist! Idag har jag rensat och satt in viktiga papper i pärmar. Här inte gjort det sen jag flyttade så se är ju en helt del. Haha är inte klar än men orkar inte mer :p 

Nu ska jag hänga lite tvätt och sen ska jag till affären en snabbis innan jag ska till jobbet. Behöver fylla på nikotinförrådet :p ikväll kommer min fina Malin <3 puss på er 





» Fredagkväll

Popcorn, cola och hockey 




» Babbel

Godmorgon godmorgon! 

Ligger i sängen och kollar på Nyhetsmorgon på paddan. Jisses vilken livskvalité man får med paddan. Haha! Idag regnar de, igen, och jag är ledig. Får väl se vad som händer idag. Tänkte ligga i sängen och dra mig innan jag ska hoppa in i en dusch och sen äta. 

Igår var jag och mamma hemma hos storasyrran. Vi köpte med oss fika så blev lite fika och mys. Så blev det tacos och prat. När mamma och jag åkte hem fixade vi lite ärenden så jag var hemma ungefär halv tio igår. Haha. 

Då vet ni. Puss 




» !!!

Nu är jag så jävla trött på det här! Va fan är människors problem. Jag pratar om den 21 åriga kille som misstänks ha våldtagit och sexuellt utnyttjat 9 barn. Varav sju ska ha varit på en förskola där han har varit praktikant. Jag har själv inga barn och jag antar att många kommer att påstå att det är därför jag inte förstår, Men jag har barn i min närhet som betyder allt för mig. Jag arbetar med människor då jag är undersköterska med inriktning mot funktionshinder. Jag har läst detta och diskuterat det med vänner men nu kan jag inte hålla käft längre.

Människor skriver på internet att dem vill döda den här killen. Dem säger att världen vore en säkrare plats utan honom och dem lägger till och med ut bilder på honom och hans adress på internetsidor. VA FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ER? Jag blir rädd om det är såhär samhället är. Är det helt okej att ni sitter och skriver att ni ska mörda honom och ta hans liv ifrån honom. Jag skyddar verkligen inte honom för han ska straffas för det han har gjort, om han fälls, men vi har ju INGEN RÄTT att hota honom. Ni sjunker verkligen till en så låg nivå genom att själva begå brott. Jag förstår att det är chock och att många människor kan relatera till sina egna familjer. Men håll det för er själva. Ni behöver inte skriva allting på Facebook eller andra internetsidor. Hur tror ni det känns för hans anhöriga? Dem har inte gjort någonting, kanske inte ens 21 åringen, och ni sitter och önskar honom ur livet.

En annan åsikt som många kör på är att dem vill att det svenska rättsystemet ska ändras. Okej, jag anser också att många av straffen är för lätta och att dem borde förlängas. Men för helvete!! Det är väl inte hans fel att vårt land har så dåliga straff? Det är väl inte hans fel att våra politiker har bestämt som dem har gjort? Vill man ändra systemet så får man skriva sina tankar angående det men inte dra in någon person…! Vi har ingen rätt att välja straff för honom. Vi har människor i vårt samhälle som har den utbildning och erfarenhet för att kunna fatta ett beslut vad gäller hans straff. Jag anser verkligen inte att barnens föräldrar ska välja straff då dem är i chock och man då går igenom olika chockfaser som gör att man inte kan tänka klart. Dessutom lägger ju föräldrarna en personligprägel, vilket inte ska finnas när man ska välja straff. 
På nyheterna nu ikväll beskrivs 21 åringen som en ”udda figur med trasliga familjeförhållanden” dessutom säger dem ”på gymnasiet gick han teaterinriktning och att han gillade att klä ut sig” VAD HAR DET MED SAKEN ATT GÖRA!!!!!????? Jag har som barn älskat att klä ut mig, men eftersom jag är tjej så är det inget konstigt. Men ska vi då misstänka alla killar som håller på med teater att dem är våldtäktsmän eller att alla killar som gillar att klä ut sig ska vara pedofiler?? Hör ni inte hur orimligt det låter? Ingen vet vad den här 21åringen har gått igenom och vem ger oss rätt att döma honom? Du vet inte vad som hänt honom, du vet inte vilka känslor han har haft och du vet inte hur han mår. Men om grannar och klasskompisar och så vidare har märkt att han mår så dåligt och har haft en trasslig bakgrund, varför har då ingen hjälp honom. Och om han nu har haft hjälp av läkare, kurator, psykolog eller liknande.. varför har ingen gjort någonting?

Personalen på förskolan säger att 21åringen inte har varit själv med barnen, inte har bytt blöja själv på barnen och inte har ”kunnat gömma sig” någonstans. Men hur har då detta kunnat hända? Är det lättare för föräldrarna att anklaga ”praktikanten” eftersom dem inte känner honom än att misstänka att förskolelärarna har gjort något fel eftersom dem har ”känt dem länge”? Jag anklagar verkligen inte förskolelärarna för någonting men jag menar att en praktikant inte ska göra någonting utan ska mest bara kolla på. Man ska lära sig arbetsplatsen, inte ersätta personal.

Där har ni min åsikt. Vi har ingen rätt att döma… Vi vet inte vad en person har gått igenom och det är vad vi går igenom som formas oss. Har han utsatt barnen för detta så kommer han att dömas och avtjäna sitt straff. Men snälla sitt inte och skriva på internet att ni önskar livet ur honom. Det visar bara yngre läsare att det är okej att man vill döda någon. Hur tror ni att utvecklingen av vårt samhälle blir då? Människor föds inte med hat, det är något man lär sig. Sprid kärlek och ta hand om varandra, det tjänar vi alla på <3


» Sååååå jag!




Denna bilden är verkligen sååå jag xD haha sitter på vårdcentralen i Älmhult och väntar. Regnet öser ner så jag är alldeles seg. Jag saknar Jonas, som jag inte träffat på knappt ett dygn. Haha vad är de han gör med mig? Är väl hemma runt 6 ikväll igen så kommer Malin när hon slutat ikväll. Imon blir det jobb igen :) 

Puss 

» Tandkräm i ögat

Kunde inte somna direkt igår utan låg och kollade på kläder. Haha så idag när klockan ringde va jag ju sjukt trött! Är klar nu och ska åka om en stund. Men är man trött eller är man trött när man sminkat sig och så ska man borsta tänderna och skvätter tandkräm i ögat. HAHA har ALDRIG hänt innan! xD så jävla klantig... Det sved ju så ända in i helvete. Jag har ju oral b's tandkräm med blekande korn i med. Va bara att försöka hitta topsen samtidigt som ögat rann och jag skulle rädda sminket. Det löste sig tillslut i alla fall. Nu blir de soffan och nyheterna innan jobb. 

» Grattis min fina!

Nu har jag krupit ner i sängen och ska sova. Min bästa finaste Malin har idag fått lägenhet här i Ljungby så jag fixade en liten överraskning till henne. Blev ett kort, en ljuslykta och kladdkaka. Är så himla glad för hennes skull. Annars har jag pratat med Mirjam i telefon i 2,5 timme och så har Jonas varit här. Vi kollade på film, lyssnade på musik och bara va. Känner mig så himla avslappnad i hans sällskap. :) han gör mig glad. 

Nej nu måste jag försöka sova. Ska börja jobba 8 imon så måste åka ca 7:30.. Fy fasen för att gå upp så tidigt :( haha men jobbar bara kortpass. Sen blir de psykologen på eftermiddagen. Ha de bra och sov så gott mina små hjärtan :*









» Ledig dag

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon :) så himla skönt. Idag är jag ledig så vet inte riktigt vad dagen bjuder på. Funderar på om jag ska dra in till stan och se om de händer något kul. Fast de regnar så känns inte så lockande heller. Ska i alla fall ordna matlådor idag med. 

Nej slut tjatat för en stund. 

» Vad ska jag skriva?

Veckorna bara flyger i väg som vanligt.. Igår va jag "fyllechaffis" åt Jonas och hans polare. Sen va jag bara hemma och tog de lugnt. Idag har jag städat, bytt sängkläder och tvättat.. Så nu börjar de likna mitt hem igen. Haha.. Har även gjort en utbildning som chefen ville att jag skulle göra som handlade om värdegrund som vi jobbar mycket med nu. Så har jag blivit bokad på mer jobb så de känns riktigt bra. Längtar tills jag får gå upp till 100% igen. 

Vad ska jag annars berätta då? Haha jag vet inte. Vi kanske borde köra en frågeomgång? Så attjag har någonting att skriva om. Haha men jag tror helt ärligt inte att de kommer vara någon som skriver frågor.. Men känner ni för att skriva så är de bara att fråga på ;) haha!! 

Nej nu ska jag lyssna på musik. Snart kommer väl Jonas så jag får umgås lite med honom :) oj vad han påverkar mig den grabben. Även om vi inte känt varandra länge så är allt så naturligt precis som om vi hade växt upp ihop eller något. Haha





Nej nu ska jag sluta babbla
Bilen har fått sommardäck och en tvätt

Gammal bild som jag hittade på bdb





En till bild från bdb.. SiS och jag <3

» Lyckorus

Jag går i ett ständigt lyckorus just nu. Jag vaknar med ett leende och somnar med ett. Livet känns så jävla bra just nu. 

Idag ska jag jobba 15-21. Så just nu håller jag på att tvättar och plockar lite. Imorgon ska jag hem till pappa för att byta till mina sommardäck (äntligen!). Ska väl tvätta av bilen en sväng till med. Annars har jag väl inget planerat i helgen. Ska bara slappa tror jag. Jag har en utbildning som jag måste göra till jobbet med. Så det blir kanske att göra den. Nej nu ska jag inte sitte här utan fortsätta med städningen :) puss



» Mina skor







Idag använder jag mina skor som jag fick i födelsedagspresent. Hela jag bara bubblar och fnittrar. Jag älskar när solen skiner 

» Inget speciellt

Har inte så mycket att skriva om egentligen. De enda jag gör hela dagarna är att vara med Jonas och Malin, pratar i telefon, jobbar och bara flummar. Nu ligger jag i alla fall själv i sängen och har precis lagt mitt schema för jobbet. Ska kolla på en film tror jag, eller om jag bara ska försöka sova. 

Då har ni lite koll. 




» Musik och filosofiska funderingar

Tjo! Idag har jag varit på apt (arbetsplats träff) sen blev de hem en sväng och slöa. Sen åkte jag hem till Jonas och har spenderat kvällen med honom. Lyssnat på musik, Jonas spelade gitarr, haft filosofiska funderingar och sådär. Haha kom hem nyss och har nu krupit ner i sängen. Dags att sova eftersom jag ska jobba i morgon. Som tur är så börjar jag 12. Haha stackars Jonas börjar 7:30. Haha!! Tack för ikväll...

Puss och godnatt